Rohkema info nägemiseks:

INMAKE GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Shnelli restoran pakub unustamatuid maitseelamusi parimast kohalikust toorainest. Meie hubases atmosfääris saab nautida suurepäraseid roogasid, magustoite ja catering-teenust. Tule ja naudi rahu ning rõõmu meie juures!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

INMAKE GRUPP OÜ usub, et iga söögikord on elu parimate hetkede tähistamine. Meie kirg kulinaarse täiuslikkuse vastu peegeldub igas meie loodud roas, alates meie Caesari salati pestokanaga elavatest maitsetest kuni meie Shnelli borši lohutava soojuseni. Meie menüü on maitsete gobelään, mis on hoolikalt loodud teie maitsemeelte köitmiseks ja einestamiskogemuse tõstmiseks.

Astuge gastronoomilisele teekonnale meie mitmekesise pakkumisega. Nautige meie Soe kaheksajalasalati õrnu tekstuure või maitsege meie Madalküpsetatud veisepõse rikast, südamlikku olemust. Iga koostisosa on hoolikalt valitud, tagamaks kõrgeimat kvaliteeti ja värskust, mida võite tunda igas suutäies.

Meie missioon ulatub kaugemale kui taldrik. Pakume peoteenuseid pulmadele, ettevõtte pidudele ja erisündmustele üle Eesti. Mõistame, et teie sündmus on ainulaadne ja meie meeskond on pühendunud isikupärastatud kogemuse pakkumisele, mis on kooskõlas teie visiooniga. Olgu tegemist intiimse piknikuga või suurejoonelise banketiga, meie pühendumus täiuslikkusele on kõikumatu.

INMAKE GRUPP OÜ-ga ei vali te lihtsalt söögikorda; valite kogemuse. Meie catering valitud asukohas teenus tagab, et olenemata teie asukohast, järgneb teile erakordse einestamise olemus. Alates eelroogadest kuni põhiroogade ja magustoitudeni, iga käik on meistriteos, mis on loodud teie sündmuse unustamatuks muutmiseks.

Omaks võtke tähistamise kunst meie 'Naudi tähistamist!' eetosega. Kutsume teid liituma meiega shnelli restos, kus iga päev pakub uut võimalust sukelduda erakordse toidu ja veatu teeninduse naudingutesse. Broneerige oma laud või tellige meie peoteenus ja laske meil muuta teie järgmine sündmus kulinaarseks vaatemänguks, mida mäletatakse aastaid.

Neile, kes otsivad enamat kui lihtsalt söögikorda, neile, kes igatsevad maitsete sümfooniat ja meeltele pidusööki, on INMAKE GRUPP OÜ teie väravaks maailma, kus iga roog jutustab loo ja iga lugu on väärt nautimist.

kodulehele

INMAKE GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anneli U.

Super koht, super teenindaja ja imemaitsvad toidud❤️Eilsele noormehele, kes tööl oli, siis temale eraldi kiidusõnad, sest on lust olla kohas, kus Sind teenindab noormees, kes teeb oma tööd südamega, naeratab, on väga lahke ja üldse väga armas noormees. Aitähh ja peatse kohtumiseni

- Erika R.

Ääretult tore teenindus ja maitsvad road. Tundsime end väga oodatud külalistena.

Aitäh ilusate hetkede eest!

- Carolin T.

Milline mõnus resto ja super teenindus. Ammu pole nii lõbus olnud, maitsev toit ja suurepärased kokdeilid Vadimi poolt! Kiidan kokka ja teenindajaid!! Teenindajad tõeliselt hea huumori ja sõbraliku suhtumisega võitsid meie südamed! Kohtumiseni ja suur tänu nii toreda õhtu eest! 👌❤️🍹🍸

INMAKE GRUPP OÜ tegevusaruanne 2023

2023 aastaaruanne kasum oli 811 eurot. 2024 aastal on osaühing tegutsev ja planeeritakse koostada reservfond, et suurendada omakapitali mahtu.

Dropdown

kõik artiklid

Võta aeg maha Shnelli restoranis

Täna on see päev, mil tasub võtta aeg maha, hingata sügavalt välja ja vaadata enda sisse. Ja mis võiks olla veel parem kaaslane mõtiskluseks kui kosutav tükike
ssb.ee
Täna on see päev, mil tasub võtta aeg maha, hingata sügavalt välja ja vaadata enda sisse. Ja mis võiks olla veel parem kaaslane mõtiskluseks kui kosutav tükike kooki? Aga loomulikult kaks tükikest! 😌🍰 Shnelli restoran ootab teid täna avasüli, et saaksite nautida magusat suutäit rahulikus tempos. Meie eesmärk on pakkuda teile ideaalset paika, kus saab hetkeks argimured unustada ja keskenduda vaid nautimisele. Magus rahu ja rõõm Meie restoranis leiate laia valiku kooke ja magustoite, mis on valmistatud parimatest koostisosadest ja armastusega. Iga koogitükk on kui väike puhkus argipäeva

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.