Rohkema info nägemiseks:

SLAMMED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme nii autovaruosade müügi ja tarnimisega kui ka erinevate reklaamilahenduste pakkumisega. Uuri meie kodulehti ja võta soovi korral ühendust!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui olete kunagi mõelnud, kuidas muuta oma auto silmatorkavaks kunstiteoseks või soovite reklaamida oma ettevõtet viisil, mis tõmbab tähelepanu, siis on Slammed teie lahendus. Slammed on kvaliteetsete teenuste ja toodetega ettevõte, mis koondab endas slammed.eu, Carstyling24.ee ja wrapped.ee, pakkudes laia valikut auto osi ja lisavarustust ning tipptasemel reklaamiteenuseid.

Alates 2017. aastast on Carstyling24.ee olnud autoomanike esimene sihtpunkt, kui tegemist on kvaliteetsete autoosade ja lisavarustusega. Meie eesmärgiks on pakkuda klientidele kiiret, usaldusväärset teenust ja ainult parimaid tooteid. Olgu teil vajadus autohoolduseks, stiilse välimuse loomiseks või jõudluse suurendamiseks - Carstyling24.ee on teie usaldusväärne partner. Me teame, et teie sõiduk on teie kirg, ja seetõttu oleme pühendunud sellele, et muuta see veelgi erilisemaks.

Kas soovite, et teie auto oleks tõeline kunstiteos või soovite oma äri esitleda originaalsel ja pilkupüüdval viisil? wrapped.ee on koht, kus loovus ja tehniline oskusteave ühinevad. Pakume laia valikut reklaamiteenuseid, mis hõlmavad:

1. Veetehnika Kleepimine: Muutke oma paat või vesijalgratas kunstiteoseks vees.

2. Erilahendused: Meie meeskond loob ainulaadseid kujundusi, mis väljendavad teie individuaalsust ja loovust.

3. Valgusreklaamid ja Trükised: Laske oma sõnumil särada ööpäevaringselt meie valgusreklaamide ja trükistega.

4. Sildid: Tähistage oma sündmusi või äritegevust pilkupüüdvate siltidega.

5. Autode Kleepimine: Muutke oma sõiduk unikaalseks ja silmatorkavaks tänavate kunstiteoseks.

6. Hoonete/Klaaside Toonimine: Kaitsege oma privaatsust ja säilitage sisetemperatuur klaaside toonimisega.

7. PVC Bännerite Tootmine: Tellige kohandatud bännerid, mis sobivad ideaalselt teie vajadustega.

Meie meeskond on pühendunud tipptasemel teenuste osutamisele ja kasutab ainult kvaliteetseid materjale. Iga projekt on meile oluline, olgu see siis auto kujundamine või reklaami loomine. Usaldage meid oma ideede elluviimisel, sest me teeme seda kirglikult ja professionaalselt.

Slammed on koht, kus auto armastus ja kunst kohtuvad ning kus reklaam saab uue tähenduse. Külastage meie veebilehti, võtke meiega ühendust ja laske meil aidata teil oma visioon teoks teha!

Carstyling24Wrappedslammed  

SLAMMED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marie K.

Koostöö oli väga meeldiv ja edukas!

- Paul T.

Jäime tulemusega väga rahule!

- Taavi L.

Suur valik autovaruosi!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SLAMMED OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Slammed, mis on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteetse teenuse poolest, alustas oma tegevust 2022. aasta jaanuaris. Ettevõte on spetsialiseerunud mootorsõidukite osade ja lisaseadmete jaemüügile e-poes, pakkudes klientidele laia valikut kvaliteetseid tooteid. Lisaks sellele on OÜ Slammed laiendanud oma tegevusvaldkonda, pakkudes ka reklaammaterjalide valmistamise teenuseid, sealhulgas kleebiste, trükiste ja muude reklaammaterjalide tootmist.2022. aastal saavutas OÜ Slammed märkimisväärse müügitulu, mis ulatus 189 106 euroni. Sellest tulust moodustas suurema osa, täpsemalt 88,88%,

Dropdown

kõik artiklid

Auto kleepimine - uus elu sõidukile

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas oma auto välimust värskendada, selle kaitset suurendada ja samal ajal raha säästa? Vastus peitub auto ülekleepimises. See on tõ
ssb.ee
Kas olete kunagi mõelnud, kuidas oma auto välimust värskendada, selle kaitset suurendada ja samal ajal raha säästa? Vastus peitub auto ülekleepimises. See on tõhus viis muuta teie sõiduk säravaks ja kaasaegseks ning samal ajal säilitada selle originaalvärvi. Wrapped.ee pakub auto ülekleepimise teenust, mis ei too mitte ainult välimuselist kasu, vaid ka aja- ja rahalise säästu. Ülekleepimise protsess hõlmab spetsiaalsete kleepsude või kaitsekile paigaldamist auto välimisele pinnale. See tehnoloogia on märkimisväärselt arenenud ja võimaldab säilitada auto originaalvärvi, samal ajal kui see on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.