Rohkema info nägemiseks:

RA DETAILING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
BUFFHOUSE Detailing on spetsialiseerunud professionaalsetele auto iluhooldusteenustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

RA Detailing OÜ on pühendunud ja kirglik meeskond, kes on spetsialiseerunud auto salongi keemilisele puhastusele ja hooldusele. Oleme siin selleks, et tuua teie sõidukile tagasi sära ja värskus ning tagada, et iga sõit oleks meeldiv ja mugav kogemus.

Meie meeskond koosneb kogenud ja koolitatud spetsialistidest, kellel on sügav arusaam autode salongihooldusest ja puhastamisest. Iga meie meeskonnaliige jagab kirge detailide ja autohoolduse vastu ning on pühendunud teie sõiduki parima väljanägemise ja funktsionaalsuse saavutamisele.

Üks meie pakutavatest teenustest on auto välipesu, kus kasutame kõrgekvaliteedilisi pesuaineid ja tehnikat, et eemaldada mustus, tolmu ja plekid teie auto välispinnalt. Lisaks sellele pakume ka täiuslikku autopesu, et teie sõiduk oleks puhas nii seest kui ka väljast.

Üks meie erilisemaid teenuseid on keraamiline kaitse autole. See tehnoloogia võimaldab luua tugeva ja vastupidava kaitse teie sõiduki välimisele pinnale, mis hoiab ära kriimustused ja kahjustused ning säilitab auto sära pikemaks ajaks. See on investeering, mis tasub end kindlasti ära.

Lisaks pakume ka laias valikus pesuaineid autodele, mis aitavad teil oma sõiduki püsivalt hooldada ja kaitsta. Meie valikus on tooteid erinevatele vajadustele ja eelistustele, et iga autoomanik leiaks just enda sõidukile sobiva lahenduse.

Kokkuvõttes on RA Detailing OÜ teie usaldusväärne partner auto salongi keemilise puhastuse ja hoolduse valdkonnas. Oleme siin selleks, et tuua teie sõidukile tagasi selle endine hiilgus ning pakkuda teile sõidurõõmu, mida te väärite. Ootame teid meie juurde, et tutvustada teile meie laia teenuste valikut ning aidata teil leida parim lahendus teie autohoolduse vajadustele.

Võta meiega ühendust!

Vaata rohkem

RA DETAILING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- J. Meius

RA DETAILING OÜ teeb väga täpset tööd ning annab autole värske välimuse. Keraamiline kaitse ja autoistmete nahahooldus tundusid eriti kvaliteetsed.

- K. Otsa

Kasutasin RA DETAILING OÜ teenuste pakkumist ja olen väga rahul. Auto salongi keemiline puhastus ja esitulede taastamine olid väga professionaalsed!

- N. Kase

RA DETAILING OÜ annab oma klientidele kõrgeima kvaliteediga teenust. Autopesu ja välipesu oli väga hästi tehtud ja tulemus oli väga meeldiv!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

RA DETAILING OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte RA Detailing OÜ on loodud 27.07.2021, kui kasvasime välja ettevõttest RT Auto OÜ. Meie põhitegevuseks on sõiduaotude põhjalik välipesu, salongipuhastus, poleerimine ja kere kaitsmine. Meie suuremateks koostööpartneriteks on AS TREV-2 Grupp, AS GoBus, Mivo Ehitus OÜ, EXPOLIO Põrandad OÜ, Amest Invest OÜ jpt. Ettevõttega seotud isikud on kaasaegse tehnoloogiaga kursis läbides mitmeid erialaseid koolitusi. Tulevikus on plaan ettevõtet laiendada ja pakkuda kliendi juures rasketehnika puhastust ning muid mobiilseid puhastusteenuseid.

Dropdown

kõik artiklid

Millised on 3 parimat pesuainet autohoolduseks?

Parimate pesuainete valimine võib sõltuda teie konkreetsetest vajadustest ja eelistustest, kuid siin on kolm populaarset pesuainet autohoolduseks, mis on saanud
ssb.ee
Parimate pesuainete valimine võib sõltuda teie konkreetsetest vajadustest ja eelistustest, kuid siin on kolm populaarset pesuainet autohoolduseks, mis on saanud head tagasisidet: Meguiar's Gold Class Car Wash - Meguiar's on tuntud oma kvaliteetsete autohooldustoodete poolest ja nende Gold Class Car Wash pole erand. See on pH-neutraalne autošampoon, mis eemaldab tõhusalt mustuse ja sodi, kahjustamata auto värvi. Samuti loob see rikkaliku vahu, mis muudab pesemise lihtsaks ja efektiivseks. Chemical Guys Mr. Pink Super Suds - See autošampoon on kõrgelt hinnatud oma võime poolest

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.