Rohkema info nägemiseks:

FINESTLOVE VC FUND MANAGEMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 525; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FINESTLOVE VC FUND kohta arvamuslugu!"

FINESTLOVE VC FUND MANAGEMENT OÜ hetkeolukord

Juba 525 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

NestCap Management OÜ on 2021 aastal loodud fond, mis loodi eesmärgiga investeerida kasumlikesse ja stabiilsetesse Baltimaade ning

Soome ettevõtetesse.

2023 aastal otsustasid ettevõtte partnerid tulenevalt keerukast maailmamajanduse olukorrast ning kapitali kaasamise keerukusest tegevuse mõneks ajaks peatada.Sellest tulenevalt investoritelt raha ei kaasatud ja ühtegi ettevõtte ostu 2023 aastal ei teostatud.

Ettevõttes ühtegi palgalist töötajat selle perioodi jooksul ei olnud. Ettevõte jätkab turuolukorra monitoorimist eesmärgiga ettevõtlust jätkata.

Juhatus

FINESTLOVE VC FUND MANAGEMENT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.