Rohkema info nägemiseks:

HYGGERING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie unikaalsed esemed mitte ainult ei loo hubast atmosfääri, vaid ka rikastavad kodu ajatute väärtustega, olles samal ajal kaunid ning vastupidavad.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Hyggeringi, Pärnu enda põhjamaise hõnguga taaskasutusbutiiki! Meie nimi tuleneb sõnadest "hygge" ja "ringlus," mis tähistavad hubasust ning jätkusuutlikku elustiili. Astu sisse meie maagilisse maailma, kus kohtuvad ajatu elegantsus, Taani disain ja soe atmosfäär.

Hyggeringi butiigis leiad hoolikalt valitud Taani tooteid, mis viivad sind otse maakodu romantika- ja hygge-maailma. Oleme pühendunud jätkusuutlikkusele ning seetõttu pakume nii uut kui ka teise ringi kaupa. Meie riiulitel saavad kõrvuti eksisteerida antiik- ja vintagetooted ning mõned uued, põnevad Taani brändid. See on koht, kus minevik ja olevik saavad harmooniliselt kokku.

Otsid omanäolist sisustust või ajatut mööblit, mis lisaks stiilile tooks ruumi ka hubasuse? Hyggering on loodud just sinu jaoks! Meie valikust leiad kvaliteetseid esemeid, mis sobivad ideaalselt inimesele, kes hindab ajatut disaini ja soovib luua kodus miljöö, mis kestab läbi aegade.

Hyggeringi kauplus asub Pärnus, aadressil Tallinna maantee 17. Astu sisse meie maagilisse ruumi, kus saad ise kogeda põhjamaise hõnguga atmosfääri ning leida inspireerivaid ideid oma kodu sisustamiseks.

Meie eesmärk on pakkuda klientidele mitte ainult kauneid esemeid, vaid ka meeldivat ostukogemust. Kui sul on küsimusi või vajad personaalset nõustamist, on meie sõbralik ja professionaalne meeskond alati valmis sind aitama. Hyggering ei ole lihtsalt pood – see on koht, kus saame jagada oma armastust Taani disaini, hubasuse ja jätkusuutlikkuse vastu.

Oleme avatud koostööks ja soovime, et saaksime aidata Sul leida just need esemed, mis sobivad ideaalselt sinu maitsele ja kodu stiilile. Võta meiega ühendust ning leiame koos parima lahenduse, et sinu kodust saaks tõeline Hyggering!

Hyggering – Sinu tee Taani hõngu, hubasuse ja ajatu stiilini Pärnus!

KONTAKT

HYGGERING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Leidsin Hyggeringist täpselt selle, mida otsisin – stiilse ja kvaliteetse mööbli.

- Jaan

Hyggering pakub ainulaadseid vintage-tooteid, mis lisavad meie kodule soojust ja iseloomu. Kiidan valikut!

- Andres

Klienditeenindus on suurepärane! Abivalmis ja sõbralik personal teeb ostlemise nauditavaks.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 viisi, kuidas oma koju taaskasutatud tekstiile integreerida

Jätkusuutlikkuse omaksvõtt ei tähenda stiilist või mugavusest loobumist oma kodus. Taaskasutatud tekstiilid pakuvad unikaalset võimalust isikupära ja keskkonnateadlikkuse lisamiseks eluruumi. Alates vintage kangastest kuni ümber töödeldud rõivasteni on lõputult võimalusi neile, kes soovivad positiivset keskkonnamõju avaldada ilma esteetikast järele andmata. Taaskasutatud tekstiilid on materjalid, mis on varem kasutusel olnud ja muudetud uuteks toodeteks. See protsess mitte ainult ei vähenda jäätmeid, vaid säästab ka energiat ja ressursse, mis on vajalikud uute tekstiilide tootmiseks. Moe- ja

Dropdown

kõik artiklid

Vintage vask- ja messingtooteid Hyggering poest - Hyggering

Meie valikus leiate unikaalsed vintage esemed, mis mitte ainult ei pakugi praktilist väärtust, vaid toovad teie koju ka elegantse ja stiilse puudutuse. Olgu teg
ssb.ee
Meie valikus leiate unikaalsed vintage esemed, mis mitte ainult ei pakugi praktilist väärtust, vaid toovad teie koju ka elegantse ja stiilse puudutuse. Olgu tegemist küünlajalgade, vaaside või muude kaunistustega, meie poest leiate midagi erilist, mis täiendab teie kodu ilu. Tule ja ammuta inspiratsiooni või leia endale midagi erilist Hyggeringi poest!🌟 Tooted leiate SIIT !

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.