Rohkema info nägemiseks:

MANFRED MAALIB OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 15; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MANFRED MAALIB OÜ kohta arvamuslugu!"

MANFRED MAALIB OÜ hetkeolukord

Juba 15 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Manfred Maalib OÜ peamiseks tegevusvaldkonnaks on loometegevus ja panus loomemajandusse. 2022 aastal kirjastati luulekogu “Rõõmustajad tumedas”, mis läks müüki raamatupoodidesse nagu näiteks Rahva Raamat, Apollo, Puänt jt. Koos kulusid katva Hooandja kampaaniaga sai antud raamat koos kaasnevate joonistustega orienteeruvalt 200 kliendi kätte. Arendustegevusest saab välja tuuateostemüügi plaani, mille tulemus on e-poe käivitamine juba käesoleval aastal, asukohaga www.manfreddubov.com. Hetkel e-poes pole müüki toimunud.

2022 aastal toimus ka isikunäitus Hiiumaal Nelja Nurga galeriis, kus müüki ei toimunud. Kulu antud projekti raames kattis Kultuurkapital.

Lähima kolme aasta jooksul on plaanis tõsta müügipotentsiaali ning kvartaalselt teostada müügitehinguid. Märkimisväärseid rahalisi investeeringuid ette pole nähtud.

MANFRED MAALIB OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.