Rohkema info nägemiseks:

UMBOLT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 51; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta UMBOLT OÜ kohta arvamuslugu!"

UMBOLT OÜ hetkeolukord

Juba 51 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Umbolt OÜ (edaspidi Ühing) klassifikaatorijärgseks põhitegevusalaks on «ärinõustamine jm juhtimisalane nõustamine», kood 70221. Hetkel võib seda pidada kavandatud tegevusalaks, kuna Ühing pole sisulist majandustegevust veel alustanud.

Aruandeperioodil olid Ühingu majandustulemused sellised, nagu järgnevatel lehtedel näidatud. Oma tulevaste majandustulemuste kohta Ühing avalikke prognoose ei tee, kuid eeldatavasti saavad need olema niisugused, et edaspidi on Ühingul võimalik koostada ka kasumiaruanne (käesolev dokument seda ei sisalda, kuna Ühingul puudusid näitajad, mida seal kajastada).

Tähelepanuväärseid uurimis- ega arendusprojekte Ühing aruandes kajastatud ajavahemikul ette ei võtnud ja olulisi väljaminekuid tal ses vallas ei esinenud. Seda, kas ja millal niisuguseid projekte või väljaminekuid oodata võib, on raske prognoosida ning juhul, kui see ka hõlpsam oleks, ei sooviks Ühing vastavaid ennustusi avalikult teha.

Investeeringuid peale ühe vähemusosaluse omandamise Ühing aruandeperioodil ei teinud, töökohti ta ei loonud ja muus osas käitus samuti üsna vaoshoitult. Oma tulevaste rahapaigutuste osas peab Ühing targemaks oletustest hoiduda.

Ühingu ainsaks juhtorganiks on tema kaheliikmeline juhatus. Viimase liikmetele ei arvestatud, makstud ega antud aruandeperioodil ühtegi tasu ega muud soodustust ning Ühingu ja tema juhatuse liikmete vahelistest käsundussuhetest ei ole Ühingule ette näha ühegi kohustuse tekkimist.

Juhatusele teadaolevalt ei ole aastaaruande bilansipäeva ja aruande valmimise vahelisel ajal toimunud selliseid olulisi aruandes kajastamata sündmusi, mis Ühingu järgmiste aruandeperioodide tulemusi märkimisväärselt mõjutada võiks.

UMBOLT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.