Rohkema info nägemiseks:

ESTRADA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie poolt pakutavaid teenuseid iseloomustab keskendumine kvaliteedile ja tööde õigeaegne teostus. Pidevalt otsime uusi võimalusi ja viise oma töö efektiivsuse tõstmiseks. Tänu meeskonna rikkalikule kogemusele suudame teostada igasuguse keerukusega projekte.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Estrada on tuntud tulemusele orienteeritud ettevõttena, kelle peamine eesmärk on pakkuda kõrgkvaliteedilist teede ehitust ja remonti. Oleme pühendunud oma klientide rahulolu tagamisele ning keskendume tööde õigeaegsele valmimisele. Meie filosoofia põhineb pidevalt uute võimaluste otsimisel ja tööprotsesside efektiivsuse tõstmisel.

Meie pakutavad teenused on tuntud oma kvaliteedi ja õigeaegsuse poolest. Igas projektis paneme suurt rõhku kvaliteedile, järgides kehtivaid norme ja hea ehitustava põhimõtteid. See tagab meie klientidele teede ja teede remondi, mis vastavad kõrgeimatele standarditele.

Oleme uhked sõbraliku töökeskkonna loomise üle, kus meie meeskond tunneb end igapäevaselt väärtustatuna. Samuti paneme suurt rõhku tööohutusele, tagades, et kõik meie töötajad saavad turvaliselt ja tervelt koju naasta. Meie meeskond omab rikkalikku kogemust, mis võimaldab meil teostada igasuguse keerukusega projekte. Igal tellijal on meie jaoks eriline ning me leiame alati optimaalse lahenduse vastavalt tellija soovidele ja vajadustele.

Estrada OÜ teeb koostööd mitmesuguste klientidega, sealhulgas eraisikute, ettevõtete ja korteriühistutega. Meie teenused ulatuvad üle kogu Eesti, mis tähendab, et saame teid aidata, olenemata sellest, kus teie projekt asub. Lisaks pakume koostöös kogenud partneritega teede ja tänavate projekteerimise teenust. Aitame lähteandmete koostamisel ning jagame nõu, kuidas jõuda eesmärgini ja milliseid lahendusi eelistada.

Kui otsite usaldusväärset teedeehituse ja remondi partnerit, siis on Estrada teie jaoks õige valik. Oleme pühendunud teie projektide edule ja valmis looma kestvaid teid, mis teenivad teid aastaid.

ESTRADA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Erki L.

Efektiivne ja korralik töö!

- Veiko G.

Jäin koostööga väga rahule, soovitan.

- Georg H.

Tulemus oli ilus ja kvaliteetne.

ESTRADA OÜ tegevusaruanne 2022

Estrada OÜ on teedeehituse valdkonnas tegutsev ettevõte, mille põhitegevusalaks on teedeehituslike tööde teostamine. See on alustav ettevõte, mille eesmärgiks oli tee-ehituse tellimuste kvaliteetne täitmine. Tänu oma pühendumusele ja kõrgetele standarditele on neil õnnestunud see eesmärk saavutada. Ettevõtte kliendibaasi moodustasid lõppenud majandusaastal peamiselt eraettevõtted. See näitab, et Estrada OÜ on suutnud luua tugeva ja usaldusväärse suhte oma klientidega, mis on äärmiselt oluline nende jätkuva edu jaoks.2022. majandusaastal oli Estrada OÜ müügitulu 615 067 eurot ja puhaskasum 133

Dropdown

kõik artiklid

Tänavakivide valik ja paigaldus: betoon vs. graniit

Tänavakivide paigaldamine ja äärekivide asetamine on oluline samm linnapilti kujundamisel ja teede ehitamisel. Valik, kas kasutada betooni või graniiti, mõjutab
ssb.ee
Tänavakivide paigaldamine ja äärekivide asetamine on oluline samm linnapilti kujundamisel ja teede ehitamisel. Valik, kas kasutada betooni või graniiti, mõjutab mitte ainult välimust, vaid ka projekti maksumust. See artikkel annab ülevaate tänavakivide ja äärekivide materjali valikust, nende erinevustest ning paigaldamise hinnast ja olulisusest. Üks esimesi otsuseid tänavakivide projekteerimisel on materjali valik. Betoontänavakivid on laialdaselt kasutatavad, taskukohased ja neid saab erinevates värvides ning kujuvariantides. Need sobivad hästi paljude ehitusstiilidega. Graniittänavakivid on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.