Rohkema info nägemiseks:

WORKBITE RECRUITING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
WorkBite tegeleb professionaalsete värbamisteenuste pakkumisega, ühendades parimad kandidaadid ja sobivad töökohad.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tänapäeva kiirel ja pidevalt muutuval tööturul on õige töötaja leidmine või unistuste töö leidmine muutunud väljakutseks, mis võib vahel tunduda lausa võimatu ülesandena. Siin astub mängu värbamisagentuur WorkBite, kelle missiooniks on viia kokku parimad kandidaadid ja sobivad töökohad, olgu tegemist siis lühiajaliste projektidega või pikaajaliste karjääri võimalustega.

Meie pühendumus ja kirg tööandjate ja tööotsijate abistamiseks on see, mis teeb meist parima valiku sinu värbamisvajaduste rahuldamiseks. Oleme seal, kus töö otsib tegijat, ja aitame inimestel leida oma unistuste ametikoha.

WorkBite on tuntud oma professionaalse ja tulemusliku värbamisprotsessi poolest. Meil on lai kogemustepagas erinevates tööstusharudes ning meie eksperttiim jälgib pidevalt tööturu arenguid, et tuua sinuni parimad võimalused.

Kui oled tööandja, siis aitame sul leida just sellele positsioonile sobiva inimese. Meie kandidaadibaas on täis kvalifitseeritud ja motiveeritud spetsialiste, kes otsivad uusi väljakutseid. Teeme põhjalikud intervjuud ja hindamised, et tagada, et kandidaat vastaks täpselt sinu nõudmistele ja ettevõtte kultuurile.

Kui oled tööotsija, siis aitame sul leida töökoha, mis vastab sinu oskustele, kogemustele ja karjäärieesmärkidele. Oleme sinu usaldusväärne partner, kes teeb kogu värbamisprotsessi sinu jaoks sujuvaks ja kiireks. Meie eesmärk on aidata sul leida mitte ainult töö, vaid ka eneseteostusvõimalus.

Meie eesmärk on teha töö või töötaja leidmine võimalikult meeldivaks, kiireks ja tulemuslikuks. Võime uhkusega öelda, et oleme aidanud paljudel ettevõtetel täita oma personalivajadused ning inimestel leida oma unistuste töökohad.

Kui otsid parimat võimalust töö leidmiseks või vajad oma ettevõttele sobivat töötajat, siis võta meiega ühendust. Meie ekspertide meeskond on valmis sind aitama ja leidma parima lahenduse sinu vajadustele.

WorkBite on sinu usaldusväärne partner värbamismaastikul. Aitame sul saavutada edu ja täita oma eesmärgid tööturul. Ootame sind meiega ühendust võtma, et alustada koostööd, mis viib sind ja sinu ettevõtet edule lähemale. Tule ja liitu meiega teekonnal parimate kandidaatide ja töökohtade juurde!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

WORKBITE RECRUITING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mihkel S.

Suurepärane teenus, mis aitas meil leida meeskonda kvaliteetseid spetsialiste.

- Kaisa N.

WorkBite leidis minu jaoks täiusliku töökoha kiiresti ja sujuvalt!

- Liisa P.

WorkBite oskus ühendada inimesed ja võimalused on hämmastav!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Milleks värvata töötaja täistööajaga

Täistööajaga töötaja värvatakse tavaliselt selleks, et täita ettevõtte igapäevaseid tööülesandeid ning toetada ettevõtte kasvu ja arengut. Täistööajaga töötaja on olemas igal ajal, et täita ülesandeid ning aitab kaasa ettevõtte efektiivsusele ja jätkusuutlikkusele. Täistööajaga töötaja võib ka olla rohkem pühendunud ettevõttele ja pakkuda suuremat panust, kui ajaliselt piiratud töötaja.

Dropdown

kõik artiklid

Personaalne lähenemine on viljaka koostöö alus - Töökohad - Workbite.ee

Uue värbamisagentuuri tegevjuht: Personaalne lähenemine on viljaka koostöö alus Kaspar Evardson on 12-aastase kogemusega ettevõtja, kes teab, mida Eesti tööt
ssb.ee
Uue värbamisagentuuri tegevjuht: Personaalne lähenemine on viljaka koostöö alus Kaspar Evardson on 12-aastase kogemusega ettevõtja, kes teab, mida Eesti tööturg järgmisena vajab. Ta on rajanud uue värbamisagentuuri Workbite Recruiting. Kaspar usub, et töö ja töötajate leidmine peab olema lihtne, mugav ja tingimata tulemuslikum kui seni.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.