Rohkema info nägemiseks:

KOLIMISAUTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kolimisteenuste ja veoteenuste pakkumisega, tagades kiire, turvalise ja usaldusväärse transpordi ning kolimise klientidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Kolimisauto OÜ meedialehele! Oleme Teie usaldusväärne partner, kes pakub mitmekülgseid ja professionaalseid kolimis- ning veoteenuseid. Meie eesmärk on muuta Teie kolimine võimalikult lihtsaks ja stressivabaks. 

Mõistame, et kolimine võib olla aeganõudev ja vajab sageli kiiret lahendust. Seetõttu oleme valmis Teile appi tulema iga päev nädalas, et pakkuda Teile kvaliteetset teenust just siis, kui seda vajate. Meie missiooniks on olla alati kliendisõbralikud ja paindlikud. Teie rahulolu on meie jaoks prioriteet number üks ning me teeme kõik endast oleneva, et tagada Teie kolimise sujuvus ja mugavus.

Pakume laias valikus teenuseid, mis hõlmavad kõiki Teie kolimisega seotud vajadusi. Aitame inimestel ja ettevõtetel oma asukohta vahetada, liigutades nende vara ja esemeid ühest kohast teise. Olgu selleks siis korter, maja või kontor, meie professionaalne meeskond teeb selle Teie jaoks hõlpsaks.

Lisaks kolimisteenustele pakume ka veoteenuseid. Olgu Teil vaja vedada mööblit, kodutehnikat, ehitusjäätmeid või muid esemeid, saame need ohutult ja kiiresti sihtkohta toimetada. Vanade asjade äraviimine võib olla tüütu ülesanne, kuid me teeme selle Teie jaoks lihtsaks. Viime Teie vanad esemed Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskusesse või sobivatesse jäätmejaamadesse. Kindlasti pange tähele, et prügimäel ja jäätmejaamades võib lisanduda utiliseerimistasu.

Raskete esemete, nagu klaverid, pianiinod, seifid, raudkapid ja raske mööbel, transportimine ei ole probleem. Kokku lepitud hinnaga tagame nende ohutu ja professionaalse transpordi. Vajate erilahendust? Oleme siin, et Teid aidata. Kirjutage meile ja tutvustage oma erivajadusi ning koos leiame parima lahenduse, mis vastab Teie konkreetsetele ootustele.

Kui soovite rohkem teavet meie teenuste kohta või soovite teha kohe broneeringu, võtke julgelt ühendust meie sõbraliku meeskonnaga. Oleme alati valmis Teile abiks olema, et muuta Teie kolimine võimalikult sujuvaks ja muretuks. Teie rahulolu on meie edu võti!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

KOLIMISAUTO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadri P.

Meeskond oli professionaalne ja tõhus ning nad suutsid kiiresti ja hoolikalt mu vara uude kohta transportida. Soovitan neid kindlasti kõigile, kes otsivad usaldusväärset kolimisteenust!

- Jaanika M.

Nende veoteenused olid kiired ja täpsed ning meie äri ei kannatanud kolimise tõttu. Suurepärane meeskond ja teenus!

- Aivar K.

Kasutasin Kolimisauto OÜ utiliseerimisteenust vana mööbli ja kodutehnika äraveoks ning olin meeldivalt üllatunud nende kiiruse ja keskkonnasõbraliku lähenemise üle. Hind oli ka väga mõistlik. Kindlasti kasutan nende teenuseid tulevikus uuesti.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KOLIMISAUTO OÜ tegevusaruanne 2022

Kolimisauto OÜ, mis on kiiresti kasvav ettevõte Eesti turul, asutati 2021. aasta septembris. Selle lühikese aja jooksul on ettevõte suutnud end tõestada kui usaldusväärne ja tõhus teenusepakkuja, mis on pühendunud oma klientide rahulolu tagamisele. Kolimisauto OÜ on oma esimesel tegevusaastal näidanud märkimisväärset edu. 2021-2022 majandusaasta müügikäive ulatus 17 306 euroni, mis on märkimisväärne saavutus uuele ettevõttele, mis on turul vaid mõne kuu. See näitab, et ettevõte on suutnud kiiresti leida oma niši ja luua tugeva kliendibaasi. Veelgi muljetavaldavam on ettevõtte kasum, mis

Dropdown

kõik artiklid

Miks eelistada professionaalset veoteenust?

Ehitusmaterjalid, uus mööbel, rasked kodumasinad - igapäevaelus on meil sageli vaja esemeid ühest kohast teise transportida. Olgu siis tegemist koduse mööbli os
ssb.ee
Ehitusmaterjalid, uus mööbel, rasked kodumasinad - igapäevaelus on meil sageli vaja esemeid ühest kohast teise transportida. Olgu siis tegemist koduse mööbli ostu, ehitusprojekti või ärikontorisse uue tehnika toomisega, vajate usaldusväärset ja professionaalset veoteenust. Siin tulebki mängu Kolimisauto OÜ, Teie usaldusväärne partner igas olukorras. Meie veoteenused on kohandatavad vastavalt teie vajadustele. Võite olla kindel, et olenemata sellest, millist transporditeenust vajate, oleme teie jaoks olemas. Kas soovite veoautot suure mööblieseme transportimiseks või väikest kaubikut kiirete

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.