Rohkema info nägemiseks:

KLIIMABOX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud professionaalsele ja kvaliteetsele torustiku ning küttepaigaldusele, tagades Sinu kodule optimaalse mugavuse ja tõhusa küttesüsteemi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Oleme Teie usaldusväärne partner, kes pakub mitmekülgseid sanitaartehnilisi töid ja soojuspumpade paigaldusteenuseid. 

Sanitaartehnilised tööd on oluline osa iga hoone ehitamisest või renoveerimisest. Meie kogenud meeskond pakub professionaalset ja usaldusväärset teenust, hõlmates veevarustuse- ja kanalisatsioonitöid, torustike paigaldust ning ventilatsiooni- ja küttesüsteemide projekteerimist. Oleme suutelised kohandama oma teenuseid vastavalt sinu konkreetsetele vajadustele ja tagama, et sinu kodu või ettevõtte sanitaartehnilised süsteemid vastavad kõrgeimatele kvaliteedi- ja ohutusstandarditele.

Üks meie põhilisi kompetentse on soojuspumpade paigaldus. Soojuspump on tõhus ja keskkonnasõbralik viis ruumide kütteks ja jahutamiseks. Meie spetsialistid omavad sügavat teadmist soojuspumpade erinevatest tüüpidest ja mudelitest ning tagavad nende õige paigalduse ja seadistamise. Olgu tegemist õhk-vesi, maasoojuse või ventilatsioonisüsteemiga seotud soojuspumpadega, suudame leida sinu vajadustele sobiva lahenduse, tagades mugavuse ja energiasäästu.

Lisaks soojuspumpadele teostame ka kvaliteetseid sanitaartehnilisi paigaldustöid, nagu torustiku paigaldus, ventilatsioonisüsteemi paigaldus, kanalisatsioonitorude paigaldus ja kütteseadmete paigaldus. Meie meeskond töötab tõhusalt ja täpselt, kasutades kvaliteetseid materjale ja kaasaegseid töövõtteid, et tagada vastupidavad ja usaldusväärsed lahendused.

Kui otsid usaldusväärset partnerit sanitaartehniliste tööde ja soojuspumpade paigalduse valdkonnas, siis võta meiega ühendust. Meie professionaalne meeskond aitab sul leida parima lahenduse, mis vastab täpselt sinu vajadustele. 

Võta meiega ühendust!

Vaata rohkem

KLIIMABOX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan T.

Suurepärane teenus! Meeskond oli väga professionaalne ja töö kiire ja kvaliteetne. Nad paigaldasid meie kodu torustiku ja küttesüsteemi suurepäraselt. Olen äärmiselt rahul tulemustega!

- Laura K.

Meie torustiku ja küttepaigaldus sujus suurepäraselt. Töömeeskond oli väga osav ja tähelepanelik igale detailile. Tulemused ületasid meie ootusi. Soovitan neid teenuseid kindlasti kõigile!

- Martti R.

Väga rahul teenustega! Torustiku ja küttepaigaldus oli suurepärane. Töömeeskond oli väga professionaalne, sõbralik ja kõrge kvaliteediga töö tegemisele pühendunud.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas soojuspumbad töötavad?

Kujuta ette, et saaksid nautida kodu, kus temperatuur on alati just selline, nagu sulle meeldib – soe talvel ja jahe suvel. Kujuta ette, et saaksid seda mugavust nautida, ilma et peaksid muretsema kõrgete energiakulude pärast. See pole pelgalt unistus, vaid reaalsus tänu kaasaegsele küttesüsteemile - soojuspumbale. Soojuspumpad kasutavad looduslikku protsessi, et muuta madal temperatuur kõrgeks. See protsess sarnaneb sellega, kuidas külmkapp soojendab toitu. Soojuspump võtab väikese koguse energiat ümbritsevast keskkonnast, kasutades õhku, vett või maapinda. Seejärel muudetakse see energia

Dropdown

kõik artiklid

KLIIMABOX OÜ tegevusaruanne 2022

Kliimabox OÜ on ettevõte, mis asutati 10. veebruaril 2022. See on suhteliselt uus ettevõte, kuid sellest hoolimata on nad juba suutnud end turul tõestada. Kliim
ssb.ee
Kliimabox OÜ on ettevõte, mis asutati 10. veebruaril 2022. See on suhteliselt uus ettevõte, kuid sellest hoolimata on nad juba suutnud end turul tõestada. Kliimabox OÜ tegeleb peamiselt torustiku kütte- ja kliimaseadmete paigaldusega, pakkudes klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid. Ettevõtte asutamisest alates on Kliimabox OÜ pidevalt tegutsenud, püüdes pidevalt parandada oma teenuste kvaliteeti ja laiendada oma teenuste valikut. Nad on pühendunud oma klientide rahulolu tagamisele, pakkudes neile parimaid võimalikke lahendusi nende kütte- ja kliimaseadmete vajadustele.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.