Rohkema info nägemiseks:

OLTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme mitmekülgsete teenuste pakkumisega, olles pühendunud klientide rahulolu ja professionaalsuse tagamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

OLTO OÜ on Eesti väikeettevõte, millel on üle põlvede ulatuv kogemus pottsepatöödes ja tipptasemel kliimaseadmete müügis, paigalduses ning hoolduses. Meie ettevõte on pühendunud teenuste kvaliteedile, ühendades endas vana pottsepatöö traditsioonid ja uuenduslikud kütte- ning jahutuslahendused. Oleme uhked, et üks meie loojatest on viienda põlvkonna pottsepp, kes on oma oskusi edasi kandnud põlvest põlve, tagades teenuste tipptasemel kvaliteedi.

Meie pottsepatööd on tõeline kunst. Kasutades vanu pottsepatöö võtteid ja nippe, suudame luua ahjusid, plekkahjusid, tellisahjusid ja pottahjusid, mis pakuvad suurepärast soojust ja silmailu. Meie meeskond oskab ühendada vana ja uue, kasutades kaasaegseid materjale ja töövahendeid, et saavutada kõrgeima kvaliteediga lõpptulemus. Kui teil on vaja ahi või pliit remonti, oleme alati valmis aitama, et tagada teie kodu soojus ja mugavus.

Meie kütte- ja jahutusseadmete müük, paigaldus ja hooldus on suunatud teie kodu mugavuse ja energiatõhususe parandamisele. Spetsialiseerudes peamiselt Fujitsu seadmetele, teeme koostööd Eesti Külmaliiduga, et tagada, et meie töö oleks alati puhas, korrektne ja efektiivne. Kasutame kaasaegseid töövõtteid, mis tagavad parima võimaliku tulemuse ja teie rahulolu.

Meie meeskonnas on 4. taseme pottsepp ja 4. taseme külmamehaanik, kes on valmis pakkuma teile parimat teenust, olgu tegu kütteseadmete paigaldamise, hooldamise või pottsepatöödega.

OLTO OÜ missiooniks on pakkuda kvaliteetset ja personaalset teenust, leides igale olukorrale sobiva lahenduse ning tagades meeldiva koostöö. Kui olete huvitatud meie teenustest või vajate nõuandeid seadmete valikul ja paigaldamisel, ärge kartke meiega ühendust võtta. Oleme siin, et teie kodu oleks soe, mugav ja energiatõhus!

Võta meiega ühendust juba täna!

kontakt

OLTO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- John S.

Kliimatööd teostati Olto OÜ poolt väga kiiresti ja kvaliteetselt.

- Ene L.

Kliimaseadmete paigaldus sujus ladusalt, nad mõistsid täpselt, mida me vajame.

- Andres P.

Korstna ehitus oli meie jaoks suur projekti, kuid OLTO OÜ muutis selle protsessi lihtsaks!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Korstnate ehituse võlu ja vajadus sinu kodus

Korstnate ehitus on üks neist ajatutest käsitööoskustest, mis on kestnud põlvest-põlve ning pakub meile mitte ainult praktilist kasu, vaid ka erilist võlu ja romantikat. See artikkel avab ukse korstnate ehituse maailma, uurides nende võlu ja vajadust meie kodudes. Kui kujutame ette hubast ja sooja kodu, kerkib tihti silme ette kaminaga elutuba, kus põlevad tuled ja leekide tantsud loovad maagilise atmosfääri. Korsten on see, mis muudab selle võimalikuks. See mitte ainult ei juhib suitsu ja tahma ohutult välja, vaid loob ka visuaalselt võluva keskpunkti, mis annab meile rahuliku ja soojendava

Dropdown

kõik artiklid

Kliimaseadmed - mugavus sinu kodus

Suvised päevad võivad olla imelised, kuid kuumalaine võib muuta teie kodu ebamugavaks ja kurnavaks. Õnneks on olemas lahendus, mis tagab teile meeldiva temperat
ssb.ee
Suvised päevad võivad olla imelised, kuid kuumalaine võib muuta teie kodu ebamugavaks ja kurnavaks. Õnneks on olemas lahendus, mis tagab teile meeldiva temperatuuri ja mugavuse igal aastaajal - kliimaseadmed. Selles artiklis uurime, kuidas kliimaseadmed võivad muuta teie kodu hubaseks oaasiks ja miks need on nii olulised tänapäeva elus. Kliimaseadmed pakuvad teile võimalust hoida oma kodu temperatuuri optimaalsel tasemel igal aastaajal. Talvel saate nautida mõnusat soojust, samal ajal kui suvel saab seade teie ruumid kiiresti ja tõhusalt jahutada. See tähendab, et saate iga päev nautida

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.