Rohkema info nägemiseks:

TRUUP & POJAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kiiret ja usaldusväärset kaubaveoteenust, sealhulgas treilervedu, kallurautoteenust ja puistematerjalide vedu ning konteinerite renditeenust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte koosneb meeskonnast, kelle eesmärk on pakkuda teile parimat kaubaveoteenust, mida võite oodata.

Meie tegevusala hõlmab mitmesuguseid kaubaveoteenuseid, mis on kohandatud vastavalt teie vajadustele. Pakume treilervedu, mis sobib suurte või raskete kaupade vedamiseks ning tagab nende turvalise transpordi. Lisaks sellele pakume kallurautoteenust, mis on ideaalne valik maapinna ebatasasustega piirkondades või suurte koguste puistematerjalide veoks.

Üks meie tugevusi on puistematerjalide vedu. Oleme valmis transportima erinevaid puistematerjale, sealhulgas liiva, kruusa, killustikku ja palju muud. Meie veoteenused on kohandatud vastavalt iga materjali eripärale ja nõuetele, tagades nende ohutu ja tõhusa kättetoimetamise.

Kliendikeskne teenindus

Meie meeskond on teie teenistuses, et pakkuda parimat võimalikku teenust. Oleme paindlikud ja kohandame oma teenuseid vastavalt teie konkreetsetele nõudmistele. Teie kauba ohutus ja kiire kohaletoimetamine on meie jaoks esmatähtis ning me teeme kõik endast oleneva, et tagada teie täielik rahulolu.

Oleme uhked selle üle, mida teeme, ja oleme valmis saama teie veoalaseks partneriks. Valige meid, kui otsite kiiret ja usaldusväärset kaubaveoteenust, mis on kohandatud teie vajadustele. Teie rahulolu on meie edu mõõdupuu, ja me seisame selle eest, et teie kaup jõuaks sihtkohta õigeaegselt ja turvaliselt. 

Võtke meiega ühendust!

TRUUP & POJAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Juhan K.

Oleme ettevõttega äärmiselt rahul! Nende veoteenused on usaldusväärsed ja kiired.

- Maris A.

Mulle meeldis, kuidas TRUUP & POJAD ehitusmasinaid transportis.

- Peeter U.

Nende kallurautoteenus oli super!

Täitematerjali transport sujus väga lihtsalt.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TRUUP & POJAD OÜ tegevusaruanne 2022

Truup & Pojad OÜ on ettevõte, mis asutati hiljuti, täpsemalt 09.09.2021. See on suhteliselt uus tegija turul, kuid on juba näidanud märkimisväärset pühendumust oma tegevusvaldkonnale, mis on kaubavedu. Kaubaveo sektor on äärmiselt konkurentsivõimeline, kuid Truup & Pojad OÜ on suutnud end selles valdkonnas kehtestada, pakkudes usaldusväärseid ja tõhusaid teenuseid. Eelmisel majandusaastal näitas ettevõte mõningaid huvitavaid finantstulemusi. Müügitulu ulatus 40 329 euroni, mis on märkimisväärne summa, arvestades ettevõtte suhteliselt lühikest tegutsemisaega. See näitab, et Truup & Pojad OÜ on

Dropdown

kõik artiklid

Meie ettevõttest

Kui otsite kiiret ja usaldusväärset kaubaveoteenust, mis vastab teie vajadustele, siis TRUUP & POJAD OÜ on teie jaoks õige valik. Meie kogenud meeskond on p
ssb.ee
Kui otsite kiiret ja usaldusväärset kaubaveoteenust, mis vastab teie vajadustele, siis TRUUP & POJAD OÜ on teie jaoks õige valik. Meie kogenud meeskond on pühendunud kvaliteetsele teenindusele ning pakume konkurentsivõimelist hinnakujundust. Treilervedu on üks meie peamistest teenustest. Kas teil on vaja ehitusmasinaid transpordiks või suuremõõtmelisi veoseid vedamiseks? Meie ekspertidel on kogemused ja teadmised, et tagada ohutu ja õigeaegne tarne. Ehitusmaterjalide transport on veel üks valdkond, milles oleme tugevad. Olenemata sellest, kas vajate tellisetarnet, kipsplaate või muud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.