Rohkema info nägemiseks:

V.V.EST EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme ehitus- ja remonditöödega nii elamuprojektides kui ka äriruumides.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus teie ehitus- ja renoveerimisunelmad muutuvad reaalsuseks. V.V.EST EHITUS OÜ-s oleme uhked, et muudame ruume täpsuse, kirglikkuse ja professionaalsusega. Meie missioon on lihtne: Pakume terviklikke ehitus- ja remonditeenuseid nii elamu- kui ka äriprojektidele.

Alates esimesest paigaldatud kivist kuni viimase värvipintsli tõmbeni on meie meeskond pühendunud tipptaseme saavutamisele igas töö aspektis. Oleme spetsialiseerunud üldistele ehitus- ja remonditöödele, tagades, et iga meie ettevõetud projekt on meie kvaliteedipühendumuse tunnistus.

Kujutage ette kõndimist mööda kaunilt sillutatud teed, tänavakivid on täiuslikult joondatud, igaüks neist aitab kaasa harmoonilisele teekonnale teie unistuste koju või kontorisse. See on tähelepanu detailidele, mida me oma projektidesse toome. Me ei ehita lihtsalt struktuure; me loome keskkondi, mis rikastavad elusid.

Meie asjatundlikkus elamuehituses vundamendist võtmeteni tähendab, et oleme teiega igal sammul. Mõistame, et asi pole ainult seinte ja katuste püstitamises; see on ruumi loomine, mis peegeldab teie püüdlusi ja vajadusi.

Iga hoone sees on võimalus ilu ja funktsionaalsuse jaoks. Meie hoonete siseviimistlustööd on koht, kus teie nägemus täiuslikust interjöörist saab reaalsuseks. Alates krohvimisest ja viimistlemisest kuni maalritöödeni, tagame, et iga pind on kvaliteedi ja stiili lõuend.

Rääkides stiilist, meie katusepaigaldustööd mitte ainult ei kaitse teie investeeringut, vaid lisavad ka teie kinnisvara esteetilist väärtust. Mõistame, et katus on rohkem kui lihtsalt varjualune; see on kroon, mis esitleb teie arhitektuurilise visiooni ilu.

V.V.EST EHITUS OÜ-s ei ehita me lihtsalt struktuure; me loome unistusi. Iga projektiga püüdleme selle poole, et kehastada meie loosungit, Unistuste loomine, kivi kivi haaval! Laske meil olla teie järgmise projekti meistrid ja koos loome kvaliteedi ja ilu pärandi, mis peab vastu ajaproovile.

Kontakt

+372 5662 6297

V.V.EST EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisa M.

V.V.EST EHITUS OÜ tegi suurepärast tööd! Meie kodu remont oli õigeaegne ja tulemus ületas ootusi.

- Kert P.

Väga rahul oma uue kontori sisekujundusega. Suur tänu V.V.EST EHITUS OÜ-le fantastilise töö eest!

- Jaan A.

Suurepärane kogemus! Meeskond oli professionaalne ja tähelepanelik. Soovitan kõigile, kes otsivad kvaliteetset ehitustööd.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised trendid kujundavad elamuehituse tulevikku?

Elamuehituse maastik areneb kiiresti, mõjutatuna tehnoloogilistest edusammudest, keskkonnaküsimustest ja elustiili muutustest. Juhtiva ehitusettevõttena on V.V.EST EHITUS OÜ nende trendide omaksvõtmisel eesrindel, et rahuldada meie nõudlike klientide vajadusi. Jätkusuutlikud ja keskkonnasõbralikud ehituspraktikad Keskkonnasõbralik ehitus algab jätkusuutlike materjalide valikust. Nende hulka kuuluvad taaskasutatud, taastuvad või madala mõjuga ressursid, mis vähendavad uue kodu ökoloogilist jalajälge. Kaasaegsed kodud on üha enam kavandatud energiatõhusaks, omades selliseid omadusi nagu kõrge

Dropdown

kõik artiklid

Millised on tänavakivide olulisemad disaini kaalutlused?

Tänavakivid ei ole lihtsalt linnateede ehitusplokid; need on lõuend, millele linnad maalivad oma identiteeti. Ajalooliste linnade munakivitänavatest kuni kaasae
ssb.ee
Tänavakivid ei ole lihtsalt linnateede ehitusplokid; need on lõuend, millele linnad maalivad oma identiteeti. Ajalooliste linnade munakivitänavatest kuni kaasaegsete metropolide siledateni graniitkõnniteedeni aitavad tänavakivid oluliselt kaasa linnamaastike esteetilistele ja funktsionaalsetele aspektidele. Tänavakive on tohutult palju, igaühel oma unikaalsed omadused ja esteetika. Looduskivist valikud nagu graniit, lubjakivi ja liivakivi kuni toodetud toodeteni nagu betoon ja savitellised, valikud on laiad ja suudavad rahuldada iga disaini visiooni. Tänavakivide disaini kaalutlused

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.