Rohkema info nägemiseks:

CLAIRLINK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Home Accessories on spetsialiseerunud kvaliteetsete ja unikaalsete koduaksessuaaride pakkumisele, mille eesmärk on aidata sul luua oma kodus stiilne ja isikupärane atmosfäär.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

CLAIRLINK OÜ on pühendunud missiooniga tuua sinu kodu sisustusse ainulaadsed ja kvaliteetsed tooted, mis peegeldavad nii teie isikupära kui ka unikaalsust. Meie eesmärk on pakkuda eristuvaid koduaksessuaare ja sisustustooted, mis muudavad teie kodu hubaseks ja kauniks. Meie valikus on kombineeritud parimad Euroopa ja kodumaised brändid, mille valimine ja tutvustamine on meie suur au.

Kes me oleme?

CLAIRLINK OÜ sündis armastusest kodusisustuse vastu. Meie meeskond on kirglik oma töö vastu ja usub, et iga kodu peaks olema koht, kus tunneksite end mugavalt ja õnnelikuna. Pakume laia tootevalikut, sealhulgas kodu- ja vannitoa aksessuaare, dekoratiivesemeid ning kvaliteetseid köögitarvikuid. Meie eesmärk on inspireerida teid looma kodu, mis peegeldab teie isikupära ja stiili.

Meie tooteportfell hõlmab mitmeid mainekaid brände, sealhulgas LSA International, Hukka Design, Philippi ja Royal Scot Crystal. LSA International on tuntud oma elegantsete ja luksuslike portselani ja klaasnõude poolest, mille disain peegeldab kõrgema klassi maitset. Hukka Design, mille voolukivist tooted on loodud kestma üle miljardi aasta, toob meie valikusse unikaalsed saunatarvikud ja köögitarvikud. Philippi pakub stiilseid ja innovaatilisi kodu- ja kingitustooted, mis paistavad silma oma kvaliteedi ja funktsionaalsuse poolest. Royal Scot Crystal on Suurbritannia juhtiv kristallide tootja, mille käsitsi lõigatud kristalltooted on hinnatud kogu maailmas oma meisterlikkuse ja klassikalise disaini poolest.

Meie meeskond on alati valmis pakkuma nõu ja inspiratsiooni, et aidata teil leida just need tooted, mis sobivad teie kodu stiili ja vajadustega. Oleme siin, et muuta teie kodu isikupäraseks ja nauditavaks paigaks, pakkudes samal ajal professionaalset teenindust ja kvaliteetset tootevalikut.

Ootame teid avastama meie veebipoe tootevalikut ja leidma midagi erilist, mis muudab teie kodu veelgi kaunimaks. Meie sõbralik naiskond on valmis aitama teil igal sammul, et teie kodu oleks täpselt selline, nagu olete alati soovinud.

kodulehele

CLAIRLINK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Heli T.

Imelised asjad ja imeline teenindus 🎀

- Kristjan J

Klienditeenindus oli väga sõbralik ja tooted vastasid ootustele.

- Anneli K.

Tooted on ilusad ja teenindus professionaalne. Aitäh!

Kodusisustuse viimased trendid 2024. aastal

2024. aasta kodusisustuse trendid toovad esile värsked ja innovatiivsed lähenemised, mis muudavad meie kodud veelgi kaasaegsemaks ja mugavamaks. Üks peamisi trende on looduslike elementide integreerimine kodu sisekujundusse. Looduslikud materjalid, nagu puit, kivi ja looduslikud kiud, on populaarsed valikud, mis toovad soojust ja orgaanilisust igasse ruumi. Need materjalid lisavad kodu sisekujundusele autentsust ja loovad rahuliku ning tasakaalustatud atmosfääri. Teiseks, minimalistlik stiil jätkab oma domineerimist. Puhas joonte ja lihtsate vormide kasutamine aitab luua rahuliku ja

Dropdown

kõik artiklid

Miks investeerida kvaliteetsetesse koduaksessuaaridesse?

Koduaksessuaarid mängivad meie eluruumide kaunistamisel ja mugavuse tagamisel tähtsat rolli. Kvaliteetsete koduaksessuaaride investeerimine pole mitte ainult he
ssb.ee
Koduaksessuaarid mängivad meie eluruumide kaunistamisel ja mugavuse tagamisel tähtsat rolli. Kvaliteetsete koduaksessuaaride investeerimine pole mitte ainult hea maitse küsimus, vaid ka praktiline valik. Esiteks, kvaliteetsed aksessuaarid on sageli vastupidavamad ja kauakestvamad. Näiteks, hästi valmistatud portselani- või klaasnõud võivad kesta aastakümneid, samas kui madala kvaliteediga tooted võivad kiiresti kuluda või puruneda. Investeerimine kvaliteeti tähendab, et säästad raha pikaajalises perspektiivis, kuna ei pea pidevalt asju asendama. Teiseks, hästi valitud aksessuaarid võivad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.