Rohkema info nägemiseks:

RECURO ESTONIA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme keskendunud vaimse tervise probleemidele ning pakume terviklikku lähenemist ja professionaalseid sekkumisi lähtudes iga kliendi konkreetsetest vajadustest. Kuulame ära Sinu mured ning leiame parimad lahendused koostöös Sinuga.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meil, ReCuro Estonia OÜ-s, on au pakkuda teile professionaalset ja mitmekülgset vaimse tervise teenust, mida iseloomustab sügav pühendumine teie heaolule ja individuaalsetele vajadustele.

Meie kliinik on loodud eesmärgiga olla teie usaldusväärne partner vaimse tervise küsimustes. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on valmis teid toetama ja abistama igal sammul teie teekonnal tasakaalu ja heaolu poole.

Oma teenuste raames pakume mitmeid võimalusi, sealhulgas nõustamist psühholoogide ja vaimse tervise õdede poolt, sotsiaalnõustamist ning spetsialiseeritud sõltuvushäirete nõustamist. Meie eesmärk on mitte ainult aidata teil mõista oma olukorda, vaid ka leida teie jaoks sobivad lahendused ning toetada teid muutuste elluviimisel.

Meie kliinikusse pöördudes võite olla kindel, et teie konfidentsiaalsus ja privaatsus on meie jaoks esmatähtsad ning me kohtleme teid austusega, jagamata hinnanguid.

Ootame teid avasüli meie kliinikusse, kus teid ootavad professionaalsed ja sõbralikud spetsialistid, kes on valmis teid abistama teie teekonnal parema vaimse terviseni.

Võtke meiega ühendust!

RECURO ESTONIA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Peeter S.

Olen nii tänulik nende toetuse eest minu taastumisteel.

- Laura I.

Nad tõesti mõistavad ja hoolivad iga inimese vajadustest.

- Kristjan O.

Nad loovad turvalise keskkonna, kus saan avameelselt jagada oma väljakutseid.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Taastumine vaimsetest probleemidest: teekond parema minani

Vaimse tervise probleemidest taastumine on keerukas, kuid võimalik teekond, mis nõuab professionaalset tuge ja isiklikku pühendumist. ReCuro Estonia OÜ pakub selleks vajalikke ressursse ja toetavat keskkonda. Taastumisprotsess on individuaalne ja võib hõlmata erinevaid teraapia vorme, nagu kognitiiv-käitumuslik teraapia, pereteraapia või grupiteraapia, sõltuvalt inimese vajadustest ja konkreetsetest probleemidest. Meie kliinikus töötavad spetsialistid aitavad klientidel oma tunnetega toime tulla, õpetavad stressi maandamise tehnikaid ja pakuvad strateegiaid ärevuse, depressiooni või muude

Dropdown

kõik artiklid

Individuaalne psühhoteraapia: teekond eneseteadlikkuse poole

Individuaalne psühhoteraapia on väärtuslik tööriist, mis aitab inimestel oma emotsionaalseid ja psühholoogilisi raskusi mõista ja lahendada. ReCuro Estonia OÜ p
ssb.ee
Individuaalne psühhoteraapia on väärtuslik tööriist, mis aitab inimestel oma emotsionaalseid ja psühholoogilisi raskusi mõista ja lahendada. ReCuro Estonia OÜ pakub professionaalset psühhoteraapiat, mis on kohandatud iga kliendi unikaalsete vajaduste järgi. Meie kogenud terapeudid kasutavad mitmesuguseid tehnikaid, et aidata klientidel toime tulla ärevuse, depressiooni ja muude meeleoluhäiretega. Protsess on kavandatud selleks, et edendada eneseavastamist ja -arengut, võimaldades klientidel oma probleemide juurpõhjuseni jõuda ja leida nende jaoks sobivaimad lahendused. ReCuro Estonia OÜ

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.