Rohkema info nägemiseks:

REXFELT GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme ehitusprojektide planeerimise, juhtimise ja teostamisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

REXFELT GRUPP OÜ-s usume, et iga ehitusprojekt on tugevama tuleviku alus. Üle kahe aastakümne oleme olnud eesrindlikud ruumide ja struktuuride muutmisel üle Eesti ja Soome, pakkudes laia valikut üldisi ehitusteenuseid. Alates korteriremontide peentest detailidest kuni katuste ja avariitööde suurte väljakutseteni, meie asjatundlikkus on sama lai kui projektid, mida ette võtame.

Meie kogenud professionaalide meeskond on pühendunud erakordse kvaliteedi ja meisterlikkuse pakkumisele igas ülesandes. Olgu selleks puitkonstruktsioonitööde soojus, põrandaparketi paigaldamise täpsus või vooderdusmaterjalide vastupidavus, me tagame, et iga meie kasutatav materjal ja meetod peab vastu ajale ja elementidele.

Meie teenused hõlmavad ehitusvajaduste spektrit, sealhulgas fassaaditööd, terrasside ehitus, katuse remont, soojustamine ja katuseakende paigaldamine. Oleme uhked oma võime üle pakkuda kohandatud lahendusi, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad meie klientide ootusi. Meie pühendumus tipptasemele kajastub meie klientide rahulolus, kes usaldavad meid oma visioonide elluviimiseks täpsuse ja hoolitsusega.

REXFELT GRUPP OÜ ei ole ainult struktuuride ehitamine; see on püsivate suhete loomine meie klientidega. Kutsume teid astuma esimest sammu partnerluse poole, mis tagab probleemivaba ehituskogemuse. Võtke meiega ühendust ja loome koos vastupidavaid ning esteetiliselt meeldivaid ehituslahendusi.

Valmis alustama ehitusteekonda parimatega? Võtke meiega täna ühendust ja arutame, kuidas saame panustada teie järgmise projekti edusse.

Kontakt

REXFELT GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Katrin K.

Usaldusväärne partner ehitustöödel, suurepärane tulemus!

- Kairi S.

Meie projekt sujus suurepäraselt, tänu teie meeskonnale!

- Priit P.

Kiire ja professionaalne teenindus, kindlasti kasutame veel!

Mis on katuse hooldamise tähtsus ja miks see on oluline?

Kui olete majaomanik või kinnisvara haldaja, on teie hoone katuse terviklikkus ülioluline. See on esimene kaitsejoon elementide vastu ja mängib olulist rolli teie struktuuri üldises tervises. Katuse renoveerimise vajaduse märkide äratundmine on oluline teie vara väärtuse ja ohutuse säilitamiseks. Selles postituses uurime viit peamist näitajat, et on aeg kaaluda katuse renoveerimist. Katuse heas korras hoidmise tähtsus Teie katus toimib kilbina, kaitstes teie kodu vihma, lume, tuule ja päikese eest. Kahjustatud katus võib põhjustada mitmeid probleeme alates veekahjustustest kuni

Dropdown

kõik artiklid

Millised on olulised kaalutlused kodu põrandakatte valimisel?

Õige põrandakatte valimine oma koju on kriitiline otsus, mis mõjutab nii eluruumi esteetikat kui ka funktsionaalsust. Põrand on iga ruumi alus ja loob tooni kod
ssb.ee
Õige põrandakatte valimine oma koju on kriitiline otsus, mis mõjutab nii eluruumi esteetikat kui ka funktsionaalsust. Põrand on iga ruumi alus ja loob tooni kodu stiili ja mugavuse jaoks. See on ka oluline finantsinvesteering, seega on õige valiku tegemine rahulolu ja pikaajalise väärtuse jaoks hädavajalik. Põrandakatte valimisel peaksid koduomanikud arvestama vastupidavust, hooldust, mugavust, esteetikat, kulu ja ruumi eesmärki. Iga tüüpi põrandakate pakub erinevaid eeliseid ja väljakutseid ning õige valik sõltub teie konkreetsetest vajadustest ja elustiilist. Erinevad põrandamaterjalid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.