Rohkema info nägemiseks:

VEDOKASTROI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetse siseviimistlusteenuste pakkumisele, hõlmates mitmesuguseid projekte alates köökide ja vannitubade renoveerimisest kuni kontoriruumide viimistluseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Vedokastroi OÜ on teie usaldusväärne partner siseviimistlustööde valdkonnas, pakkudes tipptasemel teenuseid, mis muudavad teie ruumi hubaseks ja elegantseks. Meie eksperdid on spetsialiseerunud mitmetele teenustele, mille eesmärk on täiustada ja täielikult muuta teie interjööri.

Pakume hoolikat ja professionaalset seinte krohvimist, tagades sileda ja kauni pinna, mis loob ideaalse aluse edasisteks viimistlustöödeks. Meie kogenud maalrid toovad teie ruumi ellu värvide ja detailidega, luues atmosfääri vastavalt teie maitsele ja stiilile. Vedokastroi OÜ pakub tipptasemel plaaditöid, lisades teie interjööri ainulaadsust ja vastupidavust.

Teeme tööd parimate materjalidega, tagades kvaliteetse põrandakatete paigalduse, mis vastab teie vajadustele ja soovidele. Uste paigaldamine on meie meeskonna oskus, mis tagab teie privaatsuse ja turvalisuse, pidades samal ajal silmas ka visuaalset esteetikat. Viime lõpule teie ruumi välimuse liistude paigaldamisega, pakkudes täiuslikku viimistlusdetaili.

Vedokastroi OÜ on pühendunud mitmekülgsete siseviimistlusteenuste pakkumisele, mis vastavad klientide ootustele ja ületavad neid. Oleme teie käsutuses, et muuta teie kodu või äriala unistuste sisekeskkonnaks. Võtke meiega ühendust, et leida just teile sobivaim lahendus ja luua koos meiega täiuslik sisekujundus!

Kontakt:

+372 554 0726

VEDOKASTROI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Vedokastroi kvaliteetne plaatimisteenus ületas ootused!

- Ene

Täpne töö, sõbralik meeskond. Soovitan kindlasti!

- Rein

Efektiivne paigaldus, vastupidavad materjalid.

5 trendi seintekrohvimises kaasaegsetes kodudes

Seintekrohvimine on kunstivorm, mis on sajandite jooksul lihvitud, arenedes puhtalt funktsionaalsest rollist oluliseks disainielemendiks kaasaegsetes kodudes. Tänapäeval ei ole krohvimine ainult seinte katmine; see on avalduse tegemine, esteetilise veetluse suurendamine ja pikaealisuse tagamine. Selles postituses uurime viit tipptasemel trendi seintekrohvimises, mis muudavad meie mõtteviisi interjööri viimistlustest. 1. Keskkonnasõbralikud krohvimismaterjalid Keskkonnateadlikkuse suurenemisega kasvab ka nõudlus jätkusuutlike ehitusmaterjalide järele. Kaasaegne seintekrohvimine näeb olulist

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida kontorisse viimistlusvärve?

Kontori viimistlusvärvi valimine on oluline samm, sest see mõjutab mitte ainult ruumi üldist esteetikat, vaid ka töötajate produktiivsust ja heaolu. Siin on mõn
ssb.ee
Kontori viimistlusvärvi valimine on oluline samm, sest see mõjutab mitte ainult ruumi üldist esteetikat, vaid ka töötajate produktiivsust ja heaolu. Siin on mõned olulised sammud, mida tasub järgida: Kontoriruumis on valgustus oluline tegur. Hinda, kui palju loomulikku valgust ruum saab, ning vali värvid, mis sobivad loomuliku ja kunstliku valgusega. Heledamad värvid võivad teha ruumi avaramaks ja valgemaks. Kui ettevõttel on kindel brändivärv, kaalu selle integreerimist kontori sisekujundusse. See mitte ainult ei tugevda ettevõtte identiteeti, vaid loob ka ühtse ja professionaalse keskkonna.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.