Rohkema info nägemiseks:

VNDL ARHITEKTUUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke arhitektuuri- ja sisekujundusteenuseid, detailplaneerimisest kuni projekti täieliku teostuseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga silueti, iga kodu ja iga inimkogemust puudutava ruumi südames on sinine joonis, mis muudab visiooni reaalsuseks. Just siin algab VNDL ARHITEKTUUR OÜ lugu - kujutlusvõime ja insenerikunsti kokkupuutepunktis, kujundades tuleviku kontuure.

Meie teekonda ei märgi aeg, vaid projektide verstapostid, mis resoneerivad vormi ja funktsiooni harmooniaga. Me ei ole lihtsalt arhitektuuribüroo; me oleme unistuste arhitektid. Esimesest pliiatsitõmbest detailplaneeringul kuni viimase puudutuseni sisekujunduses oleme pühendunud suurepärasusele, luues ruume, mis on esteetiliselt nauditavad, kuid samas ka funktsionaalsed ja jätkusuutlikud.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: 'Pakume terviklikke arhitektuuri- ja sisekujundusteenuseid, detailplaneeringust kuni projekti täieliku teostuseni.' Iga projektiga püüdleme meie loosungi kehastamise poole, 'Homse ruumide kujundamine!', tagades, et iga täna loodud struktuur seisab ajatu disaini ja kestva kvaliteedi tunnistajana.

Meie portfell on innovatsiooni ja traditsiooni kudum, ulatudes rahulikust MÄNNIVILU ERAMUst kuni tipptehnoloogilise VILLA DIGIni. Iga projekt on meie pühendumuse peegeldus detailplaneeringule, mis loob aluse uutele ehitistele, laiendustele ja hoonete sujuvale integreerimisele nende keskkonda.

Meie arhitektuurikujundusteenused on kunstilise visiooni ja tehnilise oskusteabe segu. Me navigeerime ehituse keerukustes kolme põhietapiga: Eskiis, mis kujundab kontseptsiooni; eelprojekt, mis täpsustab struktuuri; ja põhiprojekt, mis toob visiooni ellu.

Võta ühendust

VNDL ARHITEKTUUR OÜ kontaktid

VNDL ARHITEKTUUR OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus VNDL Arhitektuur OÜ on 2021 registreeritud äriühing, mille peamiseks tegevusalaks on arhitektuursed projekteerimistööd ja nendega seotud tugiteenuste osutamine (EMTAK 71111). Tulud, kulud ja kasum 2022. majandusaastal moodustas põhitegevusega seotud käive kogukäibest 100% Personal Ettevõtte juhatus oli bilansipäeva seisuga 2-liikmeline. Juhatusele arvestati tehtud töö eest tasu kokku summas 16 575 eurot bruto. 2022. aasta keskmine töötajate arv taandatuna täistööajale oli 1. Investeeringud Põhivarasse ei investeeritud. Uurimis- ja arendutegevuse projekte majandusaastal ei

Dropdown

kõik artiklid

Detailplaneerimise tähtsus ehituses

Detailplaneerimine on ehitusprotsessi kriitiline etapp, mis määrab kogu projekti edukuse. See hõlmab asukoha analüüsi, infrastruktuuri planeerimist, õiguslike r
ssb.ee
Detailplaneerimine on ehitusprotsessi kriitiline etapp, mis määrab kogu projekti edukuse. See hõlmab asukoha analüüsi, infrastruktuuri planeerimist, õiguslike regulatsioonide järgimist ning keskkonnamõjude hindamist. Esiteks, asukoha analüüs hõlmab krundi füüsiliste omaduste, nagu topograafia, pinnase tüüp ja ligipääsetavus, hindamist. See samm on oluline, kuna see mõjutab disaini otsuseid ja ehituskulude arvestust. Teiseks, infrastruktuuri planeerimine keskendub teede, kanalisatsiooni, elektri ja muude oluliste teenuste juurdepääsu tagamisele. Ebaadekvaatne infrastruktuur võib põhjustada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.