Rohkema info nägemiseks:

TEP INVEST OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on kvaliteetsete sillutuskivide müük ja paigaldus, luues erakordseid fassaade, terrasse ja promenaade.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus elegants kohtub vastupidavusega, kus iga teie samm on astutud täpsuse ja ilu abil loodud teel. TEP INVEST OÜ-s ei ole me lihtsalt ettevõte; oleme oma ala meistrid, muutes toormaterjalid teie välistingimustes asuvate alade vundamendiks.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete sillutuskivide müügile ja paigaldusele, luues erakordseid fassaade, terrasse ja promenaade. Iga projektiga püüame seda missiooni ellu viia, tagades, et meie kliendid naudivad funktsionaalsuse ja esteetilise veetluse täiuslikku kooslust.

Hetkest, mil valite meid oma sillutusvajaduste jaoks, alustate muutumise teekonda. Meie valikus olevad esmaklassilised sillutuskivid on loodud vastama erinevatele maitsetele ja arhitektuuristiilidele. Olgu teie visiooniks hubane munakivisillutis või suursugune patio laiendus, meil on oskusteave ja materjalid, et muuta teie unistused reaalsuseks.

Meie osavad käsitöölised töötavad usinalt, et iga kivi oleks paigaldatud täpsusega, luues fassaade, terrasse ja promenaade, mis on mitte ainult silmapaistvad, vaid ka kestvad.

Kui liigute läbi meie veebilehe, avastate enda jaoks saadaolevate valikute laia spektri. Meie sillutuskivide müük on täiendatud meie tipptasemel paigaldusteenustega, tagades, et teie projektiga tegeletakse algusest lõpuni suurima professionaalsusega.

Liituge meiega sillutades teed ilusama maailma poole, üks kivi korraga. Uurige meie veebisaiti, et leida inspiratsiooni oma järgmiseks projektiks, ja laske meil aidata teil luua välistingimustes olevaid alad, mis peavad vastu ka ajaproovile.

TEP INVEST OÜ-ga on teie teekond elegantsini vaid kiviviske kaugusel.

KONTAKT

TEP INVEST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Suurepärane teenindus ja kvaliteet!

- Triin

Kiire ja professionaalne paigaldus. Soovitan soojalt!

- Karl

Aiadetailid vastavad täpselt ootustele. Tänan!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TEP INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

Tep Invest OÜ on 2021. a septembris loodud ehitusettevõte, meie põhilisteks tegevusteks on üldehitustööd, sillutiskivide ja termotöödeldud puidu müük ja paigaldus. Kõikidele toodetele ja töödele pakume garantiid. 2022.a oli meie jaoks sisseelamise ja õppimise aasta, tegime palju erinevaid objekte ja töid, nimetame mõned alljärgnevalt: (cid:127) Erinevad kindlustustööd (cid:127) Puitfassaadi renoveerimine Tartus (cid:127) Katusetööd Võrus (cid:127) Aedade paigaldused (cid:127) Moodulmajade kokkupanemine (cid:127) Kipsseinte ehitus Tartus (cid:127) Terrassi ja laudtee ehitus termotöödeldud

Dropdown

kõik artiklid

5 suundumust terrassikujunduses, mida ei saa mööda lasta

Kuna terrassid loetakse tänapäeval kodu osaks, on terrassikujundus saanud kodu- ja ärikinnisvara täiustamisel keskseks teemaks. Viimaste trendidega kursis olemi
ssb.ee
Kuna terrassid loetakse tänapäeval kodu osaks, on terrassikujundus saanud kodu- ja ärikinnisvara täiustamisel keskseks teemaks. Viimaste trendidega kursis olemine ei ole ainult esteetilise veetluse küsimus; see on funktsionaalsete, jätkusuutlike ja uuenduslike ruumide loomine, mis resoneerivad kaasaegsete elustiilide ja keskkonnateadlikkusega. 1. Jätkusuutlikud ja keskkonnasõbralikud materjalid Tänased peamised terrassikujundused peegeldavad kasvavat muret keskkonna pärast, keskendudes jätkusuutlikkusele ja keskkonnasõbralikkusele. Taaskasutatud materjalide, nagu taaskasutatud puit või

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.