Rohkema info nägemiseks:

INTREZO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme vastutustundlik tööandja enam kui 100 töötajale ja enam kui 15-le koostööpartnerile. Pakume ka Teile kvaliteetset töövõtuteenust toiduainetööstuses.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Intrezo OÜ

Intrezo OÜ on dünaamiline ettevõte, mis alustas oma teekonda 2022. aasta veebruaris. Meie põhitegevusalaks on alltöövõtt toiduainetööstustele ning koostöö restoranidega. Oleme kiiresti kasvav ettevõte, millel on praegu üle 100 rahuloleva ja pühendunud töötaja.

Meie peamine eesmärk on pakkuda klientidele kvaliteetset teenust, olles samal ajal vastutustundlik tööandja meie enda töötajatele. Alates meie asutamisest oleme püüelnud selle poole, et luua töötajatele stabiilsed ja toetavad töötingimused ning väärtustada pikaajalisi töösuhet.

Intrezo OÜ on tuntud oma rahulolevate koostööpartnerite poolest, kellele pakume usaldusväärset ja professionaalset teenust. Meie eesmärgiks on laiendada oma teenuste ulatust, suurendades koostööd uute partneritega ning laiendades tegevust ka puhastusteenuste valdkonnas.

Alates meie loomisest oleme suunanud oma jõupingutused sellele, et saavutada jätkusuutlik kasv ning püsida tipptasemel toiduainetööstuse ja puhastusteenuste valdkonnas. Ootame põnevusega tulevikku ja uusi väljakutseid, mis toovad meid lähemale meie eesmärkide saavutamisele.

Võtke meiega ühendust!

INTREZO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Paula K.

Nende puhastusteenus on minu elu palju mugavamaks muutnud.

- Kadri R.

Täiuslikult koristatud - mulle meeldis väga!

- Andres O.

Suurepärane teenindus! Puhas rõõm koostööd teha.

Kuidas näeb välja tõhus kommunikatsioon värbamisprotsessis? - Intrezo OÜ

Kvaliteetsete töötajate leidmine on oluline iga ettevõtte jaoks. Hea värbaja saamiseks on vaja oskusi, teadmisi ja isiklikke omadusi. Siin on mõned sammud, mida saate astuda, et saada edukaks värbajaks: Tutvuge tööstusega, kus te värbate. Mõistke erinevate ametikohtade rolle, vastutusi ja vajalikke oskusi. Hoidke end kursis tööstuse trendide, arengute ja uudistega. Efektiivne suhtlemine on värbamisel oluline. Täiustage oma oskusi aktiivses kuulamises, ideede selge väljendamise ja suhte loomisel kandidaatide ja värbamisjuhtidega. Tugevad kirjalikud suhtlusoskused on samuti olulised veenvate

Dropdown

kõik artiklid

Millised on tööprotsessid optimeeritud tulemuste saavutamiseks?

Kui soovite saavutada parimaid tulemusi oma töös, on oluline tagada töö efektiivsus. Siin on mõned strateegiad, mida saate rakendada: Määratlege selgelt oma ee
ssb.ee
Kui soovite saavutada parimaid tulemusi oma töös, on oluline tagada töö efektiivsus. Siin on mõned strateegiad, mida saate rakendada: Määratlege selgelt oma eesmärgid ja jagage need spetsiifilisteks, saavutatavateks ülesanneteks. Selge suund aitab teil prioriteete seada ja jääda keskendunuks. Looge ajakava või tegevuste nimekiri, et korraldada oma ülesandeid. Prioriteetseks tuleks seada töö olulisus, tähtsus ja tähtajad. Nii saate keskenduda kõige olulisematele ülesannetele ja vältida aja raiskamist vähemtähtsatele. Tunnistage oma töökeskkonnas levinud segajad ja võtke meetmeid nende

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.