Rohkema info nägemiseks:

OMA AHI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ettevõte spetsialiseerub kvaliteetsele pottsepa- ja korstnapühkija teenusele, rakendades kaasaegseid meetodeid ja materjale.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Oma Ahi OÜ on ettevõte, mis on pühendunud pakkuma kõrgtasemel pottsepa- ja korstnapühkija teenuseid. Meie moto on "Sinu kodu, meie hoolitsus," ning see peegeldub igas meie tegevuses. Oleme uhked selle üle, et kasutame kaasaegseid tehnoloogiaid, tipptasemel materjale ja kõige uuenduslikumaid töövõtteid, et tagada oma klientidele parim võimalik kvaliteet ja usaldusväärsus.

Üks meie peamisi valdkondi on kütteseadmete paigaldus ja ehitus. Pakume koostööpartnerite (Calor Nordic, Ahja Moodulahi jt tootjate ja esindajate ahju, ahjukolde, kamina, kaminasüdamiku, saunakerise, korstna paigaldust.  Meie meeskond on kogenud ja ekspertidest koosnev, kes oskavad nii traditsiooniliste küttekollete paigaldust/ehitust, kui ka põhikütteahjude, abikütteahjude ja kaminasüdamike põlemisprotsessi juhtimiseks mõeldud kütteautomaatikaga varustaud küttekollete paigaldust/ehitust, Lisaks sellele pakume ka puukeriste paigaldamist. Oma Ahi teadmised erinevat tüüpi keriste paigaldamisel aitavad teil luua kodu, mis on täis mugavust ja lõõgastust.

Oma Ahi OÜ meistrid on kirglikud pottsepameistrid, kes suudavad ehitada ja paigaldada kaasaegseid keskkonnasäästlikke ahjusid ja kaminaid ning samuti klassikalisi ahjusid ja kaminaid. Meie oskused ulatuvad ka moodulahjude paigaldamisele ning korstnate ehitusele ja paigaldusele. Olgu teie sooviks hubane kamin või funktsionaalne ahi, Oma Ahi OÜ on valmis teie unistusi ellu viima.

Korstnapühkijana teame, kui oluline on tagada korstna korrapärane hooldus ja puhastamine. Meie korstnapühkijad pakuvad mitmesuguseid teenuseid, sealhulgas regulaarset korstnapühkimist, korstna inspekteerimist, tahmakatte eemaldamist ja isegi korstnajalgade paigaldust. Hoolitseme selle eest, et teie korsten oleks ohutu ja tõhus ning valmis külmemateks kuudeks.

Kui otsite kvaliteetset pottsepatööde ja korstnapühkija teenust, siis võtke meiega ühendust Oma Ahi OÜ-ga. Oleme siin, et muuta teie kodu soojemaks, mugavamaks ja turvalisemaks. Meie meeskond on alati valmis teie küsimustele vastama ja teie projekti ellu viima. Helistage meile või saatke e-kiri ning leidke koos meiega parim lahendus oma vajadustele. Teie kodu on meie prioriteet, ja me hoolitseme selle eest, et see oleks just selline, nagu te olete alati unistanud.

Võta ühendust ja leiame ka sulle sobiva lahenduse!

kontakt

OMA AHI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan S.

Suurepärane teenus ja hea korstnapühkimine!

- Martin P.

Ahju ehitus oli kiire ja tulemus ületas ootused.

- Erik K.

Sauna keris paigaldati professionaalselt.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

OMA AHI OÜ tegevusaruanne 2022

Oma Ahi OÜ on registreeritud 2022 aastal jaanuaris ja on alustanud oma tegevust 2022 aastal jaanuaris. Firma põhitegevuseks on pottsepatööd. Ahjude ehitus ja paigaldus, kaminate paigaldus, korstende ehitus ja paigaldus. Oma Ahi OÜ 2022.a. majandusaasta müügitulu on 3269 ja muud sihtfinangeerigu tulud 5347 euro. Kasum moodustas 4337 euro. Järgmise majandusaasta eesmärkideks on majutusasutuse edasi arendamine ja äriplaani realiseerimine. Oma Ahi OÜ töötajate arv 2022.a. on 0. Tööjõukulusid esimesel majandusaastal ei tekkinud. Oma Ahi OÜ ei ole arvestanud tegev- ja kõrgemale juhtkonnale

Dropdown

kõik artiklid

Saunakerised- kuidas luua lõõgastav saunaelamus

Saun on koht, kus inimesed põgenevad igapäeva stressi ja murede eest, et lõõgastuda, taastuda ja end tunda nagu uuestisündinud. Saunaõhk on täidetud kuumuse ja
ssb.ee
Saun on koht, kus inimesed põgenevad igapäeva stressi ja murede eest, et lõõgastuda, taastuda ja end tunda nagu uuestisündinud. Saunaõhk on täidetud kuumuse ja auruga, luues ideaalse keskkonna lõdvestumiseks. Oluline osa sellest saunaelamusest on õige saunakeris, mis tagab soovitud temperatuuri ja niiskuse. Selles artiklis uurime, kuidas saunakerised toimivad ja millised on nende erinevad tüübid. Saunakeris on südames, mis annab saunale soojust ja tekitab vajaliku temperatuuri. Tavaliselt on keris valmistatud kuumakindlast metallist, näiteks roostevabast terasest või kivist materjalist, nagu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.