Rohkema info nägemiseks:

LÕVI JUURIKAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1169; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 3+ "Kirjuta LÕVI JUURIKAD OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus muld on viljakas, saak on rikkalik ja iga suutäis jutustab lugu puhtusest ja jätkusuutlikkusest. LÕVI JUURIKAD OÜ juures ei ole me lihtsalt põllumehed; me oleme maa kõige kallimate kingituste hoidjad. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: 'Meie spetsialiseerume peetide, küüslaugu ja mitmesuguste köögiviljade ning mugulviljade, sealhulgas kõrvitsate ja seente kasvatamisele.' Me usume tulevikku, kus iga söögikord on tunnistus meie planeedi tervisest ja meie kogukondade heaolust.

Meie teekond algas kirglikust seemnest põllumajanduse vastu ja pühendumusest keskkonnahoidlikkusele. Oleme selle seemne kasvatanud õitsevaks roheluse oaasiks, kus iga taim on meie pühendumuse tunnistus. Meie peedid ei ole lihtsalt karmiinpunased magususe sfäärid; need on meie mulla südamelöögid. Meie küüslauk ei ole pelgalt kulinaarne põhikomponent; see on tugeva maitse ja loodusliku ravimi olemus. Ja meie kõrvitsad ja seened? Need on meie loovuse lõuend ja meie lootuse saak.

LÕVI JUURIKAD OÜ juures kehastame meie loosungit, 'Kasvata Rohelist, Ela Puhtalt!' See ei ole lihtsalt fraas; see on meie eluviis. Me kasvatame oma saadusi loodusele suurimat austust avaldades, tagades, et iga meie farmist lahkuv toode on kvaliteedi ja puhtuse majakas. Meie köögiviljad ja mugulviljad on kasvatatud traditsiooni tarkuse ja kaasaegse põllumajanduse uuendustega, tagades, et te saate ainult parimat.

Meie pühendumus teile peegeldub meie toodetes, mis on maitse ja toitainete sümfoonia. Kutsume teid uurima meie peetide, küüslaugu, kõrvitsate ja seente valikut, igaüks kasvatatud armastuse ja hoolitsusega. Olgu teie kokk, kes otsib parimaid koostisosi või pere, kes otsib tervislikke tooteid, meil on midagi, mis rikastab teie lauda.

Liituge meiega meie missioonis toita maad ja toita inimkonda. Kogege värskelt farmist pärit toodete erinevust, mis on mitte ainult teile hea, vaid ka planeedile sõbralik. LÕVI JUURIKAD OÜga ei tee te lihtsalt ostu; teete vahet. Kasvatame rohelist ja elame puhtalt, koos.

tutvu meie tegemistega

LÕVI JUURIKAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi M.

Suurepärane teenindus ja värske saak igal külastusel!

- Jaan R.

Lihtne ja mugav viis toetada kohalikku põllumajandust.

- Tõnu P.

Nende peedid ja küüslaugud on minu köögis alati rõõmuks.

5 põhjust, miks eelistada mahepeete

Mahetootmine on põllumajandus- ja loomakasvatusmeetod, mis hõlmab palju enamat kui ainult pestitsiidide, väetiste, geneetiliselt muundatud organismide, antibiootikumide ja kasvuhormoonide kasutamisest loobumist. See on terviklik süsteem, mis on loodud ökosüsteemi mitmekesiste kogukondade, sealhulgas mullaorganismide, taimede, kariloomade ja inimeste tootlikkuse ja heaolu optimeerimiseks. Mahetootmise peamine eesmärk on arendada ettevõtteid, mis on jätkusuutlikud ja keskkonnaga harmoonias. Peet ehk peedijuur on elujõuline ja toitev köögivili, mis on tuntud oma maalähedase maitse ja paljude

Dropdown

kõik artiklid

Küüslauk: supertoit sinu tagaaias

Küüslauk, teaduslikult tuntud kui Allium sativum, on rohkem kui lihtsalt põhikoostisosa maailma köökides; sellel on tuhandete aastate pikkune ajalugu. Vana tsiv
ssb.ee
Küüslauk, teaduslikult tuntud kui Allium sativum, on rohkem kui lihtsalt põhikoostisosa maailma köökides; sellel on tuhandete aastate pikkune ajalugu. Vana tsivilisatsioonid tundsid küüslauku selle võimsate ravimite omaduste poolest, kasutades seda erinevate haiguste raviks ning tööliste ja sõdalaste jõu ja vastupidavuse tõstmiseks. Tänapäeval jätkub küüslaugu tähistamine selle maitse ja tervisekasude poolest. See on saanud kaasaegse kulinaarkunsti nurgakiviks ja meditsiinikogukonna huviobjektiks oma potentsiaali tõttu ennetada ja ravida laia valikut seisundeid. Küüslaugu tervisekasud Kui

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.