Rohkema info nägemiseks:

HEMEHI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1142; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 5+ "Kirjuta HEMEHI OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast HEMEHI OÜ-sse, kus me muudame teie ehitus- ja renoveerimissoovid käegakatsutavaks reaalsuseks. Sügava kirgiga ruumide loomise vastu, mis peegeldavad teie unistusi, on meie missiooniks pakkuda põhjalikke ehitus- ja remonditöid, mis ületavad teie ootusi.

Alates esimesest paigaldatud tellisest kuni sisekujunduse viimaste lihvideni on meie oskuslik meeskond pühendunud tipptasemel teenuse ja võrdlematu kvaliteedi pakkumisele. Olgu teil vaja ehitada kodu nullist, renoveerida olemasolevat kinnisvara või vajate spetsialiseeritud remonttöid, oleme siin, et juhendada teid igal sammul protsessis.

Meie portfell esitleb mitmekesist valikut projekte, igaüks tunnistus meie pühendumusest tipptasemele. Oleme uhked oma võime üle tegeleda üldiste ehitustöödega, sealhulgas lae ehitamisega, remonttööde teostamisega ja isegi täismahus kinnisvaraarendusprojektide juhtimisega. Meie oskused ehitus- ja remonditöödes on võrdsed ainult meie pühendumusega kliendirahulolule.

HEMEHI OÜ-s mõistame, et iga projekt on ainulaadne. Seetõttu pakume isikupärastatud lahendusi, mis on kohandatud teie konkreetsetele vajadustele ja soovidele. Meie lähenemine on lihtne: kuulata meie kliente, mõista nende visiooni ja pakkuda tulemusi, mis räägivad enda eest. Me ei ehita lihtsalt struktuure; loome tausta teie elu kõige kallimaks hetkedeks.

Valmis alustama oma ehitusteekonda? Võtke meiega ühendust täna numbril +372 54558512 või e-posti teel aadressil hemehi@hemehi.ee. Meie meeskond on saadaval esmaspäevast reedeni, kella 9.00 kuni 18.00, et vastata teie küsimustele ja pakkuda teile isikupärastatud hinnapakkumist, mis on kooskõlas teie visiooni ja eelarvega.

Liituge meie rahulolevate klientide hulgaga ja kogege HEMEHI OÜ erinevust. Unistuste loomine, reaalsuse parandamine – see pole lihtsalt meie loosung; see on meie lubadus teile.

Kontakt

HEMEHI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati K.V.

HEMEHI-Ehitus ja Remond tegid suurepärase töö, jättes kõik kohad nii puhtaks, nagu nad algselt olid. Väga soovitan!

- Jaan J.T.

HEMEHI-Ehitus ja Remond tegid meie korterisse suurepärast remonti, tulemusega oleme väga rahul!

- Anni-Liisa A.L.

HEMEHI-Ehitus ja Remondil on väga head ja professionaalsed töötajad, kes teevad suurepärast tööd.

Millised on uued trendid mis kujundavad ehituse tuleviku?

Koduehituse maastik areneb kiiresti, mida veavad tehnoloogilised edusammud, keskkonnaalased mured ja muutuvad koduomanike eelistused. Tulevikku vaadates koorub välja mitu võtmetrendi, mis on määratud kodude ehitamise viisi ümber defineerima. Selles blogipostituses uurime viit sellist trendi, mis kujundavad koduehituse tulevikku. Jätkusuutlikud ja keskkonnasõbralikud ehituspraktikad Energiatõhusus on jätkusuutliku ehituse eesliinil. Ehitajad keskenduvad üha enam energiat säästvate kodude loomisele parema soojustuse, kõrge efektiivsusega akende ja energiatõhusate seadmete kaudu. Roheliste

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas koostada realistlikku eelarvet kodu renoveerimiseks?

Kodu renoveerimisprojekti alustamine võib olla samaaegselt põnev ja hirmutav. See on võimalus muuta oma eluruum unistuste koduks, kuid see nõuab hoolikat planee
ssb.ee
Kodu renoveerimisprojekti alustamine võib olla samaaegselt põnev ja hirmutav. See on võimalus muuta oma eluruum unistuste koduks, kuid see nõuab hoolikat planeerimist ja kaalutlemist. See juhend juhatab teid läbi kodu renoveerimise planeerimise oluliste sammude, tagades sujuvama protsessi ja eduka tulemuse. Oma renoveerimise eesmärkide mõistmine Enne renoveerimisse sukeldumist on oluline eristada, mida te vajate ja mida soovite. Vajadused on möödapääsmatud, muudatused, mis mõjutavad teie igapäevaelu ja kodu funktsionaalsust. Soovid seevastu on toredad lisad, mis võivad elamiskogemust

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.