Rohkema info nägemiseks:

SEINVEL GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kaubavedu Euroopas ja Eestis ning professionaalset muruniitmise ja hoolduse teenust, lisaks väiksemaid ehitustöid tagades usaldusväärse ja kvaliteetse teenuse igale kliendile

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast SEINVEL GROUP OÜ, kus meie kirg täiuslikkuse ja pühendumus teeninduse tipptasemele on kõige südames, mida teeme. Rohelusest lopsakal täiuslikult hooldatud murul kuni kaupade sujuva kohaletoimetamiseni üle Euroopa avarate maastike, on meie missiooniks pakkuda võrdset kvaliteeti ja usaldusväärsust kõigis meie teenustes.

Meie teekond algas visiooniga tuua ilu ja täpsus muruhoolduse ja maastikukujunduse maailma. Me usume, et hästi hooldatud väline ruum ei ole lihtsalt isikliku uhkuse peegeldus, vaid panus meie kogukondade esteetilisse harmooniasse. Seetõttu pakume terviklikke teenuseid, sealhulgas muru õhutamine, maastikukujundus, ja muru niitmine ja hooldus, tagades, et iga murutera ja istutatud lill on tunnistajaks meie pühendumusele tipptasemele.

Kuid meie asjatundlikkus ei lõpe mullaga. SEINVEL GROUP OÜ-s mõistame õigeaegse ja turvalise kaubaveo kriitilist tähtsust. Olgu tegemist kiireloomulise kaubaveoga, keerukuste navigeerimisega ohtlike ainete veo loa osas või tagades, et teie kaubad läbivad kontinendi äärmise hoolega, oleme teie usaldusväärne partner logistikas. Meie laevastik on varustatud mitmekesiste transpordivajaduste käitlemiseks, muutes meid juhtivaks kaubaveoks üle Euroopa ja eriti läbi kauni Eesti maa.

Meie meeskond ei ole osav ainult välimuse esteetika ja logistika kunstis; me pakume ka väiksemaid remonditöid ehituses, tagades, et teie ruumi terviklikkus ja funktsionaalsus säilitatakse kõrgeimatele standarditele. Oleme rohkem kui teenusepakkuja; oleme teie keskkonna hoidjad ja teie edu võimaldajad.

SEINVEL GROUP OÜ-s on meie slogan, 'Kasvatades Ilu, Pakkudes Usaldusväärsust', rohkem kui lihtsalt sõnad. See on lubadus meie klientidele, et me alati püüdleme ületama ootusi ja pakkuma teenuseid, mis mitte ainult ei vasta, vaid ümberdefineerivad tööstusstandardeid. Liitu meie teekonnaga ja luba meil näidata sulle tõelise meisterlikkuse ja usaldusväärse teenuse jõudu.

SEINVEL GROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart L.

Suurepärane teenindus ja täpne tarne. Olen väga rahul!

- Andres t

Kaubavedu oli täpne ja probleemivaba. Tänan teid!

- Anu K.

Olen rahul nii teenuse kui ka kvaliteediga.

Kodu säilitamise võti: väiksemad remonditööd ehituses

Iga kodu vajab aeg-ajalt väiksemaid remonditöid, et säilitada selle funktsionaalsust ja esteetilist väärtust. Väiksemad parandustööd võivad hõlmata mitmesuguseid tegevusi alates lekkivate torude parandamisest kuni seinte värvimiseni. Kuigi need tööd võivad tunduda väikesed, on neil suur mõju teie kodu üldisele seisukorrale. Miks on väiksemad remonditööd olulised? Kodu väärtuse säilitamine: Regulaarne hooldus ja väiksemad parandustööd aitavad säilitada teie kodu väärtust ja vältida suuremaid, kulukamaid remonttöid tulevikus. Ohutuse tagamine: Väiksemate vigade ja kahjustuste parandamine

Dropdown

kõik artiklid

Täiuslikult hooldatud muru tervisliku ja ilusa aia saladus

Muru niitmine on oluline osa aia hooldusest, mis aitab hoida teie roheluse tervena ja kaunina. Regulaarne niitmine mitte ainult ei paranda muru väljanägemist, v
ssb.ee
Muru niitmine on oluline osa aia hooldusest, mis aitab hoida teie roheluse tervena ja kaunina. Regulaarne niitmine mitte ainult ei paranda muru väljanägemist, vaid soodustab ka selle tervislikku kasvu. Miks on muru niitmine oluline? Tervislik kasv: Regulaarne niitmine soodustab tihedamat ja tugevamat murukatet. Lõigatud rohulibled lagunevad ja toimivad loodusliku väetisena, andes mullale olulisi toitaineid. Esteetiline välimus: Hooldatud muru loob kauni ja korrastatud väljanägemise, mis tõstab kogu aia visuaalset väärtust. See on eriti oluline koduõuede ja avalike haljasalade puhul.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.