Rohkema info nägemiseks:

MAITSEV AMPS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume eritellimusel toitlustusteenust, soojade ja külmade laudade meisterdamist, poolsuitsuvorste ning erinevaid magusaid ja soolaseid torte igaks ürituseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast MAITSEV AMPS OÜ maailma, kus iga amps on teekond kulinaarsele tipptasemele. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: pakume personaalset catering-teenust, valmistades sooje ja külmi laudu, pool-suitsuvorsti ning magusaid ja soolaseid tarte igaks sündmuseks. Kirg gastronoomia vastu ja pühendumus kvaliteedile tagavad, et teie erilised sündmused pole lihtsalt üritused, vaid meeldejäävad elamused.

Intiimsetest koosviibimistest suurte pidustusteni on meie asjatundlik meeskond pühendunud menüüde loomisele, mis rõõmustavad meeli ja vastavad teie ainulaadsetele maitse-eelistustele. Meie soojad ja külmad lauad on silmale ja maitsemeeltele pidu, pakkudes roogade valikut, mis on nii kaunid kui ka maitsvad. Pakutavad pool-suitsuvorstid on meie meisterlikkuse tunnistuseks, ühendades traditsioonilisi tehnikaid uuenduslike maitsetega.

Magusasõpradele on meie magusad ja soolased tordid iga söögikorra täiuslik lõpp. Iga tort on meistriteos, tasakaalustades maitseid ja tekstuure, et luua desserte, mis püsivad mälus kaua pärast viimast suutäit. MAITSEV AMPS OÜ-s usume toidu jõusse inimesi kokku tuua, luua rõõmuhetki ja nautida iga hetke!

Kui plaanite oma järgmist üritust, kaaluge võrdlematut kogemust, mida MAITSEV AMPS OÜ võib pakkuda. Oleme rohkem kui lihtsalt catering-firma; oleme teie partnerid elu kõige kallimate hetkede tähistamisel. Las meie hoolitseme toidu eest, et teie saaksite keskenduda sellele, mis tõeliselt loeb - nautida külaliste seltskonda ja luua kestvaid mälestusi.

Astuge kulinaarsele seiklusele MAITSEV AMPS OÜ-ga, kus iga roog on maitsepidu ja iga üritus on võimalus nautida iga hetke. Võtke meiega ühendust juba täna, et hakata koostama oma täiuslikku menüüd.

MAITSEV AMPS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karl

Suurepärane toit ja teenus!

- Tõnis

Eritellimusel toidud olid imelised, külalised kiitsid kõik.

- Liis

Täiuslikud maitsed, professionaalne teenindus.

Pool-suitsutatud vorstide valmistamise kunst

Pool-suitsutatud vorstid on ainulaadne kulinaarne nauding, mis pakub täiuslikku tasakaalu suitsutatud liha rikkalike maitsete ja värskete vorstide õrna mahlakuse vahel. Neid keedetakse osaliselt madalamatel temperatuuridel suitsutades ja seejärel viimistletakse teiste küpsetusmeetoditega, nagu grillimine või küpsetamine. Ürituste planeerijatele ja korraldajatele pakuvad pool-suitsutatud vorstid mitmekülgset ja peent valikut, mis võib tõsta iga menüüd. Nende keerukas maitseprofiil ja käsitöönduslik välimus teevad neist silmapaistva valiku külalistele, kes otsivad gurmeekogemust.

Dropdown

kõik artiklid

Magusad vs soolased tordid: leidmaks õiget tasakaalu oma külalistele

Tordid on juba kaua olnud catering'i maailma põhielement, pakkudes mitmekülgset platvormi erinevate maitsete ja tekstuuride jaoks. Olgu tegemist eelroa, pearoa
ssb.ee
Tordid on juba kaua olnud catering'i maailma põhielement, pakkudes mitmekülgset platvormi erinevate maitsete ja tekstuuride jaoks. Olgu tegemist eelroa, pearoa või magustoiduga, torte saab kohandada sobima igasuguse sündmuse teemaga ja rahuldama laia maitse-eelistuste vahemikku. Sündmuse planeerimisel on oluline arvestada külaliste mitmekesiste maitse-eelistustega. Mõned võivad eelistada puuviljatordi lohutavat magusust, samas kui teised võivad kalduda rikkalike, soolaste nootide poole, mida pakuvad juustu- ja lihatordid. Teie publiku tundmine on esimene samm menüü loomisel, mis rõõmustab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.