Rohkema info nägemiseks:

RE HOUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eesmärk on pakkuda klientidele tipptasemel elamislahendusi ja investeerimisvõimalusi koostöös juhtivate arendajatega Dubai, Hispaania, Kreeka, Küprose ja Prantsusmaa turul.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

RE HOUSE OÜ on kinnisvarabüroo, mille eesmärgiks on pakkuda klientidele professionaalset, turvalist ja mugavat kinnisvarateenust nii Eestis kui ka rahvusvaheliselt. Meie põhitegevused hõlmavad kinnisvara ostu ja müüki, finantseerimisalast tuge ning investeerimisvõimaluste leidmist erinevates riikides.

Meie lugu algas soovist luua ettevõte, mis oleks rohkem kui pelgalt kinnisvara vahendaja. Oleme alati uskunud, et kinnisvaraturg vajab läbipaistvust, usaldusväärsust ja personaalset lähenemist igale kliendile. Just sellepärast on meie meeskonnas ainult kogenud kinnisvaraspetsialistid, kes teavad, kuidas leida lahendusi igale kinnisvaraprojektile, olgu see korteri müük, investeerimisobjekti otsimine või keerulisemate äripindade tehingud. Meie eesmärgiks on alati leida parim lahendus nii era- kui ka äriklientidele, võttes arvesse nende vajadusi ja turuolukorda.

Lisaks tavalistele kinnisvaratehingutele oleme spetsialiseerunud ka keerulisemate objektidega, nagu äripinnad, eriotstarbelised maatükid ja investeerimisprojektid. Töötame pidevalt selle nimel, et aidata klientidel teha teadlikke ja kasulikke otsuseid, pakkudes samal ajal finantseerimisalast tuge ja laenuvõimalusi eritingimustel. Oluline osa meie tööst on ka investeerimisprojektide leidmine ja haldamine. Oleme edukalt töötanud projektidega, mille portfoolio väärtus ulatub kümnetesse miljonitesse eurodesse. Meie laialdane kogemus ja koostöö hoolikalt valitud partneritega annavad meile kindluse, et suudame pakkuda oma klientidele parimaid investeerimisvõimalusi nii Eestis kui ka rahvusvaheliselt.

Rahvusvaheline kinnisvara on üks meie olulisemaid fookusvaldkondi. Oleme üks vähestest kinnisvarabüroodest Eestis, kes pakub võimalust osta kinnisvara nii Dubais, Omaanis, Hispaanias, Prantsusmaal, Küprosel kui ka Montenegros. Meie meeskond töötab otse riikide juhtivate arendajatega, mis tagab meie klientidele parimad hinnad ja usaldusväärsuse. Välisriikides kinnisvara soetamine võib tunduda keeruline ja riskantne, kuid meie aitame kliendil läbida kõik vajalikud protsessid turvaliselt ja läbipaistvalt.

Lisaks kinnisvara ostule ja müügile pakume ka mitmeid lisateenuseid, mis teevad kogu kinnisvaraprotsessi mugavamaks. Meie teenuste hulka kuuluvad elamute stiliseerimine enne pildistamist, kosmeetiline remont, professionaalne pildistamine ja juriidiline nõustamine. Meie eesmärk on, et kinnisvaratehing oleks kliendile võimalikult lihtne ja sujuv, alustades objekti esmasest ülevaatusest kuni notariaalse tehinguni välja.

RE HOUSE OÜ jaoks on tähtis pakkuda kvaliteetset ja personaalset teenust igale kliendile, sest usume, et edukas kinnisvaratehing algab usaldusest ja heast koostööst.

kodulehele

RE HOUSE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaana K.

Väga meeldiv kogemus! RE House aitas meil kiiresti leida täiuslik kinnisvara.

- Karl R.

Olen väga rahul, teenindus oli tipptasemel. Soovitan kindlasti!

- Rasmus R.

Suurepärane kogemus! RE House tegutses kiiresti ja tõhusalt.

Kinnisvara ekspertiis ja täislahendused

RE HOUSE on kaasaegne ja innovaatiline kinnisvarabüroo, mis pakub laia teenuste valikut nii Eestis kui ka rahvusvahelisel tasandil. Meie teenused hõlmavad kinnisvara ostu ja müüki, kiirmüüki, finantseerimisalast tuge, majaehitust ning investeerimisobjektide leidmist ja haldamist. Alljärgnevalt toome välja põhiteenused, mida RE HOUSE oma klientidele pakub. Kinnisvara ost ja müük, sh kiirmüük Kinnisvara müümine ja ostmine võib olla keeruline ja ajamahukas protsess, kuid RE HOUSE muudab selle lihtsaks ja mugavaks. Meie meeskond pakub täielikku tuge nii kinnisvara ostu kui müügi korraldamisel,

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida RE House kinnisvara müügi ja ostu partneriks?

Kinnisvaraturg võib olla keeruline ja ajamahukas, eriti neile, kes pole selle valdkonnaga igapäevaselt seotud. RE HOUSE OÜ eesmärk on muuta kogu müügiprotsess l
ssb.ee
Kinnisvaraturg võib olla keeruline ja ajamahukas, eriti neile, kes pole selle valdkonnaga igapäevaselt seotud. RE HOUSE OÜ eesmärk on muuta kogu müügiprotsess lihtsamaks ja ohutumaks, pakkudes samal ajal personaalset lähenemist ning professionaalset tuge. Allpool selgitame, miks meie teenused on parim valik nii kinnisvara müümisel kui ka ostmisel. Mugav ja ohutu müügiprotsess RE HOUSE OÜ teeb kinnisvara müümise ja ostmise protsessi kliendile võimalikult lihtsaks ja turvaliseks. Töötame nii avalikus pakkumises olevate objektidega kui ka mitteavalikult müüdavate kinnisvaradega, pakkudes laia

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.