Rohkema info nägemiseks:

MCM EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke ehitus- ja renoveerimisteenuseid, olles spetsialiseerunud puitkarkassi ja fassaaditöödele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

MCM Ehitus, asutatud 2021. aastal, on tõusnud professionaalse ehitusteenuse pakkujana esile, võttes enda südameasjaks kvaliteetse ja usaldusväärse töö pakkumise nii era- kui äriklientidele. Meie meeskond, mille eesotsas seisavad Marko ja Maarja-Chris, omavad rikkalikku kogemust üldehituse valdkonnas, olles püstitanud mitmeid hooneid nii Eestis kui ka Skandinaavia riikides.

Meie missiooniks on pakkuda klientidele ehitusteenust, mis kõrgub ootustest kõrgemale. Oleme valmis lahendama väljakutseid, kuhu teised hätta jäävad, toetudes meie meeskonna kogemustepagasi rohkusele.

MCM Ehitus on lisanud oma saavutuste nimekirja mitmeid olulisi projekte, mille hulka kuuluvad näiteks Raadi lasteaed Nupsik, Jõgeva esmatasandi tervisekeskus ja Jõgeva spordihoone. Need projektid on meie visiitkaart, kinnitades meie kohalolekut ja võimet pakkuda tipptasemel ehitusteenust.

Meie tegevust juhivad järgmised väärtused: kvaliteet, professionaalsus ja paindlikkus. Oleme pühendunud pakkuma terviklikke ehitus- ja renoveerimisteenuseid, spetsialiseerudes puitkarkassi ja fassaaditöödele. MCM Ehitus on eksperdiks ehituslahendustes, mis vastavad kõrgeimatele standarditele.

Meie teenuste hulka kuuluvad puitkarkassi tööd, renoveerimine, fassaaditööd, erilahendused, montaažitööd ja katusepaigaldus. Oleme oma ala spetsialistid, kes suudavad pakkuda mitmekülgseid ja innovaatilisi lahendusi.

Ootame teiega koostööd, et saaksime teid aidata teie ehitusprojekti elluviimisel. MCM Ehitus on valmis pakkuma nõuandeid, kvaliteetset tööd ja vastama teie individuaalsetele vajadustele. Võtke meiega ühendust ja koos leiame parima lahenduse, mis vastab teie ootustele ja ületab need.

MCM Ehitus – Teie Partner Ehitusmaailmas.

Uuri lisaks meie kodulehelt!

MCM EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Taavi

Kiire reageerimine ja aus suhtlus.

- Rauno

Efektiivne ja professionaalne. Väga rahul!

- Priit

Tänan meeskonda suurepärase töö eest!

MCM EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

MCM EHITUS OÜ asutati 20. septembril 2021. aastal ning selle omanikud aastaaruande kinnitamise seisuga on: Marko Männik - 50% Maarja-Chris Tamm - 50% MCM EHITUS OÜ põhitegevusalaks on elamute ja mitteeluhoonete ehitus. Käive: (cid:127) Aruandeaastal oli müügitulu 100 062 eurot. (cid:127) Järgmiseks majandusaastaks ennustab ettevõte müügitulu kasvu. Investeeringud: Aruandeperioodil investeeriti uutesse ehitusvahenditesse. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks: MCM EHITUS OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on müügitulu suurendamine. Juhatuse liikmed: Marko Männik ja

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks eelistada puitkarkasskonstruktsioone

Puitkarkasskonstruktsioon on ajalooliselt välja kujunenud meetod, mis on kaasajastatud, et vastata tänapäeva ehitusstandarditele. See hõlmab puidu kasutamist pe
ssb.ee
Puitkarkasskonstruktsioon on ajalooliselt välja kujunenud meetod, mis on kaasajastatud, et vastata tänapäeva ehitusstandarditele. See hõlmab puidu kasutamist peamise materjalina hoonete, sealhulgas elamu- ja äripindade struktuurseks toeks. Puitkarkasskonstruktsiooni tuumaks on puidust talade ja sammaste võrgustiku kasutamine, et luua hoonetele stabiilne ja vastupidav raamistik. See tehnika on sajandite jooksul täiustatud ja jääb ehituses populaarseks valikuks tänu oma arvukatele eelistele. Puit on mänginud ehituses läbi ajaloo pöördelist rolli. Selle kättesaadavus, kasutusmugavus ja loomulik

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.