Rohkema info nägemiseks:

K-VIIMISTLUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud kvaliteetsete viimistlustööde, renoveerimise ja remonditöödega tegelev ettevõte, mis toob oma kirgliku lähenemisega ellu klientide visioonid, muutes igavad pinnad kauniks üle Eesti.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Innovatsioon viimistluses

Meie meeskond pole mitte ainult professionaalne, vaid ka entusiastlik, pühendudes igale viimistlustööle kirega, mis muudab meie töö mitte lihtsalt ülesandeks, vaid loominguliseks väljenduseks.

Oleme spetsialiseerunud mitmesugustele viimistlustöödele, mis hõlmavad maalritöid, pahteldamist, renoveerimist ja remonti. Kas soovite anda oma kodule uue välimuse või värskendada olemasolevat? Meie maalritööde meeskond on siin, et muuta teie ideed reaalsuseks. Kui seinad vajavad tasandamist ja viimistlust, siis meie pahteldajad saavad seda teha suurepärase täpsuse ja osavusega.

Kuid me ei piirdu ainult seinte värvimise ja pahteldamisega. Meie renoveerimis- ja remonditeenused aitavad teil oma ruumi täielikult muuta. Olgu selleks köögi uuendamine, vannitoa remont või terve maja renoveerimine, meie meeskond omab kogemusi ja oskusi, et teha tööd kiiresti ja tulemuslikult.

Meie kogemus ja tegevuspiirkond

Oleme uhked oma 5-aastase kogemuse üle viimistlustööde valdkonnas ning meie saavutused ja rahulolevad kliendid on meie parim tunnustus. Meie tegevuspiirkond ulatub üle kogu Eesti, mis tähendab, et saame teid aidata olenemata sellest, kus te asute. Oleme kohalik ettevõte, mis mõistab Eesti eripära ja vajadusi ning oleme alati valmis pakkuma personaalset ja professionaalset teenust.

Kokkuvõtteks oleme meie ettevõte, teie usaldusväärne partner mitmesugustes viimistlustöödes. Meie meeskond on teie käsutuses, et muuta teie visioonid reaalsuseks ning muuta teie kodu või äripind kauniks ja funktsionaalseks. Olgu tegemist maalritööde, pahteldamise, renoveerimise või remondiga, saate alati loota meie professionaalsusele ja pühendumusele. Koos saame luua ruumi, mis teile tõeliselt meeldib.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

K-VIIMISTLUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati K.

Väga hästi tehtud remonditööd, olen K-VIIMISTLUS OÜ-ga väga rahul. Tegime koos korteri renoveerimise ja pahteldamise ning tööd tehti väga professionaalselt!

- Peeter P.

K-VIIMISTLUS OÜ-ga olen väga rahul - teostati kõik maalritööd ning viimistlus- ja maalritööd väga kvaliteetselt ja kiiresti. Soovitan!

- Jüri J.

K-VIIMISTLUS OÜ-ga olen väga rahul. Tehti kõik remonditööd ja krohvimine väga professionaalselt ja kiiresti ning tulemus oli väga hea!

Vana uueks - renoveerimistööde mõju kodu väärtusele

Kodu on koht, kus me veedame suure osa oma elust. Sellest tulenevalt soovime, et see oleks mitte ainult meie maitse ja stiili väljendus, vaid ka funktsionaalne ja mugav. Renoveerimine on võti vanade ruumide uuele elule äratamisel ning sel on mitmeid positiivseid mõjusid, alates kinnisvara väärtuse tõusust kuni igapäevase elukvaliteedi paranemiseni. Selles artiklis uurime, kuidas renoveerimistööd võivad muuta meie kodu mitmekülgsemaks, kaasaegsemaks ja elamisväärsemaks ning kuidas K-Viimistlus OÜ aitab sul selle teekonna läbida. Kinnisvara väärtuse tõus Üks olulisemaid mõjusid, mida

Dropdown

kõik artiklid

Plaatimine, selle kunst ja funktsionaalsus

Plaatimine on rohkem kui lihtsalt põrandate ja seinte katmine. See on kunst, mis ühendab endas nii esteetikat kui ka praktilisust, luues ruumides vastupidavaid
ssb.ee
Plaatimine on rohkem kui lihtsalt põrandate ja seinte katmine. See on kunst, mis ühendab endas nii esteetikat kui ka praktilisust, luues ruumides vastupidavaid ja visuaalselt ahvatlevaid pindu. Plaatimistööde võimalused on piiritud ning need võivad tuua ruumidesse originaalsust, kergust, tekstuuride mängu ning isikupära. Selles artiklis avastame, kuidas plaatimine muudab sinu ruumid eriliseks ning kuidas K-Viimistlus OÜ abiga saad luua plaatimistöid, mis räägivad lugusid. Visuaalne ahvatlus ja mustrid Plaatide mitmekesine valik võimaldab luua igasuguseid mustreid, mida saab kasutada nii

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.