Rohkema info nägemiseks:

ORIGINAILS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete geelküünte paigalduse- ning koolitusteenuste pakkumisele, kasutades ainult parimaid materjale ja tehnikaid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Originails OÜ on mitmekülgne iluteenuste ettevõte, mis tõstab geelküünte kunsti uuele tasemele. Meie asutaja, kellel on rikkalik kogemus ja kirg ilumaailma vastu, on loonud ettevõtte, mis pakub mitte ainult tipptasemel geelküünte teenuseid, vaid ka koolitusi, mis aitavad kaasa jätkusuutlikule arengule ja professionaalsusele ilumaailmas.

Originails OÜ meeskond on tuntud oma tipptasemel geelküünte paigalduse, hoolduse ja disaini poolest. Meie kogenud tehnikud, kellel on sügavad teadmised ja laialdased oskused geelküünte valdkonnas, suudavad luua küüsi, mis on mitte ainult vastupidavad ja tervislikud, vaid ka kaunid ning vastavad täpselt klientide ootustele. Kasutades vaid parimaid materjale ja tehnikaid, suudame pakkuda klientidele unustamatuid küünekogemusi.

Lisaks oma tipptasemel teenustele pakume ka mitmekülgseid koolitusi, mis hõlmavad geellakkimise baaskoolitust, geelküünter baaskoolitust, pediküüri baaskoolitust ja loenguid. Meie eesmärk on jagada oma sügavaid teadmisi ja praktilisi oskusi järgmise põlvkonnaga, koolitades uusi talente, kes suudavad pakkuda sama kõrgetasemelist teenust nagu meiegi. Meie koolitused on interaktiivsed, põhjalikud ja innustavad, aidates õpilastel saavutada parimaid tulemusi oma karjääris.

Originails OÜ peamine eesmärk on alati olnud klientide rahulolu ja nende ilusa välimuse rõhutamine. Meie kliendikeskne lähenemine tagab, et iga klient saab individuaalset tähelepanu ja personaalse lähenemise, mis vastab täpselt nende vajadustele ja soovidele. Oleme uhked oma klientide lojaalsuse üle, mis on tõendus meie pühendumusest ja kvaliteetsest teenusest.

Vaadates tulevikku, näeme Originails OÜ-d jätkusuutliku ettevõttena, mis jätkab kvaliteetsete teenuste pakkumist, olles samal ajal juhtivaks jõuks geelküünte valdkonnas. Oleme kindlalt veendunud, et meie koolituste ja teenuste kaudu aitame kaasa ilumaailma arengule, luues tulevikus rohkem kirglikke ja oskustega spetsialiste. Originails OÜ on mitte ainult geelküünte kunsti eksperdid, vaid ka teejuhid, kes inspireerivad ja loovad ilu igapäevaselt.

Võtke meiega ühendust!


KONTAKT

ORIGINAILS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi O.

Suurepärane teenindus ja imeline geelküünte disain!

- Mari D.

Tundsin end mugavalt ja teenindus oli kiire ja täpne.

- Anu T.

Meeldiv atmosfäär, oskuslikud käed ja küünte viimistlus on alati täiuslik.

Millised on geelküünte ilutrendid tänavu?

Uus aasta on toonud endaga kaasa põnevaid muutusi geelküünte maailmas. 2023. aasta geellakkimise trendid pakuvad piiramatuid võimalusi eneseväljenduseks ja loovuseks. Olgu sul klassikaline maitse või armastus ekstsentrilise kunsti vastu, meie artiklis käsitleme tänavuseid kuumimaid trende, mis muudavad sinu küüned tõeliselt silmapaistvaks. M inimalistlikud meistriteosed: Vähem on rohkem – see moto peegeldub minimalistlikes geellakkimise trendides. Ühevärvilised küüned, peened jooned ja tagasihoidlikud geomeetrilised kujundid on moes. Need minimalistlikud meistriteosed rõhutavad küünte

Dropdown

kõik artiklid

Geelküüned 101: kõik, mida sa peaksid teadma professionaalsete ja kaunite küünte kohta

Unistad täiuslikest ja vastupidavatest küüntest, mis peegeldavad sinu isikupära ja stiili? Geelküüned on tänapäeva naiste seas üha populaarsemad, kuid nende kau
ssb.ee
Unistad täiuslikest ja vastupidavatest küüntest, mis peegeldavad sinu isikupära ja stiili? Geelküüned on tänapäeva naiste seas üha populaarsemad, kuid nende kauni välimuse säilitamine nõuab teadmisi ja hooldust. Meie põhjalikus artiklis jagame sulle kõike, mida peaksid teadma geelküünte paigaldusest, hooldusest ja disainist, et saavutada ideaalsed küüned, mis säravad igas olukorras. Geelküünte paigaldus on kunst, mis nõuab oskusi ja täpsust. Meie professionaalsed tehnikud kasutavad spetsiaalseid geelkomponente, mis kantakse loomulikele küüntele. Geelküünte paigaldus tagab vastupidavad ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.