Rohkema info nägemiseks:

MAARJAMÄE KODU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 394; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MAARJAMÄE KODU OÜ kohta arvamuslugu!"

MAARJAMÄE KODU OÜ hetkeolukord

Juba 394 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Maarjamäe Kodu OÜ on Metro Capital OÜ konsolideerimisgruppi kuuluv kinnisvaraarendusettevõte, mis 2021. aastal omandas Eesti Näituste kompleksi teenindavad kinnistud. Alast jalutuskäigu kaugusel asuv Tallinna Lauluväljak, Maarjamäe ajalookeskus koos Filmimuuseumiga ning suvel asendamatu merepromenaad täiendavad kinnistute juba niigi suurepärast asukohta veelgi. Tulevasest kodust jõuab mööda Pirita teed ühtviisi mugavalt nii Piritale kui südalinna, soovi korral ka mööda kergliiklusteid.

Kinnistu detailplaneering on kehtestamisel ning näeb ette, et alale rajatakse elurajoon, kus hoonete alumistel korrustel paiknevad äripinnad pakuvad erinevaid teenuseid kõigile naabruskonna elanikele. Avar rohepromenaad koos haljasaladega moodustavad rohkem kui poole kogu uuskvartali alast, võimaldades ka tulevikus tagada rahvarohkete laulu- ja tantsupidude rongkäikude suunamise lauluväljakult Pirita teele. Linnale antakse üle elurajooni servas paiknev kinnistu munitsipaallasteaia rajamiseks, kuivõrd siiani on naabruskonnas suur puudus lasteaiakohtadest.

Tänasest ilmetust plekkangaaridega näituste alast on plaanis kujundada skandinaavia tipparhitektide kaasabil moodne ja multifunktsionaalne kogukonna keskus. Hoonete projekteerimise, ehitamise ning müügi tulevastele elanikele plaanib Maajamäe Kodu OÜ ise korraldada, kasutades selleks usaldusväärseid suure kogemusega alltöövõtjaid.

Aruandeaastal jätkati investeeringuid erinevatesse uuringutesse ja arendustegevustesse, et tagada arendusprojekti parim kontseptsioon, väikseim keskkonnakahju ning sujuvam elluviimine. Samaga jätkatakse ka käesoleval aastal, täiendades veel enne kehtestamist detailplaneeringu seletuskirja, põhijoonist ning elluviimise etapilisust, muutmata samas juba heakskiidetud ehitusmahte ning hoonestuse põhiprintsiipe.

2022 ja 2023 aasta Eesti majanduslangus on Tallinna kinnisvaraturgu mõjutanud suhteliselt vähe. Kuna pealinnas on terav puudus uutest elamispindadest, siis pole nende müügihinnad hoolimata üldisest keerulisest olukorrast langenud. Tervikliku uuselamukvartali rajamiseks kulub tavapäraselt 5-10 aastat, mistõttu on paratamatu, et arendustegevuse jooksul kogetakse erinevaid majandustsükleid. Maarjamäe Kodu OÜ on sellega oma äriplaanis arvestanud ning taganud vajalikud likviidsuspuhvrid. Valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske ei võeta.

Ettevõtte juhatus on kaheliikmeline. Aruandeperioodil juhatusele tasu ei makstud. Töötajaid ettevõttes ei ole. Ettevõtte aktiivset tegevust juhib

Metro Capital OÜ sõlmitud projektijuhtimislepingu alusel.

Maarjamäe Kodu OÜ peamised näitajad 2023 2022

Varad (€) 19 685 752 18 550 458

Kohustised (€) 19 683 195 18 547 740

Omakapital (€) 2 557 2 718

MAARJAMÄE KODU OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.