Rohkema info nägemiseks:

PAINTTAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie firma pakub parimaid autovärvitööde, rehvitööde ja mootorsõidukite remonditeenuseid. Oleme spetsialiseerunud projektiautodele ja teeme meie parima, et pakkuda kõrgeima kvaliteediga teenuste paketti.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Paintan OÜ on dünaamiline ja mitmekülgne autoteenuste ettevõte, mis on spetsialiseerunud mootorsõidukitele pakkuma kõrgeimal tasemel teenuseid. Alates selle asutamisest oleme olnud pühendunud kvaliteedile, täpsusele ja kliendi rahulolule, et pakkuda autodele uut elu ja parandada nende jõudlust.

Meie meeskond koosneb professionaalidest, kes on kirglikud autode vastu ja kes tunnevad rõõmu iga projekti iga sammu üle, olgu selleks siis sõiduki uuenemine, parandamine või kohandamine. Olles kursis kõige kaasaegsemate tehnikatega ja tehnoloogiatega, oleme võimelised hoolitsema teie auto eest alates selle keretöödest kuni elektrooniliste süsteemideni, tagades selle pikaajalise vastupidavuse ja usaldusväärsuse.

Oleme tõestanud end kui innovaatoreid, kes ei karda võtta ette eriprojekte ja viia need lõpule vastavalt kliendi nägemusele. Meie eesmärk on mitte ainult rahuldada teie ootusi, vaid ka ületada neid.

Olenemata teie sõiduki vajadustest on PaintanOÜ teie usaldusväärne partner, kes seisab teie kõrval igal sammul, tagades teie auto parima võimaliku hoolduse ja täiustamise. Koos paneme teie auto taas säravalt sõitma!



võtke ühendust

PAINTTAN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati M.

Meeldivad töötajad, kes alati selgitavad, mida auto juures remonditi.

- Jaan T.

Nad taastasid mu projektiauto stiilipuhtalt, kasutades vaid originaalvaruosasid.

- Kristjan P.

Paintan OÜ-lt tellitud mootorsõiduki remont oli kiire ja kvaliteetne. Olen väga rahul.

PAINTTAN OÜ tegevusaruanne 2022

PaintTan OÜ on ettevõte, mis on pühendunud sõidukite hoolduse, värvimise ja remonditöödele. Majandusaastal on nad näidanud märkimisväärset pühendumust ja oskusi, mis on aidanud neil saavutada märkimisväärset edu oma valdkonnas. Nende teenused hõlmavad laia valikut töid, alates sõidukite hooldusest ja värvimisest kuni keerukamate remonditöödeni, mis nõuavad suurt tehnilist oskusteavet ja täpsust. PaintTan OÜ on tuntud oma kõrge kvaliteediga töö, usaldusväärsuse ja professionaalsuse poolest. Nad on pühendunud oma klientide rahulolu tagamisele, pakkudes parimat teenust ja kasutades kõige

Dropdown

kõik artiklid

Kes me oleme ja millega tegeleme?

Oleme pühendunud sellele, et muuta teie sõiduelamus nauditavamaks, turvalisemaks ja unikaalsemaks. Meie meeskond on loodud entusiastlike autoarmastajate, kogenu
ssb.ee
Oleme pühendunud sellele, et muuta teie sõiduelamus nauditavamaks, turvalisemaks ja unikaalsemaks. Meie meeskond on loodud entusiastlike autoarmastajate, kogenud mehaanikute, disainerite ja värviekspertide koostöös, et pakkuda laia valikut kvaliteetseid teenuseid, mis vastavad teie vajadustele. Meie teenuste kirjeldus: Autovärvitööd: Oleme tuntud oma detailse ja professionaalse lähenemise poolest autode värvimisel. Kas olete huvitatud väikesest parandusest, täielikust värvimuutusest või unikaalsest kujundusest, oleme valmis tegutsema. Kasutame kvaliteetseid värve ja tehnikaid, et

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.