Rohkema info nägemiseks:

KRATIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kratik on hiljuti kapist välja pugenud mänguasjade tootja. Tegemist on peamiselt puidust valmistatud käsitööna toodetud omapäraste mänguasjadega, mille eesmärgiks on lisaks lõbule aidata kaasa ka lapse arengule!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tervitame teid Kratiku mänguasjade imelisse maailma, kus lõbu ja õppimine käivad käsikäes! Oleme justkui kapist välja pugenud mänguasjade tootja, kelle südameasjaks on pakkuda lastele rõõmsatujulist ja harivat mängukogemust. Tutvustagem teile meie lugu ning mänguasju, mis sünnivad armastuse ja loovuse käte all.

Kõik sai alguse paar aastat tagasi, kui meie asutaja Enel otsis oma lapsele ideaalset tegelustahvlit, kuid ei leidnud seda kusagilt. Õnneks tuli appi Eneli vanaisa, kellel olid kuldsed käed ning koos nad lõid imelise tegelusseina. See ei olnud lihtsalt mänguasi, see oli rõõmsatujuline kunstiteos, mis pakkus õppimisrõõmu ja avastamisvõimalusi.

See kogemus tõi meie ellu mänguasjade värvikireva maailma ning me mõistsime, et tahame jagada seda rõõmu ka teiste väikeste marakrattidega. Nii sündis Kratik - ettevõte, mis on pühendunud laste mängumaailma rikastamisele.

Täna on Kratiku tiimis kaks väikest maailmaavastajat, Hanna ja Hans. Nende kasvades laieneb ka meie tootevalik, sest nad on meie suurimad inspiratsiooniallikad. Kuid lisaks pereliikmetele ei saaks me hakkama ilma meie vahvate sõprade abita, kes aitavad meil luua unikaalseid ja harivaid mänguasju.

Meie mänguasjad on tugevalt inspireeritud Maria Montessori kasvatusteadusest, mis rõhutab lapse iseseisvust ja eneseavastamist. Kratiku lelud pakuvad lastele võimalust õppida mängides, arendades samal ajal nende kujutlusvõimet, loogikat ja motoorseid oskusi. Iga mänguasi on hoolikalt läbi mõeldud ja valmistatud, et pakkuda lastele rõõmu ja harivaid kogemusi.

Kratiku uhkuseks on see, et kõik meie tooted valmivad Eestis. Meie jaoks on oluline pakkuda kõrgekvaliteedilisi mänguasju, mis kestavad ning toetavad laste arengut. Eesti käsitöötraditsioonid ja -oskused on meie toodete loomisel hindamatuks abiks.

Hetkel võib meie tootevalik tunduda võrdlemisi väike, kuid ärge laske end sellest heidutada. Meil on varuks palju põnevaid plaane ja uusi tooteid, mis on juba valmimisel. Soovitame teil aeg-ajalt külastada meie e-poodi või jälgida meie tegemisi sotsiaalmeedias, et olla kursis uute mänguasjade ja põnevate arengutega!

e-poodFacebookinstagram  

KRATIK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maret H.

Imearmsad mänguasjad!

- Andre L.

Väga kvaliteetsed ja ilusad mänguasjad!

- Kätriin E.

Meil on kodus kaks Kratiku memoriini ning need on juba pool aastat olnud pea igapäevases kasutuses

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Tegelustahvel Sipsik - lõbus ja arendav sõber

Kratiku Sipsik on uudishimulik ja heatahtlik mängukaaslane, kes peidab endas 11 erinevat näpuharjutust, aidates väikelastel arendada olulisi oskusi nagu motoorika, loogiline mõtlemine, tähelepanu ja keskendumisvõime. See mitmekülgne mänguasi toetab lapse iseseisvust ja enesekindlust ning kasvab koos lastega, pakkudes rõõmu lastele vanuses 1–3 eluaastat. Sipsik on loodud vastupidavatest materjalidest, peamiselt puidust, tutvustades samal ajal lastele erinevate tekstiilide, metallide ja plastiku omadusi. Sipsiku välimus on detailirohke ja ohutute vee baasil valmistatud akrüülvärvidega

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas Kratik endale nime sai?

Kratik, meie armas lelutehas, sai oma nime pärast põhjalikku ja loovat nimetamisprotsessi. Eelkõige on see lugu, mis näitab, et nime valimine võib olla põnev ja
ssb.ee
Kratik, meie armas lelutehas, sai oma nime pärast põhjalikku ja loovat nimetamisprotsessi. Eelkõige on see lugu, mis näitab, et nime valimine võib olla põnev ja mõnikord ka veidi pähklikrõbistamist nõudev ettevõtmine. Aastal 2022 oli Eestis populaarsete lastenimede hulgas mõned selged lemmikud, nagu Oskar, Sebastian, Sofia ja Mia. Kuid Kratiku loo taga peitub palju enamat kui lihtsalt populaarsete nimede valik. Kratiku nimeotsing sai alguse sõnade kogumisest, mis seostusid laste, nutikuse, tegeluse ja Montessori meetodiga. Lisaks lisati mõned sõnad, mis viitasid tarkusele ja loovusele.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.