Rohkema info nägemiseks:

MIIAPIIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume lastehoiuteenuseid, pidustusteks mängustuudio renditeenust ja toitlustust lastele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

MIIAPIIA OÜ usub, et iga laps väärib kohta, kus ta saab turvalises ja armastavas keskkonnas avastada, õppida ja kasvada. Meie uksed on avatud igal tööpäeval kella 7:00 kuni 18:00, tervitades teie pisikesi rõõmu, loovuse ja hoolivusega täidetud maailma.

Meie lastehoiu teenused on loodud hõivatud vanemate vajadusi silmas pidades, pakkudes lastele rikastavat kogemust, mis ületab lihtsalt mängimise. Igapäevane ajakava, mis soodustab hariduslikke tegevusi, sotsiaalset suhtlemist ja füüsilist mängu, tagab, et teie lapse päev on täis lõbu ja õppimist.

Mõistes toitumise tähtsust lapse arengus, pakume toiduteenust, mis hõlmab tervislikke ja maitsvaid toite, tagades, et teie laps on terve päeva energiline. Meie menüü on loodud lastele meeldivaks ja toitainerikkaks, kooskõlas meie pühendumusega nende heaolule.

Meie mängustuudio on elav koht, kus kujutlusvõime ärkab ellu. See on paik, kus kuni 24 last saavad mängida, luua ja uusi sõpru leida meie hooliva personali valvsa pilgu all. Mängustuudio on samuti ideaalne paik sünnipäevade tähistamiseks, kus me tähistame iga lapse verstaposte entusiasmi ja armastusega. Pakume erilist keskkonda nendeks meeldejäävateks sündmusteks, veendudes, et iga sünnipäev on sama ainulaadne kui laps, keda see austab.

MIIAPIIA OÜ missiooniks on pakkuda lastele turvalist ja kaasahaaravat keskkonda õppimiseks, mängimiseks ja eriliste sündmuste tähistamiseks. Meie pühendumus noorte meelte ja südamete arendamisele kajastub meie loosungis, 'Mängides kasvatamine, kasvu tähistamine!' Kutsume teid uurima meie teenuseid, alates meie läbimõeldud lastehoiust kuni meie piduliku mängustuudioni, ja nägema, kuidas me saame olla osa teie lapse teekonnast.

Lisateabe saamiseks või oma lapse registreerimiseks külastage palun meie registreerimislehte või võtke meiega ühendust aadressil info@miialastehoid.ee. Ootame põnevusega teid ja teie last meie perega liituma!

Kontakt

MIIAPIIA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristiina K.

Tänu MIIAPIIA OÜ-le on mu lapse sünnipäevad alati unustamatud!

- Mart T.

Nii soe ja hooliv keskkond, kus mu laps tunneb end alati teretulnuna.

- Priit V.

Usaldusväärne ja professionaalne teenus, millele võib alati loota.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas tagada, et valitud lapsehoid vastab teie lapse vajadustele?

Õige lapsehoiu valimine on üks tähtsamaid otsuseid, mida teete oma lapse varajases arengus. On oluline leida koht, mis mitte ainult ei vasta teie lapse vajadustele, vaid on kooskõlas ka teie pere väärtuste ja elustiiliga. Siin on viis nõuannet, mis aitavad teil valida ideaalse lapsehoiu. Mõistmaks oma lapse vajadusi Veenduge, et lapsehoiul oleks teie lapse vanusegrupile sobivad rajatised. See hõlmab vanusele vastavaid mänguasju, õppematerjale ja mängualasid, mis soodustavad arengut ja ohutust. Kvalifitseeritud ja kogenud personal on oluline teie lapse heaolu ja arengu jaoks. Kontrollige

Dropdown

kõik artiklid

Millised on sotsiaalsed ja emotsionaalsed kasud, mida laps saab mängust?

Mäng on varase lapsepõlve arengu nurgakivi, olles võimas vahend õppimiseks ja kasvamiseks. Mängu kaudu uurivad lapsed maailma, mõistavad sotsiaalseid norme ja a
ssb.ee
Mäng on varase lapsepõlve arengu nurgakivi, olles võimas vahend õppimiseks ja kasvamiseks. Mängu kaudu uurivad lapsed maailma, mõistavad sotsiaalseid norme ja arendavad kriitilisi kognitiivseid, sotsiaalseid, emotsionaalseid ja füüsilisi oskusi. Mäng varases lapsepõlves viitab laiale tegevuste spektrile, mis on vabalt valitud, isiklikult suunatud ja sisemiselt motiveeritud. Need tegevused on laste tervisliku arengu jaoks fundamentaalsed ning neid iseloomustab spontaansus ja rõõmsameelsus. Mäng ei ole lihtsalt lõbu ja mängud; see on tõsine asi, kui tegemist on lapse tervise ja arenguga.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.