Rohkema info nägemiseks:

HALJASTUSEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme ettevõte, mis pakub laias valikus hooldusteenuseid, sealhulgas niitmist, maastiku hooldust ja korrashoidu ning siseviimistlust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Haljastusest OÜ on pühendunud välialade ilu ja funktsionaalsuse tagamisele, pakkudes kvaliteetseid maastikuhoolduse ja -korrashoiu teenuseid.

Meie klientideks on nii eraisikud kui ka äriettevõtted, kellele soovime pakkuda aastaringselt nauditavaid ja hooldatud välialasid. Meie eesmärk on luua harmoonilisi ja esteetilisi väliruume, mis peegeldavad klientide soove ja vajadusi.

Lisaks välialade eest hoolitsemisele pakume ka siseviimistlustöid, et tagada kliendi rahulolu nii siseruumides kui ka väljas.

Meie kogenud ja pühendunud meeskond on valmis pakkuma professionaalseid lahendusi, mis vastavad kõrgeimatele standarditele ja kliendi ootustele.

HALJASTUSEST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Lauri K.

Nende tähelepanu detailidele ja kvaliteedile on muljetavaldav, soovitan neid kõigile!

- Priit U.

Nende meeskond on alati sõbralik ja professionaalne, pakkudes kvaliteetseid teenuseid.

- Krislin A.

Nad on alati õigeaegsed ja efektiivsed, jättes meie ruumid laitmatult puhtaks.

HALJASTUSEST OÜ tegevusaruanne 2022

HaljastusEst OÜ on ettevõte, mis asutati 21. aprillil 2022. aastal. See on ettevõte, mis on pühendunud maastiku hooldusele, korrashoiule ja haljastustöödele. Nende põhitegevus hõlmab mitmesuguseid ülesandeid, sealhulgas, kuid mitte ainult, muru niitmine, põõsaste ja puude pügamine, lehtede koristamine, prügi eemaldamine ja muud sarnased tööd. HaljastusEst OÜ on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteetse töö poolest. Nad on pühendunud oma klientide rahulolu tagamisele, pakkudes parimat võimalikku teenust. Nende eesmärk on mitte ainult maastiku hooldamine, vaid ka selle parandamine, et see oleks

Dropdown

kõik artiklid

Mis on need 5 nutikat viisi, kuidas siseviimistlus muudab su kodu täiesti uueks?

Siseviimistlus on suurepärane viis, kuidas muuta oma kodu täiesti uueks. Tänapäeval on siseviimistlus arenenud palju kaugemale tavalisest värvimisest ja tapeeti
ssb.ee
Siseviimistlus on suurepärane viis, kuidas muuta oma kodu täiesti uueks. Tänapäeval on siseviimistlus arenenud palju kaugemale tavalisest värvimisest ja tapeetimisest ning pakub lõputult erinevaid võimalusi, kuidas oma kodu sisustada. Haljastusest OÜ pakub professionaalset siseviimistlusteenust, mis aitab sul muuta oma kodu hubasemaks ja kaunimaks. Värvi seinte värve - uued värvid võivad muuta tervet ruumi atmosfääri. Valides õigeid värve, saad muuta ruumi suuremaks, väiksemaks, hubasemaks või modernsemaks. Tapeedi kasutamine - tapeediga saab samuti ruumi muuta. See on hea võimalus luua

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.