Rohkema info nägemiseks:

LETKO OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud laiale hulgale torustike teenustele, alates kiirest remondist kuni rutiinse hoolduseni, tagades efektiivsed veesüsteemid ja kütte kodudele ja ettevõtetele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie missiooniks on pakkuda esmaklassilisi santehnilisi teenuseid, mis ei vasta mitte ainult teie ootustele, vaid ületavad neid. Keskkonnasõbralike kanalisatsiooni ummistuste kõrvaldamise, radiaatorite paigaldamise ja asendamise ning paljude teiste hädavajalike teenuste osas oleme pühendunud tagama, et teie veesüsteemid ja küttesüsteemid töötaksid sujuvalt ja tõhusalt.

Alates meie asutamisest oleme olnud juhindunud kvaliteedi ja usalduse pühendumusest. Meie tunnuslause, 'Voolab kvaliteediga, pitseeritud usaldusega,' võtab kokku meie lähenemise igale tööle, mida ette võtame. Olgu tegemist hädaolukorraga või plaanilise hooldusega, meie oskuslik meeskond on valmis pakkuma kiiret ja usaldusväärset abi.

Meie laiaulatuslikud teenused hõlmavad järgmist:

  • Vee mõõtjate paigaldamine ja vahetamine
  • Katla puhastamine, asendamine ja paigaldamine
  • Vee filtrite paigaldamine ja vahetamine
  • Valamute, tualettide ja segistite paigaldamine
  • Radiaatorite loputamine ja parandamine
  • Hädaolukordade ja õnnetuste lahendamine

Oleme uhked oma läbipaistva hinnastamise ja kiire väljakutseteenusega vastamise võime üle. Meie kogenud meeskond on võimeline hakkama saama kõigega alates kanalisatsioonitorustiku paigaldamisest kuni vee mõõtjate pitseerimiseni, tagades, et teie torustiku- ja küttesüsteemid on ekspertide kätes.

Valige kõigi oma torustikuvajaduste jaoks LETKO OÜ ja liituge meie kasvava rahulolevate klientide perega, kes usaldavad meid oma vee voolamise ja kodude soojana hoidmise eest. Võtke meiega ühendust täna numbril +37258883155 kiireks abiks või teenindusaja kokkuleppimiseks. Näidake meile, miks oleme eelistatud valik torustiku- ja küttesüsteemide teenusteks Tartus ja kaugemal.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

LETKO OÜ kontaktid

Miks on veearvesti täpsus teie kodu ja äri jaoks oluline?

Veearvestid on olulised seadmed, mis mõõdavad vee kasutamise mahtu elamu- või ärihoonetes. Need on arvelduse aluseks ja mängivad olulist rolli veemajanduses. Täpne veemõõtmine on oluline õiglase arvelduse tagamiseks, ressursside haldamiseks ja lekete avastamiseks. See on vastutustundliku veemajanduse esimene samm igale kinnisvara omanikule. Veearvesti ebatäpsuse mõju Ebatäpsed veearvestid võivad põhjustada vale arveldust, kas ülelaadimist või alalaadimist klientidele. See võib oluliselt mõjutada koduomanike eelarvet ja ettevõtete kasumlikkust. Vee kasutamise ülehindamine võib põhjustada

Dropdown

kõik artiklid

Mida võiksite teada jätkusuutlikust sanitaartehnikast?

Vesi on väärtuslik ressurss ja selle säästmine on oluline keskkonnale ja meie tulevastele põlvedele. Jätkusuutlikud sanitaartehnika tavad aitavad säilitada vee
ssb.ee
Vesi on väärtuslik ressurss ja selle säästmine on oluline keskkonnale ja meie tulevastele põlvedele. Jätkusuutlikud sanitaartehnika tavad aitavad säilitada vee kvaliteeti ja kättesaadavust. Oma kodu sanitaarsüsteemi hindamine Alustage vee kasutamise auditi tegemisega, et mõista, kus saate teha parandusi. See hõlmab teie veearvete analüüsimist ja igapäevaste veekasutusharjumuste jälgimist. Leke võib raisata märkimisväärse koguse vett. Kontrollige regulaarselt oma torusid, kraane ja tualette lekete suhtes ning parandage need viivitamatult. Üleminek keskkonnasõbralikele seadmetele Vanade

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.