Rohkema info nägemiseks:

KADDE COMPANY OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme teie usaldusväärne partner kütte- ja jahutusseadmete valdkonnas, pakkudes kõike alates torutöödest kuni täislahenduseni. Lisaks sellele spetsialiseerume ka küttevee demineraliseerimisele, pakkudes unikaalset lisaväärtust teie projektidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Meie meeskonna eesmärk on luua soojem ja mugavam elukeskkond, pakkudes innovatiivseid ja keskkonnasõbralikke küttesüsteeme, mis tagavad optimaalse sisetemperatuuri ning aitavad säästa energiat ja vähendada keskkonnamõju.

Meie eesmärk on luua soojem ja mugavam elukeskkond, pakkudes innovatiivseid küttesüsteeme, mis ei taga mitte ainult optimaalset sisetemperatuuri, vaid on ka keskkonnasõbralikud. Kaddeküttesüsteemide lahendused on loodud säästma energiat ja vähendama keskkonnamõju, muutes need nii teie kodus kui ka ärikohas ideaalseks valikuks.

Oleme spetsialiseerunud õhksoojuspumpade paigaldusele, mis on tõhus ja energiasäästlik viis ruumide kütteks ja jahutuseks.

Maasoojuse kasutamine on keskkonnasõbralik ja efektiivne viis ruumide soojendamiseks. Meie eksperdid loovad teie jaoks optimaalse maasoojuse lahenduse.

Õhk vesi soojuspump on suurepärane valik veeküttesüsteemide jaoks. Pakume professionaalset paigaldust ja hooldust.

Kui otsite keskkonnasõbralikku ja ökonoomset küttesüsteemi, siis on pelletkatus just teile. Meie meeskond aitab teil valida ja paigaldada õige pelletkatla.

Gaasikatlad on traditsiooniline, kuid endiselt populaarne küttesüsteem. Pakume paigaldust ja regulaarset hooldust, et tagada selle tõrgeteta toimimine.

Hoolitseme selle eest, et teie küttesüsteem püsiks tõhus ja töökindel. Pakume pesu ja demineraliseerimisteenust, mis eemaldab setted ja hoiab ära korrosiooni.

Meie meeskond koosneb küttesüsteemide valdkonna ekspertidest, kes omavad pikaajalist kogemust ja teadmisi uusimate tehnoloogiate kohta. Oleme uhked selle üle, et saame pakkuda kohandatud lahendusi vastavalt teie vajadustele ja eelarvele.

Kui soovite oma kodus või ärikeskkonnas luua efektiivsemat ja jätkusuutlikumat küttesüsteemi, siis võtke meiega ühendust. Meie meeskond on valmis teid nõustama, valima parimaid lahendusi ning tagama, et teie küttesüsteem toimiks ideaalselt aastaringselt.

Võtke meiega ühendust ja leiame teile sobiva küttelahenduse!

kontakt

KADDE COMPANY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart O.

Töö tehti kiiresti ja tõhusalt ning meie kodus on nüüd suurepärane sisekliima.

- Peeter K.

Meie maasoojuspump töötab nüüd suurepäraselt ja säästab meie energiakulusid.

- Liis S.

Töötajad olid sõbralikud ja hoolivad ning nad selgitasid meile kogu protsessi selgelt.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas mõjutab küttevee demineraliseerimine kütteseadmeid?

Küttevesi on oluline osa paljudest tööstus- ja kodudes kasutatavatest küttesüsteemidest. Selle kvaliteet võib mõjutada kütteseadmete tõhusust ja eluiga. Üks oluline protsess, mis mõjutab küttevee omadusi, on demineraliseerimine. See artikkel vaatleb lähemalt, kuidas küttevee demineraliseerimine võib mõjutada selle omadusi ja millist rolli see protsess mängib küttesüsteemides. Demineraliseerimise protsessi eesmärk ja meetodid Küttevee demineraliseerimine on protsess, mis eemaldab veest mineraalid ja lisandid, nagu kaltsium, magneesium ja erinevad soolad. See protsess võib hõlmata erinevaid

Dropdown

kõik artiklid

Maasoojus - loodussõbralik kütteviis, mis säästab raha

Külmad talvekuud on käes ning küttevajadus muutub aina olulisemaks. Traditsioonilised küttesüsteemid võivad olla mitte ainult keskkonnale kahjulikud, vaid ka ku
ssb.ee
Külmad talvekuud on käes ning küttevajadus muutub aina olulisemaks. Traditsioonilised küttesüsteemid võivad olla mitte ainult keskkonnale kahjulikud, vaid ka kulukad. Kuid mis oleks, kui oleks olemas kütteviis, mis oleks nii loodussõbralik kui ka rahakotisõbralik? Tutvustame teile maasoojust, kütteviisi, mis ühendab endas jätkusuutlikkuse ja säästu. Maasoojus, tuntud ka kui geotermiline kütmine, kasutab maa all olevat pidevat temperatuuri, et soojendada või jahutada ruume. Süsteem töötab maasoojuspumpa kasutades, mis tsirkuleerib spetsiaalset vedelikku maasoojuskaevude süsteemis. Maa püsiv

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.