Rohkema info nägemiseks:

HALJASTUSEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme ettevõte, mis pakub laias valikus hooldusteenuseid, sealhulgas niitmist, maastiku hooldust ja korrashoidu ning siseviimistlust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Haljastusest OÜ on pühendunud välialade ilu ja funktsionaalsuse tagamisele, pakkudes kvaliteetseid maastikuhoolduse ja -korrashoiu teenuseid.

Meie klientideks on nii eraisikud kui ka äriettevõtted, kellele soovime pakkuda aastaringselt nauditavaid ja hooldatud välialasid. Meie eesmärk on luua harmoonilisi ja esteetilisi väliruume, mis peegeldavad klientide soove ja vajadusi.

Lisaks välialade eest hoolitsemisele pakume ka siseviimistlustöid, et tagada kliendi rahulolu nii siseruumides kui ka väljas.

Meie kogenud ja pühendunud meeskond on valmis pakkuma professionaalseid lahendusi, mis vastavad kõrgeimatele standarditele ja kliendi ootustele.

vaata lähemalt!

HALJASTUSEST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Lauri K.

Nende tähelepanu detailidele ja kvaliteedile on muljetavaldav, soovitan neid kõigile!

- Priit U.

Nende meeskond on alati sõbralik ja professionaalne, pakkudes kvaliteetseid teenuseid.

- Krislin A.

Nad on alati õigeaegsed ja efektiivsed, jättes meie ruumid laitmatult puhtaks.

Ilus ja hooldatud väliala - miks on maastiku hooldus nii oluline?

Meie elukeskkonna välisilme on meie visiitkaart nii endale kui ka teistele. Olgu selleks siis koduõu, ettevõtte parkla või hooviala, esmamulje on see, mida mäletatakse. Seetõttu on nii kodu- kui ka ettevõtteomanikel oluline pöörata tähelepanu väliala hooldamisele ja korrashoiule. Haljastusest OÜ on spetsialiseerunud maastiku hooldus- ja korrashoiutöödele, et muuta igast välialast silmailu ning turvaline ja mugav koht viibimiseks. Meie professionaalne ja kogenud meeskond pakub laias valikus teenuseid, mis hõlmavad nii muru niitmist, põõsaste ja puude lõikamist, kõnniteede ja teede

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas meie professionaalne niitmine võib muuta Sinu muru luksuslikuks vaibaks?

Kas oled kunagi unistanud luksuslikust murust, mis tundub nagu siidine vaip? Meie Haljastusest saame selle unistuse teoks teha! Meie professionaalne niitmine on
ssb.ee
Kas oled kunagi unistanud luksuslikust murust, mis tundub nagu siidine vaip? Meie Haljastusest saame selle unistuse teoks teha! Meie professionaalne niitmine on võti hooldatud ja ilusa muruplatsi saavutamiseks. Kvaliteetse muru saavutamiseks on vaja teha regulaarset niitmist, mis aitab murul kasvada tihedamalt ja tervemalt. Meie kogenud niitjate meeskond kasutab tipptasemel seadmeid ja tehnikat, et tagada muru täiuslik niitmine, ilma ebatasasuste ja kahjustusteta. Meie teenus hõlmab ka muru trimmimist ja lehtede koristamist, et tagada kena ja puhas väljanägemine. Kuid meie teenus ei piirdu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.