Rohkema info nägemiseks:

INFRAWELT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Hõlmame infrastruktuuri- ja ehitusteenuseid alates projektide kavandamisest kuni täieliku teostuseni, pakkudes klientidele usaldusväärset lahendust nende väljakutsetele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

InfraWelt OÜ on mitmekülgne ettevõte, mis pakub ulatuslikku teenuste valikut, et lahendada erinevaid ehituse ja infrastruktuuri valdkonna väljakutseid. Meie pühendunud meeskond, kellel on rikkalik kogemus ja ekspertiis, on valmis aitama kliente kogu projekti elutsükli vältel, alates ideest kuni teostuseni.

Meie eesmärk on pakkuda klientidele tõhusaid ja usaldusväärseid lahendusi, olgu selleks siis teede ehitus, kaeve- ja pinnasetööd, haljastustööd või rajatiste ehitus. Lisaks pakume lumekoristust ja tee hooldustalvisteks perioodideks ning konsultatsiooniteenuseid, et aidata klientidel oma projektide kavandamisel ja elluviimisel.

Oleme pühendunud klientide vajaduste mõistmisele ning pakume kohandatud lahendusi, mis vastavad konkreetsetele nõudmistele ja eesmärkidele. Meie eesmärk on saavutada kvaliteetset tööd ja klientide rahulolu igas projektis, millesse oleme kaasatud.

Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes aitab teil oma ehitus- ja infrastruktuuriprojekte edukalt ellu viia, siis võtke meiega ühendust. Oleme valmis teiega koostööd tegema ja leidma parimad lahendused teie vajadustele. InfraWelt OÜ on teie usaldusväärne partner, kes aitab teil oma visioonid ellu viia.

Võtke meiega ühendust ja leiame teile sobiva lahenduse!

kontakt

INFRAWELT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan L.

Lumekoristus oli kiire ja tõhus, suur tänu!

- Mark S.

Konsultatsioonid aitasid meil projekti paremini planeerida. Täname!

- Anu T.

Suurepärane teenus ja kiire lahendus igale probleemile!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

INFRAWELT OÜ tegevusaruanne 2022

Üldinfo InfraWelt OÜ registreeriti äriregistris 18.01.2022. Osaühingu peamine tegevusala on teede ja kiirteede ehitus. EMTAK kood 42111. Äritegevuse ülevaade Aruandeaasta müügitulu oli 270 601 eurot ja puhaskasum moodustas 26 304 eurot. 2023. majandusaastal jätkatakse samal tegevusalal. InfraWelt OÜ majandustegevust iseloomustavad suhtarvud: 2022 Müügikäibe ärirentaablus (ärikasum/müügitulu) 10,0% Omakapitali rentaablus ROE (puhaskasum/keskm.omakapital) 20,8% Varade rentaablus ROA (puhaskasum/keskm.varad) 19,9% Omakapitali osakaal (omakapital/varad) 95,5% Muud valdkonnad (cid:127)

Dropdown

kõik artiklid

Rajatiste ehitus - loome tee teie edule

Kas olete kunagi mõelnud sellele, kuidas infrastruktuur ja rajatised mängivad olulist rolli meie igapäevaelus? Teed, sillad, veetrassid ja muud rajatised on alu
ssb.ee
Kas olete kunagi mõelnud sellele, kuidas infrastruktuur ja rajatised mängivad olulist rolli meie igapäevaelus? Teed, sillad, veetrassid ja muud rajatised on aluseks meie ühiskonna toimimisele ning majanduslikule arengule. Rajatiste ehitus on valdkond, mis võimaldab meil luua tee edule, parandades meie elukvaliteeti ja võimalusi. Teede ehitus on üks olulisemaid rajatiste valdkondi, mis võimaldab meil liikuda ja ühendada erinevaid piirkondi. Kvaliteetsed teed võimaldavad inimestel jõuda oma sihtkohta kiiremini ja turvalisemalt ning soodustavad kaubandust ja majanduskasvu. Teede rajamine ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.