Rohkema info nägemiseks:

MEDSENSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume efektiivset RF Liftingut ja laserepilatsiooniteenust, tagades klientidele kaasaegsed lahendused ilu ja enesekindluse saavutamiseks

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast MedSense OÜ-sse, kus teie ilu ja mugavus ühinevad, et luua transformeeriv esteetiline kogemus. Asudes Tallinna südames, on meie kliinik pühakojaks neile, kes soovivad oma loomulikku võlu täiustada viimaste esteetiliste ravimeetoditega. Meie pühendumus tipptasemele on nähtav igas täiustatud kontuuris, muutes meid parimaks valikuks teie esteetilise hoolduse vajadusteks.

MedSense'is usume, et ilu on tunne - enesekindluse ja rahulolu tunne, mis kiirgab seestpoolt. Meie teenuste valik, sealhulgas RF Lifting, lümfidrenaažimassaaž ja laseriga karvaeemaldus, on loodud teie ainulaadsete vajaduste rahuldamiseks, tagades isikupärastatud hoolduse, mis vastavad teie individuaalsetele ilueesmärkidele.

RF Lifting on meie mitteinvasiivne lahendus naha pinguldamiseks, mis taastab teie naha noorusliku elastsuse. Kombineerituna meie lümfidrenaažimassaažiga, on see võimas duo, mis vormib teie silueti, pannes teid tundma end saledama.

Meie laseriga karvaeemalduse teenus on meie pühendumuse tunnistus tipptehnoloogiale ja mugavusele. Sobib kõikidele nahatüüpidele ja karvatüüpidele, pakkudes ohutut, efektiivset ja pikaajalist alternatiivi traditsioonilistele karvaeemaldusmeetoditele. Kujutage ette pehmet, karvutut nahka aastaringselt ilma vahatamise või raseerimise tüütuseta. MedSense'iga muutub see unistus reaalsuseks.

Meie sertifitseeritud ja kogenud personal on varustatud meditsiinilise taseme laseritehnoloogiaga, tagades, et iga ravi on sama ohutu kui efektiivne. Mõistame, et teil võib olla küsimusi, mistõttu pakume TASUTA konsultatsiooni, et käsitleda kõiki muresid ja koostada teile sobiv raviplaan.

MedSense OÜ-s ei ole me lihtsalt ravi pakkujad; me loome kogemusi, mis tähistavad teie individuaalsust. Säästke aega meie tõhusate teenustega ja veetke säästetud hetked sellel, mis teile tõeliselt oluline on. Tundke oma ilu 'Sense'i' meiega ja alustage teekonda esteetilise täiuslikkuse poole.

Valmis muutma oma iluideaale reaalsuseks? Broneeri kohe või uurige meie ravimeetodeid, et saada rohkem teada, mida me saame teie heaks teha.

MEDSENSE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis

RF Lifting ja laserepilatsioon on siin lihtsalt suurepärased! Tõeline ilurituaal!

- Anu

RF Lifting annab nahale uue elujõu. laserepilatsioon on valutu ja tõhus.

- Merle

RF Lifting ja laserepilatsioon – parim kombinatsioon. Kogenud meeskond!

5 müüti laserepilatsiooni kohta

Laserepilatsioon on populaarne kosmeetiline protseduur, mis kasutab juuksefolliikulite sihtimiseks ja hävitamiseks kontsentreeritud valgust, põhjustades karvakasvu vähenemist. Hoolimata selle populaarsusest on selle ravi kohta mitmeid väärarusaamu. Selles postituses kummutame viis levinud müüti, et aidata teil mõista tõde laseriga karvaeemalduse kohta. Laserepilatsioon on äärmiselt valulik Üks levinumaid müüte on see, et Laserepilatsioon on piinavalt valulik. Kuigi individuaalne valutaluvus varieerub, kogevad enamik inimesi kerget ebamugavust, mis sarnaneb kummipaela napsamise tundega nahal.

Dropdown

kõik artiklid

Personaalne konsultatsioon - kuidas see su naharutiini muuta võib?

Teie nahk on sama ainulaadne kui teie sõrmejälg ja see vajab kõigile personaalset lähenemist. Teie nahatüübi, seisundite ja seda mõjutavate tegurite mõistmine o
ssb.ee
Teie nahk on sama ainulaadne kui teie sõrmejälg ja see vajab kõigile personaalset lähenemist. Teie nahatüübi, seisundite ja seda mõjutavate tegurite mõistmine on tõhusa ilurutiini jaoks hädavajalik. Personaalne nahahooldus arvestab individuaalseid erinevusi, tagades, et teie nahk saab tähelepanu, mida see tõeliselt vajab. Personaalne nahakonsultatsioon on professionaalne hinnang teie naha tervisele ja vajadustele. See hõlmab põhjalikku analüüsi nahahoolduse eksperdi poolt, kes suudab tuvastada spetsiifilisi muresid ja soovitada lahendusi. See rätsepatöö lähenemine tagab, et teie ilurutiin on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.