Rohkema info nägemiseks:

MITT VENTILATSIOON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 263; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MITT VENTILATSIOON OÜ kohta arvamuslugu!"

MITT VENTILATSIOON OÜ hetkeolukord

Juba 263 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Mitt Ventilatsioon OÜ loodi 2022. aastal eesmärgiga pakkuda ventilatsiooni projekteerimise ja paigalduse täisteenust nii eraisikutele kui ka ettevõtetele. Ettevõtte eesmärgiks on luua kaasaegsed ventilatsioonisüsteemid, tagades hinna- ja kvaliteedisuhte ja võttes arvesse kliendi vajadusi ning ootusi lõpptulemusele.

Ettevõtte tegevused ja tulemused 2023. aastal 2023. aasta majandustulemused olid ootuspärased, peegeldades ettevõtte eesmärki end turul kehtestada ja leida sobivad koostööpartnerid.

Peamised tegevused ja saavutused aastal 2023: • Keskenduti eelkõige usaldusväärsete koostööpartnerite leidmisele, mis võimaldab osaleda hangetes ja pakkumistes suuremate objektide ja tööde teostamiseks, mis tagab püsivama töövoo lisaks eraisikute teenindamisele.

• Meeskonna palkamisel oldi strateegiliselt pigem ettevaatlik ja eesmärk oli tunnetada turgu ning saavutada tuntus, mis omakorda aitaks kaasa töövoogude planeerimisele.

Eesmärgd ja plaanid 2024. aastaks

Põhieesmärgiks 2024. aastal on ettevõtte kasvu kiirendamine ja teenuste laiendamine. Aastal 2023 saadud kogemused Eesti turul ja olemasolev koostöövõrgustik on loonud piisavalt tugeva põhja, mis võimaldab edasi liikuda julgemalt.

Plaanime suurendada meeskonda ja kaasata täiendavat strateegilist tuge ka juhtkonda, et tagada jätkusuutlik ettevõtte areng ja teha vastavaid muudatusi teenuse – ja väärtuspakkumise osas.

Lisaks ventilatsioonisüsteemide paigaldamisele plaanime oma teenuste valdkonda laiendada ka ventilatsioonisüsteemide puhastuse ja hoolduse suunas. Selleks on plaanis soetada vajalikud

MITT VENTILATSIOON OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.