Rohkema info nägemiseks:

NEWTAB OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kodulehed, e-poed, logo kujundus, graafiline disain, video- ja helitöötlus, sisutekstid, sotsiaalmeedia – kõik, mida üks arenev ettevõte vajab!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

NEWTAB OÜ, tuntud ka kui Topeltklikk, on ettevõte, mis ei ole pelgalt tavaline veebidisaini firma. Meie moto kõlab nii: "Me pole piloodid, aga meie ideed on lennukad. Me ei vaata tulevikku, me loome seda." Topeltklikk on pühendunud sellele, et pakkuda oma klientidele mitte ainult head, vaid parimat veebikogemust, mis on saadaval turul. Kui otsite kodulehte, mis mitte ainult ei meelita külastajaid, vaid jätab nad ka sõnatuks, siis olete jõudnud õigesse kohta.

Meie meeskond mitte ainult ei loo kodulehti, vaid pakub ka põhjalikke juhendeid, et saaksite oma veebilehte muuta ilma, et peaksite koodimeest voodist püsti ajama. Lisaks pakume kõigile kodulehe tellijatele 40% soodustust meie teiste teenuste, sealhulgas logo kujunduse, visiitkaartide, plakatite, bännerite ja välireklaami loomisel.

Aga Topeltklikk ei piirdu ainult veebidisainiga. Meie disainer Kelli, kes valiti 2022. aastal Eesti parimaks nooreks graafiliseks disaineriks, loob igakuiselt kaasahaaravat sisu kolmel platvormil: Facebook, Instagram ja Linkedin. Meie eesmärk on luua sisu, mis paneb muigama isegi kõige tusasemad indiviidid ja sertifitseeritud rõõmurullid ning loomulikult ka teid ennast.

Aga me ei peatu ainult veebidisaini ja sotsiaalmeedia juures. Pakume ka videoteenuseid, kasutades vabavarana saadaolevaid klippe, mis sobivad teie ettevõttega kokku ning lisame neile kaasahaarava muusika ja professionaalselt töödeldud teksti. Kui vajate suuremat videoprojekti või fototeenust, teeme koostööd meie partneri Robi Zutsiga, et tagada parimad tulemused.

Topeltklikk ei piirdu ainult kujundamise ja meedia loomisega. Pakume ka tekstitöötluse ja tõlketeenuste ning isegi luuletuste kirjutamise võimalust. Üllatage oma koostööpartnereid unikaalse personaliseeritud luuletusega ja saate kindlasti lemmikkolleegide nimekirjas esikolmikusse.

Kui olete mõelnud oma ettevõtte tutvustamisele suurtel ekraanidel üle Eesti, siis saame koostöös Digipostiga aidata teil oma sõnumit kiiresti klientideni tuua.

Meie tiim koosneb noortest ja andekatest indiviididest, kelle loovus ja pühendumus annavad meile tiivad. Me ei taha toota lihtsalt keskpäraseid lahendusi, vaid me tahame rabada, raputada, šokeerida, südant soojendada ja korda saata - me tahame olla teie stiil.

Kirjutage meile hommikukohvi kõrvale või öösel, kui kõrgelennulised ideed teid magada ei lase. Oleme siin selleks, et teie ideed muutuksid reaalsuseks. Võtke meiega ühendust ja leiame parima lahenduse, et koos luua midagi suurepärast!

Võtke meiega ühendust ja laseme teie ideedel lennata!

kontakt

NEWTAB OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kätlin G.

Meie koduleht sai Topeltkligi abiga väga kaasaegne ning täpselt selline nagu soovisime.

- Deivi J.

Siiani on koostöö sujunud väga mõnusalt. Hea lihtne, vaba suhtlemine ja kohene arusaam.

- Henrik E.

Topeltklikk oli kogu protsessi jooksul olemas, samuti pärast tehtud töö üleandmist on sujuvalt käinud lisaarendused ja mõtted.

- Rahakratt

Ma ütlen ausalt, et ma ei julge enda insta dm-e näidata, kuidas see projekt sündis, sest mehed lihtsalt pidurdamatult keevitasid ja pritsisid mingeid hulle ideid ja kogu minupoolne chat oli põmst “ulme” ja “liiga cool” ja “tuld!” jne. Ma olen nii siiralt rahul.

Topeltkliki abiga lõime Pilve Kodudele lisaks kodulehele puhastatud korteriplaanid, asendiplaanid, viimistluspakettide tabelid ja sotsiaalmeediapostitused. Aitäh kiire tegutsemise eest.

- Sortaider OÜ

Koduleht sai meil väga ilus ja koostöö Topeltklikiga sujub pingevabalt. Alati saab omavahel ideid põrgatada ning leitakse lahendus ideede realiseerimiseks.

Kodulehe anomaaliate- ja või probleemidega tegeletakse kiiresti ja asjatundlikult.

Kuidas luua meeldejääv ja müüv bränd?

Bränd - see ei ole lihtsalt logo või nimi, vaid lugu, mis räägib teie ettevõtte iseloomust, väärtustest ja unikaalsusest. Seda lugu peaks peegeldama mitte ainult teie tooted või teenused, vaid ka kogu teie visuaalne identiteet. Topeltklikk, Eesti tuntum veebidisaini ja graafilise disaini agentuur, on pühendunud aitama ettevõtetel kujundada unikaalset brändiidentiteeti, mis jääb meelde ja jutustab lugu isegi enne esimest sõna. Meie disainerid ei ole lihtsalt kunstnikud, nad on brändiloome visionäärid. Nad sünnitavad kunsti, mis peegeldab teie ettevõtte sügavaimaid kihte ja väärtusi. Olgu

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas sotsiaalmeedias silma paista?

Sotsiaalmeedia platvormid on muutunud äriliseks kullakaevanduseks, kus ettevõtted saavad luua sidemeid oma klientidega, suurendada bränditeadlikkust ja viia müü
ssb.ee
Sotsiaalmeedia platvormid on muutunud äriliseks kullakaevanduseks, kus ettevõtted saavad luua sidemeid oma klientidega, suurendada bränditeadlikkust ja viia müük uuele tasemele. Topeltklikk mõistab, et sotsiaalmeedia turundus on rohkem kui lihtsalt postituste jagamine – see on kunst, mis nõuab loovust, strateegiat ja sügavat arusaamist oma sihtrühma vajadustest ja soovidest. Topeltkliki kogenud meeskond teab, et sotsiaalmeedia maastikul peate olema silmapaistev, et eristuda konkurentidest. Iga postitus, iga pilt ja iga video, mille me loome, on hoolikalt kavandatud ja kohandatud, et haarata

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.