Rohkema info nägemiseks:

OLMO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 119; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 2+ "Kirjuta OLMO OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga kodu südames on lugu, mida jutustavad armastusega hoitud mööbli sosistavad kiud ja vaiksed seinad, mis on tunnistajaks elu kõige kallimatele hetkedele. OLMO OÜ ei ole lihtsalt ettevõte; me oleme teie kodu ajaloo vaiksed jutustajad, käsitöölised, kes on pühendunud mineviku ilu säilitamisele, pidades samas oluliseks kaasaegse elujõu sissepuhumist.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: 'Oleme spetsialiseerunud kandma hoolt kantud mööbli eest ja looma erakordseid interjööre.' Iga meie pintslitõmbe ja kangavalikuga püüame Elustada teie armastatud esemeid, Tõsta esile teie interjööride iseloomu ja Avaldada muljet ajatu elegantsiga.

Olgu selleks armastatud tugitool, mis on näinud paremaid päevi, või tuba, mis vajab peenuse puudutust, meie oskuslike käsitööliste meeskond rakendab oma ekspertiisi mööbli restaureerimisel ja interjööri viimistlemisel, et muuta tavaline suurepäraseks. Me usume, et igal kriimul ja kulumisel on oma lugu ning meie ülesanne on austada seda narratiivi, kirjutades samal ajal jätkusuutliku disaini järgmist peatükki.

Kontakt

+372 5618 4537

OLMO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Meie antiiktool on nüüd parem kui kunagi varem. Tänan!

- Kristi T.

Nad tõid meie vana diivani tagasi ellu. Suurepärane töö!

- Peeter P.

Käsitöölised, kes tõesti hoolivad detailidest. Super!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas valida õiget kangast oma mööbli ümberpolsterdamiseks?

Ümberpolsterdamine on põnev protsess, mille käigus vana kangas eemaldatakse ja asendatakse uue materjaliga, andes mööbliesemele täiesti uue elu. Olgu tegu perekonna pärandi või vintage leiuga, ümberpolsterdamine võib muuta kulunud tooli või diivani ruumi keskpunktiks. Kanga valik  Kangas, mida valite oma ümberpolsterdamise projektiks, on mööbli välimuse, tunde ja vastupidavuse jaoks ülioluline. Õige valikuga saab mööbel täiustada teie kodu üldist stiili ja atmosfääri. Kaaluge, kuidas mööblit kasutatakse – igapäevaseks kasutuseks on vaja vastupidavamaid kangaid nagu mikrokiud või nahk, samas

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.