Rohkema info nägemiseks:

CLIMACASH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 80; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CLIMACASH OÜ kohta arvamuslugu!"

CLIMACASH OÜ hetkeolukord

Juba 80 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

ClimaCash OÜ asutati 2022. aasta märtsis. ClimaCash OÜ eesmärk on kaasata senisest oluliselt suurem osa inimestest aktiivselt kliimamuutustega seotud eesmärkide nimel tegutsema. Plaan on luua toimiv ja globaalselt skaleeritav keskkond, kus inimesed saavad teenida rahalist preemiat oma kokkuhoitud kasvuhoonegaaside (KHG) heite koguseid ClimaCash OÜ vahendusel vabatahtlikul süsinikuturul müües. Nii motiveerime inimesi oma KHG heidet vähendama, sellele tähelepanu pöörama oma igapäevaste tegevuste ning teenuste ja toodete (sh autod, küttesüsteemid) valikul ning seda ka tootjatelt nõudma.

ClimaCash tegevus aitab lahendada kahte erinavat ja globaalsel turul eksisteerivat probleemi: 1. Keskkonnasõbralik käitumine pole eraisikutele sageli rahaliselt tasuv või ei paista see neile rahaliselt kasulik.

2. Ettevõtetel, kes soovivad oma KHG jalajälge kompenseerida, ei ole võimalik teha seda koostöös oma piirkonna inimestega ja kvaliteetseid KHG vähendamise või sidumise projekte on vähe.

ClimaCash alustas 2022. aastal andmepõhise rakenduse arendust, mis toob kokku süsiniku jalajälje vähendajad (eraisikud) ja KHG heidet kompenseerida soovivad ettevõtted. Tegemist on uue teenusega kiiresti kasvava ja muutuva vabatahtlikul süsinikuturul.

2022. aastal valmis koostöös Eesti Keskkonnauuringute Keskusega eraisikute ja korteriühistute KHG vähendamise mõjude hindamise esmased arvestused kinnisvara (elektri ja sooja tarbimine) ja sõiduauto kasutamisel (kütuste tarbimine kõikide Euroopas müüdavate automarkide ja mudelite jaoks), valminud on koduleht ja eraisikute teenuse esmane kirjeldus ning kaubamärgi registreerimine on EL piires lõpuni viidud.

Koostöös Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusega on alustati projekti, et katsetada toimiva ja erinevaid andmeid turvaliselt haldava tehnoloogilise lahendust koostöös esimeste klientidega ning arendada detailseid ja EL riikide kasvuhoonegaaside heite arvestamise mudeleid.

Teenuse arendamisel keskendutakse kergemini verifitseeritavate ja olulise mõjuga kasvuhoonegaaside kokkuhoiuga seotud tegevustele: 1. Sõiduauto kasutamise vähendamine 2. Sisepõlemismootoriga sõiduauto vahetamine elektriauto vastu 3. Sõiduautost loobumine 4. Elektri tarbimise vähendamine 5. Sooja tarbimise vähendamine või kütteallika vahetamine

ClimaCash OÜ osales 2022. aasta teises pooles EIT Climate-KIC ClimAccelerator programmis, mis toetab erinevate teenustega alustavaid tehnoloogiapõhiseid kliima- ja keskkonnavaldkonna ettevõtteid.

CLIMACASH OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.