Rohkema info nägemiseks:

PRIIMÄE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Otsid rahu ja looduse ilu? Avasta Mäeküla idüll Viljandimaal: kaasaegne puhkemaja koos saunaga looduskaunis keskkonnas. Tule naudi aega maha võtta ja end täielikult laadida!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Priimäe OÜ-sse, kus Viljandimaa lopsakas rohelus äratub ellu teie kõige uuenduslikumad ideed. Astuge välja tavaliste kontoriseinte piiridest ja sisenege ruumi, kus loovust ja õppimist mitte ainult ei julgustata, vaid ka sütitatakse. Meie koolitus- ja seminariruum on loodud olema teie sügav hingetõmme kiiresti liikuvas maailmas, mõtte- ja taastumispaik.

Mõistame, et parimad ideed tärkavad sageli uutes ja ergutavates keskkondades. Seepärast oleme loonud sooja, kutsuva ja kaasaegse ruumi, mis toimib õppimise ja loovuse elutoana. Meie hubane rajatis on ideaalne väikestele rühmadele kuni 14 inimest, pakkudes isikupärastatud ja intiimset kogunemiskogemust, mis on kohandatud teie vajadustele.

Varustatud 65-tollise ekraaniga esitluste jaoks ning paberitahvliga ajurünnakute jaoks tagab meie puhkemaja, et teie ideid saab hõlpsasti jagada ja arendada. Wi-Fi üle kogu kinnistu tagab, et ühenduses püsimine on vaevatu. Olenemata sellest, kas soovite korraldada seminari, koolitust või koosolekut, on meie ruum mitmekülgne ja soodustab tootlikkust ja loovust.

Meie seminariteenused Viljandimaal on konkurentsivõimelise hinnaga ning sisaldavad maitsvaid toitlustusvõimalusi, mis hoiavad teie meeskonna täis ja keskendunud. Päevastest seminaridest ööbimisega koos sauna ja majutusega pakume pakette, mis vastavad teie konkreetsetele vajadustele ja ajakavale.

Kogege erinevust keskkonnas, mis pole mitte ainult toimumispaik, vaid kasvu ja õppimise katalüsaator. Võtke meiega ühendust, et kohandada paketti, mis sobib teie üritusega, ja laske Priimäe OÜ-l olla teie järgmise suure idee taustaks.

Astuge avastusretkele ja laske oma mõtted lennata Mulgimaa südames Priimäe OÜ juures.

Loe lisaks

PRIIMÄE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura

Suurepärased ruumid, imeline loodus ja sõbralik teenindus - kõik, mida vajab edukaks ürituseks!

- Mailis

Suurepärane kogemus! Priimäe OÜ meeskond oli äärmiselt professionaalne ja abivalmis.

- Kati

Meie seminar Priimäe OÜ-s oli täiuslik segu tööst ja lõõgastusest. Ruumid olid mugavad, toitlustus meeldiv ning loodus ümberringi oli lihtsalt võrratu!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 põhjust, miks valida oma järgmiseks seminariks maapiirkonna taandumine

Kui planeerite oma järgmist seminari, kaaluge maapiirkonna taandumise ainulaadseid eeliseid. Traditsioonilise konverentsiruumi piiridest väljaspool pakub maapiirkonna seadistus värskendavat vaheldust, mis võib parandada õppimist, loovust ja meeskonna koostööd. Siin on viis veenvat põhjust valida oma järgmiseks ettevõtte ürituseks maapiirkonna taandumine. Võrdlematu rahu ja keskendumine Oma meeskonna sukeldamine maapiirkonna taandumise rahusse võib viia sügava rahu ja keskendumise tundeni. Looduslik ümbrus aitab meelt selgena hoida, võimaldades sügavamat mõtisklust ja peegeldust, mis on

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas loodus võib suurendada teie meeskonna loovust

On üldteada, et värske õhu hingamine võib imet teha nii meelele kui kehale. Kuid kas teadsite, et loodus võib olla ka võimas katalüsaator loovusele teie meeskon
ssb.ee
On üldteada, et värske õhu hingamine võib imet teha nii meelele kui kehale. Kuid kas teadsite, et loodus võib olla ka võimas katalüsaator loovusele teie meeskonnas? Selles blogipostituses uurime mitmeid viise, kuidas looduslik maailm võib inspireerida ja taaselustada teie meeskonna loovat vaimu. Uuringud on näidanud, et kokkupuude looduslike keskkondadega võib viia parema loovprobleemide lahendamiseni. Looduse rahustav mõju ajule aitab vähendada vaimset väsimust, mis pärsib loovust, võimaldades ideede vaba voolu. Biofiilia on inimese kaasasündinud kalduvus siduda end loodusega. Selle

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.