Rohkema info nägemiseks:

GATEAU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Eclair Factory loob kunstiliselt valmistatud makroone ja ekleere, mis pakuvad õrnade maitsete ning elegantsete kujunditega unustamatuid maitseelamusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Tallinna südames asub eriline koht, kus suussulavad maitseelamused saavad tõelisuseks - Eclair Factory. Meie ettevõte on pühendunud magusate naudingute pakkumisele läbi kvaliteetse kohvi, värskeimate pagaritoodete ning käsitööna valmistatud makroonide ja ekleeride. Oleme tõeline magustoiduparadiis, mis paneb särama nii maiasmokad kui ka kohvisõbrad.

Eclair Factorys usume, et hea kohv on justkui kunstiteos, mis äratab meeled ellu. Meie värskelt röstitud kohvivalik pakub rikkalikke maitsevarjundeid alates mahedast ja puuviljasest kuni intensiivse ja šokolaadiseni. Kohvijookide valikuga saame sulle pakkuda täpselt seda, mida soovid - olgu see siis klassikaline espresso, kreemjas cappuccino või midagi erilisemat.

Kasutades parimaid koostisaineid ning järgides traditsioonilisi retsepte, loome tooteid, mis panevad sind naeratama juba esimesest ampsust. Iga meie pagaritoode on loodud armastuse ja hoolega, et saaksid nautida parimat maitset Tallinna magustoidumaastikul.

Eclair Factory on tuntud ka käsitööna valmistatud makroonide ja ekleeride poolest. Need väikesed kunstiteosed on täidetud maitsvate kreemide ja täidistega, mis sulavad suus ning pakuvad tõeliselt erilist maitseelamust. Makroonid on õrnad ja värvikirevad ning ekleerid uhked ja elegantsetes vormides - mõlemad on loodud selleks, et hellitada Sinu maitsemeeli.

Oleme uhked, et saame olla osa Tallinna magustoiduparadiisist, pakkudes sulle kohvi, pagaritooteid ning käsitööna valmistatud hõrgutisi. Kui oled valmis avastama uusi maitseid ja elamusi, siis tule meie juurde külla. Võta ühendust ja leiame koos parima viisi, kuidas sind hellitada meie magusate maiustuste ja jookidega.

Ootame Sind Eclair Factorys avastama meie magusat maailma. Olgu see hommikune kohviamps või õdus kohtumine sõpradega - meie valikust leiad alati midagi erilist. Võta meiega ühendust ja leiame koos parima viisi, kuidas rõõmustada Sinu maitsemeeli. Tule nautima suussulavaid hetki Eclair Factorys!

Avasta meid juba täna ja naudi kõige paremat, mida magus maailm pakub!

Roosikrantsi 16, Tallinn, Estonia
meelis@eclairfactory.eu
+372 509 0744

GATEAU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaisa S.

Iga külastus on nauding, kohv ja kook suurepärased!

- Mart P.

Parim kohv ja elegantsed ekleerid ühes kohas.

- Liisa U.

Makroonid - õrnad, värvikirevad, lihtsalt nii head!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

GATEAU OÜ tegevusaruanne 2022

Gateau OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati märtsis 2022. See on uus tulija pagaritööstuses, mis on pühendunud kvaliteetsete pagaritoodete valmistamisele. Ettevõtte esimene aruandeaasta hõlmab perioodi 28. märtsist 2022 kuni 31. detsembrini 2022, mis kestab kokku 9 kuud. See on oluline periood, mis annab ettevõttele võimaluse mõõta oma esialgset edu ja määrata kindlaks tulevased suunad.2022. aastal saavutas Gateau OÜ müügitulu 54 679 eurot. See on märkimisväärne saavutus uuele ettevõttele, mis on tegutsenud vaid lühikest aega. Siiski kujunes aruandeaasta ettevõttele kahjumlikuks, teenides 25 290

Dropdown

kõik artiklid

Ekleerid- delikaatsed kuningad pagarimaailmas

Pagaritoodete kuninglikus maailmas on üks delikaatne ja elegantne suutäis, mis on alati tõeliseks naudinguks - ekleer. Sellest õhulisest ja kreemjast maiusest o
ssb.ee
Pagaritoodete kuninglikus maailmas on üks delikaatne ja elegantne suutäis, mis on alati tõeliseks naudinguks - ekleer. Sellest õhulisest ja kreemjast maiusest on saanud tõeline klassik, mis võlub gurmaane üle maailma. Ekleeride valmistamine on oskusrikas kunst, mis nõuab täpsust ja armastust ning tulemuseks on maitseelamus, mis paneb silmad särama ja suu vett jooksma. Mida on ekleer? Ekleer on pärit prantsuse köögist ning selle päritolu nimi "éclair" tähendab tõlkes välku. Seda nime on maiusele antud seetõttu, et see särab oma maitse ja ilu poolest nagu välk taevas. Ekleer koosneb

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.