Rohkema info nägemiseks:

PAADIPROFID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eriala on veesõidukite ja sõidukite remont ning hooldus, pakkudes täielikku teenuste spektrit lihtsatest häälestustest kuni täielike remontideni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga teekonna südames, olgu see siis lainete põnevus või avatud tee, on esitusvõime ja usaldusväärsuse kindlustunne. Just siin tuleme mängu meie. Meie missioon on lihtne: Me oleme spetsialiseerunud veesõidukite ja sõidukite remondile ning hooldusele, pakkudes täielikku teenuste spektrit lihtsatest häälestustest kuni täielike ümberehitusteni.

Meie asjatundlikkus ei ole lihtsalt lubadus; see on suurepärasuse pärand, mida me toome igasse projekti. Alates paadimootorite ja ajamsüsteemide keerukast tööst kuni diesel mootorite ümberehituste jõulise võimsuseni oleme teie veeseikluste ja maismaareiside kaitsjad.

Meie teenused ulatuvad kaugemale masinaruumist. Oleme uhked oma eritellimusel valmistatud polstrite ja paadikatete üle, mis on täiuslikkuse saavutamiseks valmistatud meie enda töökojas. Olgu selleks istme parandus, uus katete komplekt või eritellimusel valmistatud tekimadrats, me tagame, et teie mugavus vees ei oleks kunagi ohustatud.

Kui tuleb juttu varuosadest ja lisavarustusest, on meie inventar sama lai kui ookeanid. Me varume kõike alates hädavajalikest kuni spetsialiseeritud varustuseni, tagades, et teie alus oleks varustatud nii ohutuse kui ka sooritusvõime jaoks.

Kuid meie asjatundlikkus ei lõpe rannajoone juures. Me oleme samuti osavad sõitjate ja pagasi autode remondis. Rutiinsest hooldusest keerukate parandusteni, me saame hakkama kõigega sama pühendumusega suurepärasusele, mida rakendame meie merealastele teenustele.

Meie tunnuslause, 'Navigeerides suurepärasust, vees ja maanteel!', on enamat kui lihtsalt sõnad. See on meie pühendumuse peegeldus, et pakkuda teile parimat võimalikku teenust, tagades, et teie teekond, ükskõik kuhu see teid viib, oleks sujuv ja muretu.

Liituge meiega PAADIPROFID OÜ-s, kus teie kirg vee ja tee vastu kohtub meie asjatundlikkusega. Koos hoiame teie seiklused käimas.

Kontakt

PAADIPROFID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin

Professionaalne remont veesõidukitele ja autodele. Kiire ja usaldusväärne teenindus.

- Kristjan

Suurepärane töö auto hooldusel. Olen alati rahul!

- Andres

Firma teenindus on alati kliendisõbralik ja professionaalne.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

PAADIPROFID OÜ tegevusaruanne 2022

Paadiprofid OÜ on asutatud 05.07.2021. Perioodi 05.07.21-31.12.22 põhitegevuseks oli mootorsõidukite (autod, paadid) remont ja hooldus. Ettevõte tegevus on peamiselt suunatud siseturule. Aruandeperioodi tulemusi võib hinnata heaks. Ettevõte kavatseb 2023. aastal jätkata tegevust samal tegevusalal ja suurendada kliendibaasi.

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et sinu paadimootor vajab kapitaalremonti

Merendushuvilistele ja paadiomanikele on mootor teie aluse süda. Selle heas seisukorras hoidmine on oluline ohutu ja nauditava kogemuse tagamiseks vees. Kuid na
ssb.ee
Merendushuvilistele ja paadiomanikele on mootor teie aluse süda. Selle heas seisukorras hoidmine on oluline ohutu ja nauditava kogemuse tagamiseks vees. Kuid nagu iga mehaaniline süsteem, on ka paadimootorid kulumisele alluvad ning tuleb aeg, mil kapitaalremont on mitte ainult vajalik, vaid hädavajalik. Mootori hoolduse tähtsus Regulaarne hooldus on võti teie paadimootori eluea pikendamiseks. See hõlmab rutiinseid kontrolle, õigeaegseid parandusi ja kulunud osade asendamist enne, kui need põhjustavad suuremaid probleeme. Mootori hoolduse eiramine võib põhjustada jõudluse vähenemist,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.