Rohkema info nägemiseks:

RAINTREE SYSTEMS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1227; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta RAINTREE SYSTEMS OÜ kohta arvamuslugu!"

RAINTREE SYSTEMS OÜ hetkeolukord

Juba 1227 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Raintree Systems OÜ omandas USA ettevõtte Raintree Systems Inc.-i Eestis asuva ettevõtlusharu.

Esimene tegevusaasta oli tormiline muutuste aeg, ent tegevus läks hoogsalt käima. Esimese aasta müügitulu oli 5432 tuhat eurot, seisuga 31.12.2022 oli bilansimaht 621 tuhat eurot, millest puhkusetasude kohustis 173 tuhat eurot ja netovara jäi -212 tuhat eurot. Aruande koostamise ajaks on netovara kosunud ning prognoosi järgi on 2024. aasta lõpus netovara positiivne suurusjärgus 140 tuhat eurot.

Missioon

Arendame tarkvaralahendusi, mis võimaldavad meie klientidel keskenduda tegevusele, milles nemad on parimad – inimeste ravimisele.

Visioon

Jõuda liidripositsioonile mitmes tervishoiu-informaatika USA turu segmendis ning olla tuntud ja atraktiivne tööandja Eesti IT-spetsialistidele.

Väärtused

Raintree Systemsi meeskond on väga professionaalne, kuid ka lõbus ja energiline. Me väärtustame töökust, kogemust, enesekindlust, otsekohesust, julgust ennast proovile panna ning aeg-ajalt enda üle naerda.

Heade ideede märkamine, omanike ja juhatuse aktiivne osalemine igapäevatöös, firmasisese edutamise eelistamine ja soojad omavahelised suhted on firmakultuuri aluseks. Töötajate produktiivsust toetavad kaasaegsed töövahendid ning infrastruktuur.

Meie moto on ’Programmeeri Tulevik!’

Turupositsioon

Raintree Systems arendab juhtimistarkvara meditsiiniettevõtetele mitmel erineval suunal. Peamised meditsiinivaldkonnad on füsioteraapia, bariaatria, kirurgia, pediaatria, radioloogia ning onkoloogia. Allpool on nimekiri mõnedest meie poolt pakutavatest lahendustest: - Patsientide registreerimine ning vastuvõtu kalender - Elektrooniline terviselugu - Kindlustuse lepingute haldamine ja raamatupidamine - Aruandlus - Digiretsept - Patsiendiportaal - Kliinikutevaheline integratsioon (HL7 ja DICOM)

Kontsernil, kuhu ettevõte kuulub, on üle 2000 kliendi USA-s ja Kanadas ja loodud tarkvaral on üle 20 000 litsentseeritud kasutaja 49-s osariigis.

Raintree Systems OÜ äripartner on USA-s Californias asuv Raintree Systems Inc., mis on tegutsenud tervishoiu-informaatika turul alates aastast 1983. Raintree esmaklassiline reputatsioon põhineb meie korduvalt tõestatud oskusel kohaneda klientide kõige keerulisemate nõudmistega.

Peamised finantssuhtarvud

Müügitulu 5 432 416 eurot

Puhaskasum -450 639 eurot

Müügirentaablus -8,3%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 0,64

Varade rentaablus (ROA -0,73 (cid:127) Müügirentaablus (%) = puhaskasum / müügitulu * 100 (cid:127) Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara / lühiajalised kohustused (cid:127) ROA = puhaskasum / varad kokku

RAINTREE SYSTEMS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.