Rohkema info nägemiseks:

SERENISSIMUS LEGAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pikaajalise kogemusega advokaadibüroo, mis pakub kliendikeskset õigusabi ja lahendab keerukaid õigusprobleeme professionaalselt ja tõhusalt.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud professionaalsele raamatupidamisteenuste pakkumisele, et aidata ettevõtetel oma finantsasjad kontrolli all hoida. Meie meeskond koosneb kogenud ja sõbralikest spetsialistidest, kelle eesmärk on pakkuda teile parimat võimalikku raamatupidamistuge.

Meie meeskond:

Meie meeskond koosneb raamatupidamise valdkonna ekspertidest, kes omavad ulatuslikku kogemust erinevates ärivaldkondades. Oleme pühendunud sellele, et mõista teie ettevõtte eripära ja vajadusi ning pakkuda teile kohandatud raamatupidamislahendusi. Meie raamatupidajad on kõrgelt kvalifitseeritud ja ajakohastatud kõikide oluliste maksuseaduste ja finantstehnoloogiatega.

Pakume laia valikut raamatupidamisteenuseid, mis hõlmavad kõike alates finantsaruannete koostamisest ja maksudeklaratsioonidest kuni palgaarvestuse ja finantsnõustamiseni. Meie eesmärk on aidata teil optimeerida oma ettevõtte finantsprotsesse, suurendada kasumlikkust ja vähendada riske. Lisaks sellele jälgime pidevalt muutuvaid seadusi ja regulatsioone, et tagada teie ettevõtte täielik vastavus õiguslikele nõuetele.

Oleme uhked selle üle, et oleme oma klientidele usaldusväärseks partneriks, kes suudab pakkuda professionaalset raamatupidamistuge, mis võimaldab neil keskenduda oma põhitegevusele ja saavutada edu.

Kui otsite usaldusväärset raamatupidamisteenuste pakkujat, võtke meiega ühendust ja laske meie meeskonnal aidata teil saavutada finantslik selgus ja edu teie ettevõttes.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

SERENISSIMUS LEGAL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan P.K.

Kasutasin Serenissimuse õigusnõustamise teenuseid ja olen väga rahul. Abi oli professionaalne, läbitehtud töö kvaliteetne ja kiire. Soovitan!

- Kadi K.

Töötasin koostöös selle firma õigusnõustajatega ja olen tulemusega väga rahul. Nad olid alati kättesaadavad, nõu ja jõuga, et saada parimaid tulemusi.

- Linda L.

Kasutades selle ettevõtte õigusnõustamise teenust, saime kiiresti ja kvaliteetselt lahendatud oma tööõigust puudutavad küsimused. Suured tänud!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas koostada õiguslikult siduvat lepingut?

Lepingu sõlmimine võib tunduda lihtsa protsessina, kuid see on oluline õiguslik akt, mis võib tulevikus mängida suurt rolli teie ettevõtte või isikliku elu sujuvuses. Valesti koostatud leping võib põhjustada vaidlusi, õiguslikke probleeme ja rahalisi kaotusi. Seetõttu on oluline teada, kuidas koostada õiguslikult siduvat lepingut, ja konsulteerida vajadusel advokaadiga. Siin on viis olulist sammu, mis aitavad teil seda teha. 1. Määrake selged ja täpsed tingimused Lepingu aluseks olevad tingimused peaksid olema selged ja täpsed. Esitage üksikasjalikult, mida iga osapool peab tegema või

Dropdown

kõik artiklid

Serenissimus | Mida teha kui lend hilineb või jääb ära?

Serenissimus Õigusbüroo jurist ja partner Kenneth Rivis andis Reporterile kommentaari, kuidas on tarbijal võimalik oma õigusi kaitsta, juhul kui lend hilineb võ
ssb.ee
Serenissimus Õigusbüroo jurist ja partner Kenneth Rivis andis Reporterile kommentaari, kuidas on tarbijal võimalik oma õigusi kaitsta, juhul kui lend hilineb või jääb sootuks ära. Pange tähele, et Teil võib olla õigus saada hilinenud lennu eest kuni 600 eurot hilinenud või ärajäänud lennu kompensatsiooni lisaks lennupiletite hinna hüvitamisele.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.