Rohkema info nägemiseks:

ARUOTSA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 338; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 4+ "Kirjuta ARUOTSA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ARUOTSA OÜs usume, et iga laps väärib maagilist lapsepõlve täis seiklusi, õppimist ja kasvamist. Asudes Rae valla südames, on meie Seiklushoov – või Seiklushoov – kogukonna keskpunkt, kus 6-12-aastased lapsed saavad kaasata, unistada ja luua. See on koht, kus pered tulevad kokku, kus vanemad saavad oma projektide kallal töötada või lihtsalt suhelda, samal ajal kui nende lapsed avastavad õues olemise imesid.

Meie välihoid ei ole lihtsalt koht; see on reis kujutlusvõime maailma. Hooajalistele tegevustele, mis on kohandatud meie noorte seiklejate huvidele, pakume dünaamilist keskkonda, mis kohaneb ja kasvab koos nendega. Meie ehitusnurgast kuni kunstialani on iga sopike loodud loovuse ja praktilise õppimise inspireerimiseks.

Meie lapsehoiu filosoofia on juurdunud Montessori lähenemises, edendades iseseisvust ja armastust õppimise vastu. Me korraldame mitmesuguseid töötubasid ja üritusi, nagu meie Teaadalabor, Lumelossi ehitamine, Aardejahid ja Seppade töötoad, tagades, et alati on midagi uut ja põnevat ees ootamas.

Liitu meie uudiskirjaga, et olla esimeste seas, kes kuuleb meie eelseisvatest kogunemistest, või võta meiega ühendust aadressil kaarinaxkonsap@gmail.com lisainformatsiooni saamiseks. Sukeldu meie fotogaleriisse, et näha rõõmu ja kaasatust meie varasematest üritustest ja tunda meie Seiklushoovi vaimu.

ARUOTSA OÜs oleme rohkem kui lihtsalt välihoid; oleme kogukond, mis on pühendunud järgmise põlvkonna unistajate, mõtlejate ja tegijate kasvatamisele. Alusta seda teekonda koos meiega ja vaata, kuidas sinu lapse potentsiaal avaneb suures õues.

Avasta õppimise rõõm, seikluse põnevus ja kogukonna sidemed ARUOTSA OÜs – kus iga päev on uus seiklus.

Kontakt

ARUOTSA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari-Liis M.

Seiklushoov on aidanud mu lapse enesekindlust ja loovust oluliselt arendada.

- Jaan T.

Laste jaoks on Seiklushoov nagu teine kodu - turvaline ja inspireeriv.

- Kadi R.

Olen ülimalt rahul selle kogukonna toetusega. Minu laps õpib ja naudib iga hetke.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks on õues mängimine oluline lapse füüsilisele tervisele?

Õues mängimine ei ole lihtsalt aja veetmine; see on lapse arengu oluline aspekt. Rae vallas kogukonna kaasamist ja alternatiivseid haridusmeetodeid prioriteetseks pidavatele peredele on õues mängimise eeliste mõistmine hädavajalik. Vaatleme põhjuseid, miks on õues mängimine lastele, eriti vanuses 6-12, asendamatu. Füüsilise tervise eelised Regulaarne õues mängimine tagab laste füüsilise aktiivsuse, mis on nende vormisoleku ja tervise jaoks fundamentaalne. Ronimine, jooksmine ja hüppamine mängu ajal on lõbusad viisid treenimiseks ja lapsepõlve rasvumise ennetamiseks. Õues tegevused aitavad

Dropdown

kõik artiklid

Kas Montessori meetod toetab lapse iseseisvust ja enesekindlust?

Montessori meetod, mille töötas välja dr Maria Montessori, on lapsekeskne hariduslähenemine, mis rõhutab iseseisvust, vabadust piirides ja austust lapse loomuli
ssb.ee
Montessori meetod, mille töötas välja dr Maria Montessori, on lapsekeskne hariduslähenemine, mis rõhutab iseseisvust, vabadust piirides ja austust lapse loomuliku psühholoogilise arengu vastu. See pole lihtsalt koolides kasutatav õpetamismeetod; see võib olla lahutamatu osa vanemlusest ja koduelust, eriti Rae valla peredele, kes väärtustavad alternatiivseid haridusmeetodeid. Montessori haridus soodustab iseseisvust, lubades lastel tegeleda iseseisvate tegevustega. See lähenemine aitab neil arendada enesekindlust, enesedistsipliini ja võimet iseseisvalt töötada, mis on elukestva õppe jaoks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.