Rohkema info nägemiseks:

LAVIDA CLEAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme koristusteenuste pakkumisega, hõlmates üldpuhastust, eripuhastusi, ehitusjärgset koristust ning desinfitseerimist, tagades klientidele puhtad, turvalised ja säravad ruumid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast puhtuse maailma, kus iga nurk hiilgab ja iga pind särab. LAVIDA CLEAN OÜ usub, et puhtus pole lihtsalt teenus, vaid lubadus tuua uus hingamine teie koju, kontorisse ja kõikidesse vahepealsetesse ruumidesse. Üle viie aasta puhastusteenuste alal töötades oleme lihvinud oma oskusi, et pakkuda teile võrdlematut puhastuskogemust, mis mitte ainult ei vasta teie ootustele, vaid ületab neid.

Meie teenuste valik hõlmab kõike alates üldpuhastusest kuni suurpuhastuseni, põrandate süvapesust kuni keemilise puhastuseni ja aknapesust kuni rasvaeemalduseni. Oleme ka spetsialistid ehitusjärgses koristuses ja desinfitseerimises, tagades, et teie ruumid pole mitte ainult puhtad, vaid ka turvalised ja hügieenilised.

Meie eetose südames on arusaam, et aeg on kallis. Seetõttu oleme pühendunud teenuse pakkumisele, mis on mitte ainult tõhus ja põhjalik, vaid ka kohandatud teie ainulaadsetele vajadustele ja eelistustele. Olgu selleks õrn puudutus, mida vajavad teie delikaatsed tekstiilid või tugev puhastus, mida vajavad suure liiklusega alad, meie meeskond on varustatud teadmiste, tööriistade ja pühendumusega, et pakkuda parimat.

Meie uuenduslik lähenemine, isikupärastatud teenus ja kõikumatu otsusekindlus on sambad, mis määratlevad LAVIDA CLEAN OÜ. Me pole lihtsalt koristajad; me oleme teie meelerahu hoidjad, keskkondade loojad, mis soodustavad heaolu, ja puhtama, säravama maailma eestvedajad.

Valmis muutma oma ruumi puhtuse pelgupaigaks? Võtke meiega ühendust täna või helistage meile numbril +372 58029193, et planeerida oma koristusteenus. Las meie hoolitseme mustuse eest, et teie saaksite hoolitseda selle eest, mis tõeliselt loeb.

Jälgige meid Facebookis ja Instagramis uuenduste ja koristusnippide jaoks. Usaldage LAVIDA CLEAN OÜ – iga koristus on samm täiuslikkuse poole.

Kontakt

LAVIDA CLEAN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart O.

Meie kontor näeb välja nagu uus!

- Maria S.

Minu kodu pole kunagi olnud nii puhas!

- Kati P.

Suurepärane töö, väga professionaalne!

Kuidas mõjutab professionaalne puhastusteenuse kasutamine kinnisvara eluiga?

Kinnisvara pikaealisuse tagamine on kõrge prioriteet nii koduomanikele, kinnisvaraarendajatele kui ka ettevõtete klientidele. Üks tõhusamaid viise selle saavutamiseks on regulaarne professionaalne puhastus. Siin on viis veenvat põhjust, miks professionaalse puhastusfirma nagu LAVIDA CLEAN OÜ teenuste kasutamine võib oluliselt pikendada teie kinnisvara eluiga. Professionaalse puhastuse mõju kinnisvara pikaealisusele Professionaalsed puhastajad on koolitatud ära tundma ja kasutama õigeid puhastusvahendeid ja -tehnikaid erinevatele materjalidele ja pindadele. See spetsialiseeritud teadmine

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas leida parim firma teostamaks ehitusjärgset koristust?

Ehitusjärgne koristus on kriitiline samm ehitusplatsilt valminud hooneks üleminekul. See hõlmab põhjalikku puhastust, et eemaldada ehituspraht, tolm ja muud mat
ssb.ee
Ehitusjärgne koristus on kriitiline samm ehitusplatsilt valminud hooneks üleminekul. See hõlmab põhjalikku puhastust, et eemaldada ehituspraht, tolm ja muud materjalid, mis võivad olla ohtlikud või lihtsalt inetud. See juhend aitab teil protsessist läbi käia, tagades, et teie kinnisvara on puhas ja valmis kasutuseks. Professionaalse ehitusjärgse koristuse tähtsus Ehitusplatsid on täis tolmu ja prahti, mis võivad kujutada terviseriske. Professionaalsed koristajad on koolitatud selle jäätme ohutuks käitlemiseks ja kõrvaldamiseks, tagades tulevaste kasutajate tervise ja ohutuse.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.